Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
soarici Pelicanul Negru
adrian Tactiek pa-pa-do
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
49.7 gemiddelde waardering 48.8
solid Schieten good
adequate Passen very good
solid Verdedigen excellent


15e minuut.
Maciołek geeft een lange en hoge pass. Wnuk is nu in balbezit. Olejarczyk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Olejarczyk krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Oprean geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Baltazar de bal. Christe rent richting de bal. Baltazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Baltazar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: soarici 45%, Pelicanul Negru 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
soarici - Pelicanul Negru 0:0

61e minuut.
Leyva rent richting de bal. Leyva geeft een lange en hoge pass. Christe bereikt de bal nog maar net als eerste. Christe schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Wnuk is nu in balbezit. Wnuk passt de bal zonder na te denken. Oprean rent richting de bal. Oprean geeft een hoge lob. Baltazar maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Oprean rent richting de bal. Oprean probeert naar een medespeler te passen. Baltazar probeert naar een medespeler te passen. Christe is nu in balbezit. Christe schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Klungelig pakt Klempa de bal. Leyva rent richting de bal. Leyva geeft de bal voor. Baltazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Baltazar haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Borges probeert naar een medespeler te passen. Leyva geeft de bal voor. Mirkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Baltazar verovert de bal door een tackle van achteren. Baltazar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: soarici 54%, Pelicanul Negru 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
soarici - Pelicanul Negru 0:0