Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pelicanul Negru soarici
pa-pa-do Tactiek adrian
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.2 gemiddelde waardering 52
goed Schieten zeer goed
solide Passen goed
zeer goed Verdedigen solide


22e minuut.
Christe maakt een snoekduik en kopt de bal. Mirkowski kopt de bal weg. Maurel kan de bal niet met de borst controleren. Christe rent richting de bal. Christe haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Pelicanul Negru - soarici 0:1

33e minuut.
Pérez Ossa passt de bal in één keer door. Kobeszko rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wnuk. Kobeszko is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Kobeszko neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pelicanul Negru 45%, soarici 55%.
Pelicanul Negru - soarici 0:1

46e minuut.
Christe bereikt de bal nog maar net als eerste. Klempa verovert de bal door een tackle van achteren. Klempa passt de bal zonder na te denken. Kobeszko is nu in balbezit. Kobeszko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Nara is nu in balbezit. Scarlat verovert de bal door een tackle van achteren. Scarlat speelt de bal door. Toderaşca geeft een lange en hoge pass. Christe maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

71e minuut.
Majka speelt de bal door. Oprean speelt de bal door. Christe rent richting de bal. Christe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pelicanul Negru - soarici 0:2

76e minuut.
Cordella is nu in balbezit. Cordella geeft een hoge lob. Maciołek heeft problemen om de bal te vangen. Kobeszko rent richting de bal. Kobeszko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Cosmin passt de bal met de wreef. Ginestá probeert naar een medespeler te passen. Daar is Toderaşca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scarlat rent richting de bal. Scarlat geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Pérez Ossa onderschept slim de pass. Leyva geeft een lange en hoge pass. Baltazar kopt de bal weg. Christe bereikt de bal nog maar net als eerste. Christe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pelicanul Negru - soarici 0:3

88e minuut.
Na een snelle pass probeert Toderaşca de bal onder controle te krijgen. Baltazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Baltazar passt de bal zonder na te denken. Christe rent richting de bal. Christe haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pelicanul Negru 54%, soarici 46%.
Pelicanul Negru - soarici 0:3