Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC.STEAUA.RO winner`s
FLORIN1 Tactiek g8
50% Balbezit 50%
70% Spel op eigen helft 30%
0 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
44.4 gemiddelde waardering 59.1
adequate Schieten good
good Passen formidable
good Verdedigen solid


4e minuut.
Adıvar passt de bal in één keer door. Kästner rent richting de bal. Perzanowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kästner moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Kästner kan niet meer verder spelen. Puhl komt het veld opgelopen. Adıvar neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Zielonka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.STEAUA.RO - winner`s 0:1

15e minuut.
Antonescu rent richting de bal. Antonescu geeft een lange en hoge pass. Puhl kopt de bal weg. Adıvar bereikt de bal nog maar net als eerste. Adıvar draait met de bal, schiet en ... Zielonka bokst de bal weg.

16e minuut.
Daar is Zitouni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adıvar verovert de bal door een tackle van achteren. Adıvar geeft de bal voor. Puhl maakt een snoekduik en kopt de bal. Perzanowski onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Čerkez onderschept slim de pass. Čerkez geeft een hoge lob. Daar is Perzanowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puhl bereikt de bal nog maar net als eerste. Puhl draait met de bal, schiet en ... Zielonka bokst de bal weg. Bjetić is nu in balbezit. Bjetić geeft een lange en hoge pass. Bucuros geeft de bal voor. Puhl springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Bjetić geeft de bal voor. Hârleşteanu kopt de bal weg. Daar is Gherman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antonescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Čerkez onderschept slim de pass. Čerkez passt de bal zonder na te denken. Adıvar met een sublieme pass. Puhl bereikt de bal nog maar net als eerste. Puhl haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.STEAUA.RO - winner`s 0:2

38e minuut.
Daar is Lalciu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bucuros verovert de bal door een tackle van achteren. Bucuros geeft de bal voor. Puhl maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.STEAUA.RO - winner`s 0:3

43e minuut.
Căldăraru is nu in balbezit. Căldăraru speelt de bal door. Puhl heeft problemen om de bal te vangen. Puhl draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC.STEAUA.RO - winner`s 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC.STEAUA.RO 74%, winner`s 26%.
FC.STEAUA.RO - winner`s 0:4

48e minuut.
Crut bereikt de bal nog maar net als eerste. Stratev verovert de bal door een tackle van achteren. Căldăraru geeft de bal voor. Viscol rent richting de bal. Viscol draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Daar is Gherman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antonescu speelt de bal door. Bjetić is nu in balbezit. Puhl onderschept slim de pass. Puhl schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Bucuros kopt de bal weg. Stratev bereikt de bal nog maar net als eerste. Stratev probeert naar een medespeler te passen. Puhl bereikt de bal nog maar net als eerste. Puhl speelt de bal door. Zielonka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Čerkez met de inworp. Daar is Adıvar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adıvar geeft de bal voor. Puhl springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Tere is nu in balbezit. Tere geeft een hoge lob. Inworp. Čerkez met een snelle inworp. Adıvar geeft een lange en hoge pass. Zielonka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Bjetić geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Antonescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Căldăraru geeft een hoge lob. Puhl krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.STEAUA.RO - winner`s 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC.STEAUA.RO 67%, winner`s 33%.
FC.STEAUA.RO - winner`s 0:5