Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
redfatcat Moldova Draguseni
Normal Tactiek 0707
41% Balbezit 59%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 31
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
23.5 gemiddelde waardering 42.5
slecht Schieten uitstekend
zwak Passen solide
zwak Verdedigen goed


2e minuut.
Polet met de inworp. Timov probeert naar een medespeler te passen. Trică rent richting de bal. Szeliga verovert de bal door een tackle van achteren. Szeliga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Trică trapt de bal weg van het doel. Cetner kopt de bal weg. Timov rent richting de bal. Timov geeft een lange en hoge pass. Szeliga krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Obando met een sublieme pass. Cetner bereikt de bal nog maar net als eerste. Cetner probeert naar een medespeler te passen. Szeliga bereikt de bal nog maar net als eerste. Szeliga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
redfatcat - Moldova Draguseni 0:1

10e minuut.
Szeliga heeft problemen om de bal te vangen. State verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Cetner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cetner geeft een hoge lob. Szeliga heeft problemen om de bal te vangen. Dediu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Obando kopt de bal weg. Klungelig pakt Archip de bal. Comaniciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Antoñana onderschept slim de pass. Antoñana geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
redfatcat - Moldova Draguseni 0:2

14e minuut.
Arsenie bereikt de bal nog maar net als eerste. Stencel verovert de bal door een tackle van achteren. Stencel geeft een lange en hoge pass. Cetner bereikt de bal nog maar net als eerste. Cetner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
redfatcat - Moldova Draguseni 0:3

16e minuut.
Antoñana bereikt de bal nog maar net als eerste. Antoñana geeft een hoge lob. Klungelig pakt State de bal. Szeliga is nu in balbezit. Szeliga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
redfatcat - Moldova Draguseni 0:4

17e minuut.
Cetner bereikt de bal nog maar net als eerste. Băboiescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cetner is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Timov zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Szeliga heeft problemen om de bal te vangen. Szeliga schiet op doel. Dediu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
redfatcat - Moldova Draguseni 0:5

24e minuut.
Antoñana probeert naar een medespeler te passen. Obando speelt de bal door. Klungelig pakt Szeliga de bal. Szeliga draait met de bal, schiet en ... Dediu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
redfatcat - Moldova Draguseni 0:6

25e minuut.
Obando geeft een lange en hoge pass. Cetner rent richting de bal. Cetner met een sublieme pass. Szeliga heeft problemen om de bal te vangen. Szeliga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
redfatcat - Moldova Draguseni 0:7

35e minuut.
Polet is nu in balbezit. Polet geeft een hoge lob. Archip heeft problemen om de bal te vangen. Antoñana geeft een hoge lob. Szeliga springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Daar is Archip, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antoñana bereikt de bal nog maar net als eerste. Antoñana met een sublieme pass. Szeliga is nu in balbezit. Szeliga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
redfatcat - Moldova Draguseni 0:8

45e minuut.
Szeliga is nu in balbezit. Trică rent richting de bal. Szeliga verovert de bal door een tackle van achteren. Szeliga draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: redfatcat 76%, Moldova Draguseni 24%.
redfatcat - Moldova Draguseni 0:8

47e minuut.
Timov geeft een hoge lob. Antoñana geeft een hoge lob. Daar is Trică, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szeliga rent richting de bal. Szeliga draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Arsenie speelt de bal door. Klungelig pakt Gurău de bal. Cetner rent richting de bal. Cetner passt de bal in één keer door. Antoñana geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Polet geeft een hoge lob. State kopt de bal weg. Gurău is nu in balbezit. Obando geeft een hoge lob. Szeliga krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Antoñana kan de bal niet met de borst controleren. Antoñana geeft de bal voor. Daar is State, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szeliga bereikt de bal nog maar net als eerste. Szeliga draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
redfatcat - Moldova Draguseni 0:9

68e minuut.
Obando probeert naar een medespeler te passen. State rent richting de bal. State passt de bal in één keer door. Szeliga heeft problemen om de bal te vangen. Szeliga schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Comaniciu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Antoñana met een snelle inworp. Obando is nu in balbezit. Obando geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Gurău rent richting de bal. Gurău geeft de bal voor. Balduzzi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Obando is nu in balbezit. Obando geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Polet geeft een hoge lob. Gurău heeft problemen om de bal te vangen. Polet bereikt de bal nog maar net als eerste. Timov rent richting de bal. Timov geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Gurău probeert naar een medespeler te passen. Obando rent richting de bal. Obando geeft een hoge lob. Szeliga is nu in balbezit. Szeliga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
redfatcat - Moldova Draguseni 0:10

85e minuut.
Balduzzi is nu in balbezit. Balduzzi geeft een hoge lob. Szeliga is nu in balbezit. Szeliga draait met de bal, schiet en ... Dediu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

86e minuut.
Inworp. Cetner met een snelle inworp. Gurău is nu in balbezit. Timov verovert de bal door een tackle van achteren. Timov geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: redfatcat 90%, Moldova Draguseni 10%.
redfatcat - Moldova Draguseni 0:10