Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
soarici redfatcat
adrian Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
21% Spel op eigen helft 79%
45 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.9 gemiddelde waardering 23.6
excellent Schieten poor
good Passen weak
adequate Verdedigen weak


2e minuut.
Baltazar is nu in balbezit. Baltazar passt de bal zonder na te denken. Christe rent richting de bal. Christe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
soarici - redfatcat 1:0

16e minuut.
Archip probeert naar een medespeler te passen. Daar is Oprean, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oprean passt de bal in één keer door. Baltazar is nu in balbezit. Baltazar schiet op doel. Dediu bokst de bal weg.

17e minuut.
Băboiescu passt de bal in één keer door. Daar is Arsenie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oprean is nu in balbezit. Oprean geeft de bal voor. Baltazar springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Oakley onderschept slim de pass. Majka is nu in balbezit. Majka met een sublieme pass. Baltazar is nu in balbezit. Baltazar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Oprean is nu in balbezit. Oprean geeft een hoge lob. Christe bereikt de bal nog maar net als eerste. Christe haalt uit met een fantastische trap. Paal!

31e minuut.
Oprean speelt de bal door. Majka bereikt de bal nog maar net als eerste. Majka geeft de bal voor. Klungelig pakt Baltazar de bal. Baltazar schiet op doel. Dediu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Trică de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
soarici - redfatcat 2:0

34e minuut.
Majka bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarlat speelt de bal door. Wnuk speelt de bal door. Baltazar rent richting de bal. Baltazar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
soarici - redfatcat 3:0

36e minuut.
Christe bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprean probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Baltazar de bal. Baltazar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
soarici - redfatcat 4:0

37e minuut.
Trică speelt de bal door. Daar is Băboiescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Christe bereikt de bal nog maar net als eerste. Christe schiet op doel. Na een snelle pass probeert State de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Oprean neemt de hoekschop. Christe springt en kopt de bal. Dediu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
soarici - redfatcat 5:0

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oprean met de inworp. Arsenie is nu in balbezit. Scarlat onderschept slim de pass. Scarlat geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Wnuk passt de bal in één keer door. Majka bereikt de bal nog maar net als eerste. Majka met een sublieme pass. Baltazar is nu in balbezit. Baltazar haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Christe rent richting de bal. Christe haalt uit met een fantastische trap. Dediu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
soarici - redfatcat 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: soarici 26%, redfatcat 74%.
soarici - redfatcat 6:0

52e minuut.
Wnuk verovert de bal door een tackle van achteren. Wnuk geeft een hoge lob. Klungelig pakt Trică de bal. Baltazar rent richting de bal. Baltazar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Comaniciu onderschept slim de pass. Wnuk onderschept slim de pass. Wnuk passt de bal in één keer door. Christe bereikt de bal nog maar net als eerste. Christe haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
soarici - redfatcat 7:0

58e minuut.
Baltazar rent richting de bal. Trică begaat een overtreding. Baltazar is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Baltazar neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Dediu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Christe is nu in balbezit. Christe haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Oprean kopt de bal weg. Christe bereikt de bal nog maar net als eerste. Christe geeft de bal voor. Baltazar rent richting de bal. Baltazar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Oprean geeft een hoge lob. Baltazar kopt de bal weg. Daar is State, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Christe bereikt de bal nog maar net als eerste. Christe schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Majka passt de bal in één keer door. Oprean heeft problemen om de bal te vangen. Oprean geeft de bal voor. Klungelig pakt Baltazar de bal. Baltazar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Baltazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Baltazar geeft een hoge lob. Christe rent richting de bal. Christe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
soarici - redfatcat 8:0

67e minuut.
Arsenie probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Christe rent richting de bal. Christe probeert naar een medespeler te passen. Majka geeft een lange en hoge pass. Baltazar maakt een snoekduik en kopt de bal. Dediu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Comaniciu controleert de bal met de borst. Baltazar is nu in balbezit. Baltazar schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
soarici - redfatcat 9:0

68e minuut.
Majka met een sublieme pass. Oprean heeft problemen om de bal te vangen. Oprean geeft de bal voor. Christe bereikt de bal nog maar net als eerste. Christe schiet op doel. De bal raakt de paal. Baltazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Baltazar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Oprean met een sublieme pass. Christe rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van State. Christe is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Christe komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Gurău is nu in balbezit. Scarlat verovert de bal door een tackle van achteren. Scarlat passt de bal in één keer door. Baltazar is nu in balbezit. Baltazar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Trică trapt de bal weg van het doel. Christe is nu in balbezit. Christe schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Baltazar maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Klungelig pakt Archip de bal. Baltazar rent richting de bal. Baltazar speelt de bal door. Christe rent richting de bal. Christe schiet op doel. Dediu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
soarici - redfatcat 10:0

78e minuut.
Gurău probeert naar een medespeler te passen. Oprean rent richting de bal. Oprean passt de bal in één keer door. Christe rent richting de bal. Christe draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Leyva geeft een hoge lob. Wnuk kopt de bal weg. Baltazar rent richting de bal. Klungelig pakt Baltazar de bal. Baltazar draait met de bal, schiet en ... Dediu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
soarici - redfatcat 11:0

84e minuut.
Oprean onderschept slim de pass. Oprean speelt de bal door. Christe is nu in balbezit. Christe draait met de bal, schiet en ... Dediu probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Majka met een sublieme pass. Christe rent richting de bal. Christe passt de bal zonder na te denken. Baltazar is nu in balbezit. Baltazar schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Baltazar rent richting de bal. Baltazar haalt uit met een fantastische trap. Dediu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
soarici - redfatcat 12:0

87e minuut.
Comaniciu speelt de bal door. State rent richting de bal. State met een sublieme pass. Baltazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Baltazar draait met de bal, schiet en ... Dediu bokst de bal weg. Christe is nu in balbezit. Christe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
soarici - redfatcat 13:0

90e minuut.
Maciołek geeft een lange en hoge pass. Wnuk rent richting de bal. Wnuk passt de bal zonder na te denken. Baltazar rent richting de bal. Baltazar schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: soarici 17%, redfatcat 83%.
soarici - redfatcat 13:0