Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pelicanul Negru Livercool
pa-pa-do Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
23% Spel op eigen helft 77%
25 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.7 gemiddelde waardering 19.7
zeer goed Schieten waardeloos
solide Passen zwak
matig Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Cosmin bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosmin geeft een hoge lob. Săpunaru heeft problemen om de bal te vangen. Klempa rent richting de bal. Klempa haalt uit met een fantastische trap. Varlan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kobeszko rent richting de bal. Kobeszko haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gogoasă heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pelicanul Negru - Livercool 1:0

7e minuut.
Cosmin rent richting de bal. Cosmin met een sublieme pass. Klempa bereikt de bal nog maar net als eerste. Klempa draait met de bal, schiet en ... Varlan probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Klempa de bal. Klempa schiet op doel. Varlan probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Garriga is nu in balbezit. Garriga passt de bal met de wreef. Nara bereikt de bal nog maar net als eerste. Nara geeft de bal voor. Klempa krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Cosmin speelt de bal door. Cordella bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordella met een sublieme pass. Kobeszko rent richting de bal. Kobeszko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Dafinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nara onderschept slim de pass. Nara probeert naar een medespeler te passen. Klempa rent richting de bal. Klempa haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Doeltrap. Varlan trapt de bal weg van het doel. Cosmin kopt de bal weg. Kobeszko rent richting de bal. Kobeszko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pelicanul Negru - Livercool 2:0

36e minuut.
Dracula met een sublieme pass. Cosmin bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosmin passt de bal in één keer door. Klempa is nu in balbezit. Klempa draait met de bal, schiet en ... Varlan bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Varlan met een harde bal richting middenveld. Cosmin bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosmin passt de bal zonder na te denken. Klempa bereikt de bal nog maar net als eerste. Klempa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pelicanul Negru - Livercool 3:0

45e minuut.
Peţeanu geeft een hoge lob. Maurel rent richting de bal. Maurel geeft een hoge lob. Klempa bereikt de bal nog maar net als eerste. Klempa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pelicanul Negru 27%, Livercool 73%.
Pelicanul Negru - Livercool 3:0

47e minuut.
Cordella rent richting de bal. Cordella passt de bal met de wreef. Macek met een sublieme pass. Garriga geeft een lange en hoge pass. Kobeszko maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Můra met een sublieme pass. Daar is Cordella, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cordella geeft de bal voor. Daar is Kobeszko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kobeszko schiet op doel. Varlan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Varlan speelt de bal door. Garriga kopt de bal weg. Cosmin met een sublieme pass. Klempa is nu in balbezit. Klempa schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Garriga met een sublieme pass. Peţeanu rent richting de bal. Cordella tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cordella krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Garriga onderschept slim de pass. Garriga passt de bal zonder na te denken. Cordella bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordella geeft de bal voor. Gogoasă kopt de bal weg. Varlan bokst de bal weg.

66e minuut.
Cosmin rent richting de bal. Cosmin passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Klempa de bal. Klempa draait met de bal, schiet en ... Săpunaru probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pelicanul Negru - Livercool 4:0

72e minuut.
Dracula bereikt de bal nog maar net als eerste. Garriga verovert de bal door een tackle van achteren. Garriga speelt de bal door. Kobeszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobeszko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Daar is Klempa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Săpunaru rent richting de bal. Klempa rent richting de bal. Klempa draait met de bal, schiet en ... Varlan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Cosmin rent richting de bal. Cosmin passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Gogoasă de bal. Kobeszko rent richting de bal. Kobeszko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Kobeszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosmin rent richting de bal. Cosmin met een sublieme pass. Klempa bereikt de bal nog maar net als eerste. Klempa haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Garriga passt de bal in één keer door. Cosmin is nu in balbezit. Cosmin passt de bal met de wreef. Daar is Kobeszko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kobeszko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pelicanul Negru 20%, Livercool 80%.
Pelicanul Negru - Livercool 4:0