Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Luleto FC.STEAUA.RO
a şasea Tactiek FLORIN1
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
15 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
52.5 gemiddelde waardering 44.7
formidable Schieten good
good Passen good
very good Verdedigen good


11e minuut.
Perzanowski geeft een hoge lob. Inworp. Bustei met de inworp. Sârgu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sârgu geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Sârgu met een sublieme pass. Muraglia rent richting de bal. Muraglia passt de bal zonder na te denken. Daar is Kuzorra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuzorra draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Nănescu geeft een lange en hoge pass. Bjetić is nu in balbezit. Muraglia onderschept slim de pass. Muraglia geeft een lange en hoge pass. Kuzorra springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Luleto - FC.STEAUA.RO 1:0

21e minuut.
Tătăran geeft een hoge lob. Gherman probeert de bal aan de voet te houden. Tere bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzorra verovert de bal door een tackle van achteren. Kuzorra draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Luleto - FC.STEAUA.RO 2:0

22e minuut.
Sibiescu kopt de bal weg. Daar is Nănescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nănescu probeert naar een medespeler te passen. Tătăran bereikt de bal nog maar net als eerste. Sârgu geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Perzanowski geeft een hoge lob. Stângă kopt de bal weg. Lalciu rent richting de bal. Lalciu haalt uit met een fantastische trap. Bartoněk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Luleto - FC.STEAUA.RO 2:1

33e minuut.
Lalciu rent richting de bal. Lalciu geeft de bal voor. Świerblewski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Zitouni de bal. Zitouni geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Łopaciński passt de bal zonder na te denken. Crut rent richting de bal. Crut met een sublieme pass. Paşcalău rent richting de bal. Paşcalău schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Tătăran verovert de bal door een tackle van achteren. Muraglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Muraglia passt de bal in één keer door. Kuzorra is nu in balbezit. Kuzorra haalt uit met een fantastische trap. Zielonka bokst de bal weg.

38e minuut.
Bjetić geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sârgu met een snelle inworp. Tătăran is nu in balbezit. Tătăran geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Tătăran geeft de bal voor. Perzanowski kopt de bal weg. Tătăran geeft de bal voor. Kuzorra maakt een snoekduik en kopt de bal. Zielonka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Luleto - FC.STEAUA.RO 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Luleto 38%, FC.STEAUA.RO 62%.
Luleto - FC.STEAUA.RO 3:1

47e minuut.
Kuzorra rent richting de bal. Tere verovert de bal door een tackle van achteren. Tere passt de bal zonder na te denken. Lalciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lalciu draait met de bal, schiet en ... Bartoněk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Bustei onderschept slim de pass. Bustei geeft de bal voor. Muraglia rent richting de bal. Muraglia draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Perzanowski is nu in balbezit. Kuzorra verovert de bal door een tackle van achteren. Kuzorra haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Luleto - FC.STEAUA.RO 4:1

54e minuut.
Bustei geeft een hoge lob. Klungelig pakt Perzanowski de bal. Kuzorra is nu in balbezit. Kuzorra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Luleto - FC.STEAUA.RO 5:1

56e minuut.
Bjetić passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Crut de bal. Crut speelt de bal door. Paşcalău rent richting de bal. Paşcalău schiet op doel. Bartoněk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lalciu rent richting de bal. Lalciu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Luleto - FC.STEAUA.RO 5:2

62e minuut.
Nănescu probeert naar een medespeler te passen. Kuzorra is nu in balbezit. Kuzorra passt de bal zonder na te denken. Daar is Muraglia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muraglia draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kuzorra is nu in balbezit. Kuzorra schiet op doel. Zielonka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Tătăran geeft een lange en hoge pass. Daar is Perzanowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perzanowski passt de bal zonder na te denken. Crut rent richting de bal. Crut geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Tătăran verovert de bal door een tackle van achteren. Tătăran passt de bal met de wreef. Muraglia is nu in balbezit. Muraglia schiet op doel. Zielonka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Luleto - FC.STEAUA.RO 6:2

85e minuut.
Gherman passt de bal met de wreef. Sârgu met een sublieme pass. Muraglia rent richting de bal. Muraglia schiet op doel. Zielonka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Luleto - FC.STEAUA.RO 7:2

87e minuut.
Łopaciński probeert naar een medespeler te passen. Daar is Stângă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stângă passt de bal zonder na te denken. Lalciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lalciu schiet op doel. Bartoněk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Luleto 48%, FC.STEAUA.RO 52%.
Luleto - FC.STEAUA.RO 7:2