Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
redfatcat FC.STEAUA.RO
Normal Tactiek FLORIN1
41% Balbezit 59%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 38
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.3 gemiddelde waardering 40.8
poor Schieten solid
weak Passen good
poor Verdedigen average


7e minuut.
Gherman kopt de bal weg. Łopaciński met een sublieme pass. Lalciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lalciu schiet op doel. Dediu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
redfatcat - FC.STEAUA.RO 0:1

13e minuut.
Łopaciński verovert de bal door een tackle van achteren. Paşcalău bereikt de bal nog maar net als eerste. Łopaciński speelt de bal door. Crut bereikt de bal nog maar net als eerste. Crut geeft de bal voor. Dediu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Łopaciński probeert naar een medespeler te passen. Crut is nu in balbezit. Crut geeft een lange en hoge pass. Lalciu maakt een snoekduik en kopt de bal. Paşcalău maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Vargalui is nu in balbezit. Vargalui met een sublieme pass. Bjetić is nu in balbezit. Panaite verovert de bal door een tackle van achteren. Panaite schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Łopaciński kopt de bal weg. Paşcalău bereikt de bal nog maar net als eerste. Paşcalău met een sublieme pass. Daar is Lalciu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lalciu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Zitouni rent richting de bal. Zitouni passt de bal in één keer door. Łopaciński speelt de bal door. Paşcalău heeft problemen om de bal te vangen. Paşcalău probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Băboiescu geeft een lange en hoge pass. Crut speelt de bal door. Paşcalău rent richting de bal. Paşcalău probeert naar een medespeler te passen. Lalciu rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
redfatcat - FC.STEAUA.RO 0:2

31e minuut.
Gherman rent richting de bal. Gherman geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Trică de bal. Paşcalău bereikt de bal nog maar net als eerste. Paşcalău draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Lalciu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lalciu draait met de bal, schiet en ... Dediu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
redfatcat - FC.STEAUA.RO 0:3

35e minuut.
State onderschept slim de pass. State probeert naar een medespeler te passen. Vargalui is nu in balbezit. Bjetić is nu in balbezit. Bjetić geeft een hoge lob. Dediu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lalciu is nu in balbezit. Lalciu haalt uit met een fantastische trap. Paal!

37e minuut.
Gherman rent richting de bal. Gherman geeft een hoge lob. Stângă rent richting de bal. Lalciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lalciu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
redfatcat - FC.STEAUA.RO 0:4

37e minuut.
Panaite probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt George de bal. Comaniciu rent richting de bal. Paşcalău verovert de bal door een tackle van achteren. Paşcalău schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Dediu trapt de bal weg. Gherman bereikt de bal nog maar net als eerste. Gurău schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Gurău moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Gurău schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Gherman is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gherman zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lalciu is nu in balbezit. Lalciu draait met de bal, schiet en ... Dediu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
redfatcat - FC.STEAUA.RO 0:5

41e minuut.
Archip kopt de bal weg. Daar is Lalciu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łopaciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Lalciu is nu in balbezit. Lalciu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Daar is Comaniciu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łopaciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Paşcalău is nu in balbezit. Paşcalău haalt uit met een fantastische trap. Dediu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
redfatcat - FC.STEAUA.RO 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: redfatcat 65%, FC.STEAUA.RO 35%.
redfatcat - FC.STEAUA.RO 0:6

46e minuut.
Crut passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Lalciu de bal onder controle te krijgen. Lalciu passt de bal met de wreef. Paşcalău bereikt de bal nog maar net als eerste. Paşcalău schiet op doel. Dediu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal! Klungelig pakt State de bal. Dediu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Paşcalău is nu in balbezit. Paşcalău draait met de bal, schiet en ... Trică probeert de bal aan de voet te houden. Lalciu rent richting de bal. Lalciu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
redfatcat - FC.STEAUA.RO 0:7

52e minuut.
State geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Paşcalău de bal onder controle te krijgen. Crut rent richting de bal. Crut geeft een lange en hoge pass. Lalciu springt en kopt de bal. Paal!

53e minuut.
Klungelig pakt Crut de bal. Crut passt de bal zonder na te denken. Lalciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lalciu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
redfatcat - FC.STEAUA.RO 0:8

58e minuut.
Gherman bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherman geeft de bal voor. Stângă kan de bal niet met de borst controleren. Stângă geeft een lange en hoge pass. Paşcalău springt en kopt de bal. Dediu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Zitouni onderschept slim de pass. Zitouni passt de bal met de wreef. Crut is nu in balbezit. Crut geeft een lange en hoge pass. Lalciu springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paşcalău is nu in balbezit. Paşcalău draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
redfatcat - FC.STEAUA.RO 0:9

61e minuut.
Stângă rent richting de bal. Stângă passt de bal zonder na te denken. Paşcalău bereikt de bal nog maar net als eerste. Paşcalău schiet op doel. Dediu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
redfatcat - FC.STEAUA.RO 0:10

65e minuut.
Łopaciński kopt de bal weg. Crut probeert naar een medespeler te passen. Daar is Trică, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lalciu rent richting de bal. Lalciu schiet op doel. Dediu bokst de bal weg.

66e minuut.
Archip rent richting de bal. Stângă verovert de bal door een tackle van achteren. Stângă geeft een hoge lob. Paşcalău bereikt de bal nog maar net als eerste. Paşcalău haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
redfatcat - FC.STEAUA.RO 0:11

70e minuut.
Lalciu rent richting de bal. Lalciu geeft de bal voor. Comaniciu is nu in balbezit. Łopaciński verovert de bal door een tackle van achteren. Łopaciński geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
redfatcat - FC.STEAUA.RO 0:12

72e minuut.
Tere geeft een lange en hoge pass. Stângă is nu in balbezit. Stângă met een sublieme pass. Lalciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lalciu draait met de bal, schiet en ... Dediu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paşcalău rent richting de bal. Paşcalău draait met de bal, schiet en ... State probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.

73e minuut.
Trică geeft de bal voor. Inworp. Stângă met een snelle inworp. Klungelig pakt Zitouni de bal. Zitouni geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Stângă controleert de bal met de borst. Stângă met een sublieme pass. Zitouni met een sublieme pass. Paşcalău rent richting de bal. Paşcalău schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Dediu probeert naar een medespeler te passen. Bjetić controleert de bal met de borst. Panaite schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bjetić wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Bjetić kan niet meer verder spelen. Coc komt het veld opgelopen. Gherman met een snel genomen vrije trap. Lalciu rent richting de bal. Lalciu schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
redfatcat - FC.STEAUA.RO 0:13

81e minuut.
George passt de bal zonder na te denken. Crut is nu in balbezit. Crut met een sublieme pass. Lalciu is nu in balbezit. Lalciu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Gherman probeert naar een medespeler te passen. Paşcalău bereikt de bal nog maar net als eerste. Paşcalău passt de bal in één keer door. Lalciu is nu in balbezit. Lalciu schiet op doel. Dediu bokst de bal weg.

84e minuut.
Daar is Łopaciński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paşcalău bereikt de bal nog maar net als eerste. Paşcalău met een sublieme pass. Łopaciński rent richting de bal. Łopaciński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: redfatcat 83%, FC.STEAUA.RO 17%.
redfatcat - FC.STEAUA.RO 0:13