Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Livercool redfatcat
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
16 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 23.9
waardeloos Schieten matig
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Macek passt de bal met de wreef. Daar is Panaite, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Panaite speelt de bal door. Arsenie bereikt de bal nog maar net als eerste. Arsenie haalt uit met een fantastische trap. Varlan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Săpunaru heeft problemen om de bal te vangen. Panaite is nu in balbezit. Panaite haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Livercool - redfatcat 0:1

11e minuut.
Peţeanu onderschept slim de pass. Peţeanu met een sublieme pass. Macek rent richting de bal. Dafinescu rent richting de bal. Dafinescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Apreotesei passt de bal in één keer door. Macek rent richting de bal. Dafinescu is nu in balbezit. Macek bereikt de bal nog maar net als eerste. Macek draait met de bal, schiet en ... Dediu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Dracula onderschept slim de pass. Dracula probeert naar een medespeler te passen. Varlan is nu in balbezit. Panaite verovert de bal door een tackle van achteren. Panaite haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Livercool - redfatcat 0:2

23e minuut.
Archip met een snelle inworp. Comaniciu rent richting de bal. Comaniciu probeert naar een medespeler te passen. Panaite bereikt de bal nog maar net als eerste. Panaite haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Săpunaru kopt de bal weg. Arsenie is nu in balbezit. Arsenie haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Livercool - redfatcat 0:3

26e minuut.
Archip kopt de bal weg. Trică controleert de bal met de borst. Macek is nu in balbezit. Macek haalt uit met een fantastische trap. Dediu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Dediu trapt de bal weg. Dracula geeft een lange en hoge pass. State controleert de bal met de borst. Macek is nu in balbezit. Macek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Dracula rent richting de bal. Arsenie verovert de bal door een tackle van achteren. Arsenie met een sublieme pass. Panaite bereikt de bal nog maar net als eerste. Panaite schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Archip geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Apreotesei met een snelle inworp. Dafinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dafinescu geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Macek rent richting de bal. Macek passt de bal met de wreef. Băboiescu probeert naar een medespeler te passen. Dafinescu rent richting de bal. Dafinescu draait met de bal, schiet en ... Dediu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Livercool 49%, redfatcat 51%.
Livercool - redfatcat 0:3

52e minuut.
Archip geeft een hoge lob. Gurău kopt de bal weg. Peţeanu rent richting de bal. Panaite onderschept slim de pass. Panaite schiet op doel. Varlan bokst de bal weg.

57e minuut.
Apreotesei bereikt de bal nog maar net als eerste. Apreotesei geeft een hoge lob. Trică heeft problemen om de bal te vangen. Macek bereikt de bal nog maar net als eerste. Macek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Dracula heeft problemen om de bal te vangen. Comaniciu rent richting de bal. Comaniciu passt de bal met de wreef. Panaite bereikt de bal nog maar net als eerste. Panaite schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Archip rent richting de bal. Archip met een sublieme pass. Arsenie rent richting de bal. Panaite bereikt de bal nog maar net als eerste. Panaite haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Vargalui bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargalui passt de bal zonder na te denken. Peţeanu rent richting de bal. Panaite is nu in balbezit. Panaite haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Dediu trapt de bal weg van het doel. Arsenie bereikt de bal nog maar net als eerste. Macek maakt een afschuwelijke overtreding. Macek krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Livercool 61%, redfatcat 39%.
Livercool - redfatcat 0:3