Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
soarici Livercool
adrian Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
26% Spel op eigen helft 74%
37 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.8 gemiddelde waardering 19.9
uitstekend Schieten waardeloos
goed Passen zwak
goed Verdedigen waardeloos


11e minuut.
Oprean kopt de bal weg. Majka is nu in balbezit. Majka passt de bal zonder na te denken. Baltazar rent richting de bal. Baltazar schiet op doel. Varlan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

13e minuut.
Oprean rent richting de bal. Oprean geeft de bal voor. Christe is nu in balbezit. Christe draait met de bal, schiet en ... Varlan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
soarici - Livercool 1:0

16e minuut.
Majka onderschept slim de pass. Dafinescu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Majka. Majka krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Scarlat speelt de bal door. Klungelig pakt Săpunaru de bal. Baltazar rent richting de bal. Baltazar draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Wnuk rent richting de bal. Wnuk geeft een lange en hoge pass. Christe bereikt de bal nog maar net als eerste. Baltazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Baltazar draait met de bal, schiet en ... Varlan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Christe rent richting de bal. Christe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
soarici - Livercool 2:0

34e minuut.
Baltazar rent richting de bal. Baltazar passt de bal in één keer door. Christe bereikt de bal nog maar net als eerste. Christe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
soarici - Livercool 3:0

38e minuut.
Peţeanu geeft een hoge lob. Oprean kopt de bal weg. Daar is Dracula, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Christe is nu in balbezit. Christe haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Wnuk probeert naar een medespeler te passen. Oprean is nu in balbezit. Oprean passt de bal in één keer door. Baltazar rent richting de bal. Baltazar schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: soarici 32%, Livercool 68%.
soarici - Livercool 3:0

47e minuut.
Wnuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wnuk probeert naar een medespeler te passen. Baltazar is nu in balbezit. Baltazar schiet op doel. Varlan probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Baltazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Baltazar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Gogoasă met een harde bal richting middenveld. Majka kopt de bal weg. Christe probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Baltazar is nu in balbezit. Baltazar haalt uit met een fantastische trap. Varlan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Varlan met een sublieme pass. Majka kopt de bal weg. Christe controleert de bal met de borst. Christe draait met de bal, schiet en ... Varlan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Oprean neemt de hoekschop. Baltazar is nu in balbezit. Baltazar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Scarlat kopt de bal weg. Christe is nu in balbezit. Gogoasă rent richting de bal. Christe onderschept slim de pass. Christe draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Leyva passt de bal met de wreef. Wnuk heeft problemen om de bal te vangen. Wnuk speelt de bal door. Christe bereikt de bal nog maar net als eerste. Christe haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Săpunaru met een harde bal richting middenveld. Oprean kopt de bal weg. Christe bereikt de bal nog maar net als eerste. Christe draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Majka probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Scarlat de bal. Wnuk is nu in balbezit. Wnuk geeft een lange en hoge pass. Baltazar maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
soarici - Livercool 4:0

64e minuut.
Varlan met een sublieme pass. Oprean is nu in balbezit. Oprean passt de bal in één keer door. Baltazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Baltazar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Gogoasă trapt de bal weg van het doel. Oprean kopt de bal weg. Christe rent richting de bal. Christe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
soarici - Livercool 5:0

67e minuut.
Baltazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Christe is nu in balbezit. Christe schiet op doel. Gogoasă probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wnuk geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Oprean is nu in balbezit. Oprean met een sublieme pass. Klungelig pakt Baltazar de bal. Christe bereikt de bal nog maar net als eerste. Christe schiet op doel. Varlan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Baltazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Baltazar haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Christe heeft problemen om de bal te vangen. Săpunaru geeft een lange en hoge pass. Oprean heeft problemen om de bal te vangen. Oprean geeft de bal voor. Baltazar krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Macek speelt de bal door. Klungelig pakt Peţeanu de bal. Baltazar rent richting de bal. Baltazar draait met de bal, schiet en ... Varlan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
soarici - Livercool 6:0

88e minuut.
Dafinescu is nu in balbezit. Scarlat verovert de bal door een tackle van achteren. Scarlat geeft de bal voor. Daar is Săpunaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Christe rent richting de bal. Varlan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Baltazar is nu in balbezit. Baltazar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
soarici - Livercool 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: soarici 21%, Livercool 79%.
soarici - Livercool 7:0