Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pelicanul Negru redfatcat
pa-pa-do Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
23% Spel op eigen helft 77%
30 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.4 gemiddelde waardering 23
zeer goed Schieten slecht
zeer goed Passen slecht
goed Verdedigen slecht


2e minuut.
Klempa passt de bal zonder na te denken. Cosmin speelt de bal door. Nara probeert naar een medespeler te passen. Kobeszko is nu in balbezit. Kobeszko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Borges met een sublieme pass. Daar is Klempa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klempa passt de bal met de wreef. Kobeszko rent richting de bal. Kobeszko schiet op doel. Dediu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Cosmin bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosmin passt de bal zonder na te denken. Daar is Trică, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klempa bereikt de bal nog maar net als eerste. Klempa draait met de bal, schiet en ... Dediu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Opriş bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosmin onderschept slim de pass. Cosmin probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kobeszko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kobeszko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Garriga passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Nara de bal. Nara met een sublieme pass. Cosmin bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosmin geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Pelicanul Negru - redfatcat 1:0

12e minuut.
Borges passt de bal zonder na te denken. Kobeszko is nu in balbezit. Klungelig pakt Kobeszko de bal. Kobeszko haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Klempa de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Hârleaţă passt de bal met de wreef. Garriga is nu in balbezit. Arsenie tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Arsenie krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Cosmin passt de bal in één keer door. Kobeszko rent richting de bal. State bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobeszko onderschept slim de pass. Kobeszko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Garriga is nu in balbezit. Garriga passt de bal met de wreef. Borges probeert naar een medespeler te passen. Kobeszko is nu in balbezit. Kobeszko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pelicanul Negru - redfatcat 2:0

25e minuut.
Comaniciu onderschept slim de pass. Comaniciu passt de bal in één keer door. Trică is nu in balbezit. Klempa onderschept slim de pass. Klempa draait met de bal, schiet en ... Dediu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Olejarczyk heeft problemen om de bal te vangen. Olejarczyk met een sublieme pass. Arsenie probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Klempa is nu in balbezit. Klempa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pelicanul Negru - redfatcat 3:0

30e minuut.
Klempa bereikt de bal nog maar net als eerste. Trică schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Klempa raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Garriga neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Kobeszko maakt een snoekduik en kopt de bal. Dediu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klempa krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Cosmin met een sublieme pass. Klungelig pakt Borges de bal. Borges geeft de bal voor. Kobeszko krijgt zijn hoofd ertegen. Trică heeft problemen om de bal te vangen. Dediu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Garriga passt de bal zonder na te denken. Nara is nu in balbezit. Nara speelt de bal door. Klempa is nu in balbezit. Klempa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pelicanul Negru - redfatcat 4:0

40e minuut.
Kobeszko rent richting de bal. Cosmin speelt de bal door. Klempa bereikt de bal nog maar net als eerste. Klempa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pelicanul Negru - redfatcat 5:0

45e minuut.
Nara passt de bal met de wreef. Klempa is nu in balbezit. Klempa draait met de bal, schiet en ... Dediu probeert wanhopig de bal te grijpen. Na een snelle pass probeert Trică de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pelicanul Negru 24%, redfatcat 76%.
Pelicanul Negru - redfatcat 5:0

50e minuut.
Vargalui kopt de bal weg. Mirkowski geeft een lange en hoge pass. Klempa kopt de bal weg. Kobeszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobeszko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Klempa schiet op doel. Trică probeert de bal aan de voet te houden. Borges kopt de bal weg. Cosmin bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosmin probeert naar een medespeler te passen. Dediu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kobeszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobeszko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pelicanul Negru - redfatcat 6:0

75e minuut.
State geeft een hoge lob. Můra bereikt de bal nog maar net als eerste. Můra probeert naar een medespeler te passen. Borges rent richting de bal. Borges geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Trică geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nara met een snelle inworp. Kobeszko is nu in balbezit. Kobeszko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pelicanul Negru - redfatcat 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pelicanul Negru 23%, redfatcat 77%.
Pelicanul Negru - redfatcat 7:0