Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Livercool winner`s
Normal Tactiek g8
38% Balbezit 62%
85% Spel op eigen helft 15%
1 Doelpogingen 50
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.1 gemiddelde waardering 60.9
waardeloos Schieten goed
zwak Passen formidabel
waardeloos Verdedigen matig


2e minuut.
Stratev met een sublieme pass. Peţeanu met een sublieme pass. Săpunaru heeft problemen om de bal te vangen. Puhl is nu in balbezit. Puhl draait met de bal, schiet en ... Varlan bokst de bal weg.

3e minuut.
Căldăraru is nu in balbezit. Căldăraru geeft de bal voor. Adıvar is nu in balbezit. Adıvar schiet op doel. Varlan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Puhl bereikt de bal nog maar net als eerste. Puhl draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Livercool - winner`s 0:1

7e minuut.
Daar is Căldăraru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Căldăraru geeft de bal voor. Puhl kopt de bal weg. Adıvar rent richting de bal. Adıvar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Na een snelle pass probeert Săpunaru de bal onder controle te krijgen. Inworp. Antonescu met de inworp. Căldăraru geeft de bal voor. Puhl springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Adıvar bereikt de bal nog maar net als eerste. Adıvar geeft een hoge lob. Peţeanu kopt de bal weg. Puhl is nu in balbezit. Puhl haalt uit met een fantastische trap. Varlan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Căldăraru geeft een lange en hoge pass. Gogoasă kopt de bal weg. Klungelig pakt Peţeanu de bal. Puhl rent richting de bal. Puhl haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Viscol speelt de bal door. Adıvar is nu in balbezit. Adıvar geeft een lange en hoge pass. Puhl bereikt de bal nog maar net als eerste. Puhl schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Livercool - winner`s 0:2

18e minuut.
Klungelig pakt Antonescu de bal. Antonescu passt de bal zonder na te denken. Puhl rent richting de bal. Puhl schiet op doel. Varlan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Livercool - winner`s 0:3

19e minuut.
Puhl passt de bal in één keer door. Adıvar is nu in balbezit. Adıvar passt de bal zonder na te denken. Căldăraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Căldăraru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Livercool - winner`s 0:4

21e minuut.
Antonescu rent richting de bal. Antonescu passt de bal met de wreef. Căldăraru probeert naar een medespeler te passen. Puhl rent richting de bal. Puhl draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Stratev bereikt de bal nog maar net als eerste. Stratev geeft de bal voor. Săpunaru heeft problemen om de bal te vangen. Puhl is nu in balbezit. Puhl schiet op doel. Varlan bokst de bal weg. Adıvar bereikt de bal nog maar net als eerste. Adıvar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Livercool - winner`s 0:5

32e minuut.
Viscol geeft een hoge lob. Klungelig pakt Peţeanu de bal. Căldăraru rent richting de bal. Căldăraru haalt uit met een fantastische trap. Săpunaru probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Livercool - winner`s 0:6

33e minuut.
Hârleşteanu geeft de bal voor. Peţeanu kopt de bal weg. Gogoasă rent richting de bal. Puhl onderschept slim de pass. Puhl haalt uit met een fantastische trap. Paal!

38e minuut.
Daar is Peţeanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puhl bereikt de bal nog maar net als eerste. Puhl speelt de bal door. Adıvar is nu in balbezit. Adıvar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Livercool - winner`s 0:7

42e minuut.
Viscol met een sublieme pass. Adıvar is nu in balbezit. Adıvar speelt de bal door. Puhl is nu in balbezit. Puhl draait met de bal, schiet en ... Varlan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Săpunaru geeft een lange en hoge pass. Bucuros probeert naar een medespeler te passen. Adıvar rent richting de bal. Adıvar geeft een hoge lob. Puhl krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Livercool 84%, winner`s 16%.
Livercool - winner`s 0:7

47e minuut.
Căldăraru geeft een lange en hoge pass. Viscol kopt de bal weg. Gogoasă probeert de bal met de borst te controleren. Puhl bereikt de bal nog maar net als eerste. Puhl schiet op doel. Varlan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

49e minuut.
Săpunaru kopt de bal weg. Antonescu controleert de bal met de borst. Antonescu speelt de bal door. Puhl is nu in balbezit. Puhl draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Peţeanu is nu in balbezit. Căldăraru rent richting de bal. Căldăraru met een sublieme pass. Klungelig pakt Puhl de bal. Puhl haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Peţeanu rent richting de bal. Peţeanu passt de bal in één keer door. Bucuros is nu in balbezit. Bucuros geeft de bal voor. Puhl krijgt zijn hoofd ertegen. Varlan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

60e minuut.
Antonescu passt de bal zonder na te denken. Căldăraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Căldăraru passt de bal zonder na te denken. Puhl rent richting de bal. Puhl draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Adıvar bereikt de bal nog maar net als eerste. Adıvar geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Săpunaru de bal. Puhl rent richting de bal. Puhl schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Livercool - winner`s 0:8

64e minuut.
Puhl controleert de bal met de borst. Puhl geeft een hoge lob. Klungelig pakt Peţeanu de bal. Puhl bereikt de bal nog maar net als eerste. Puhl draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Dracula bereikt de bal nog maar net als eerste. Dracula passt de bal in één keer door. Macek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dafinescu is nu in balbezit. Dafinescu haalt uit met een fantastische trap. Tošović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tošović speelt de bal door. Puhl is nu in balbezit. Gogoasă rent richting de bal. Puhl onderschept slim de pass. Puhl schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Adıvar geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Căldăraru springt en kopt de bal. Puhl bereikt de bal nog maar net als eerste. Puhl haalt uit met een fantastische trap. Varlan probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Apreotesei kopt de bal weg. Antonescu kan de bal niet met de borst controleren. Antonescu geeft een lange en hoge pass. Puhl springt en kopt de bal. Varlan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Căldăraru geeft een lange en hoge pass. Adıvar rent richting de bal. Adıvar draait met de bal, schiet en ... Varlan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Gogoasă probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Livercool - winner`s 0:9

75e minuut.
Adıvar is nu in balbezit. Adıvar passt de bal in één keer door. Puhl is nu in balbezit. Puhl schiet op doel. Varlan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Livercool - winner`s 0:10

77e minuut.
Klungelig pakt Bucuros de bal. Bucuros met een sublieme pass. Klungelig pakt Puhl de bal. Puhl draait met de bal, schiet en ... Săpunaru probeert de bal aan de voet te houden. Varlan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Macek is nu in balbezit. Macek geeft een hoge lob. Bucuros speelt de bal door. Puhl is nu in balbezit. Puhl haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Livercool - winner`s 0:11

82e minuut.
Antonescu geeft een hoge lob. Adıvar rent richting de bal. Adıvar passt de bal zonder na te denken. Daar is Viscol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viscol geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Doeltrap. Săpunaru met een harde bal richting middenveld. Bucuros met een sublieme pass. Căldăraru heeft problemen om de bal te vangen. Căldăraru geeft een lange en hoge pass. Varlan bokst de bal weg.

90e minuut.
Antonescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonescu passt de bal met de wreef. Adıvar bereikt de bal nog maar net als eerste. Adıvar haalt uit met een fantastische trap. Varlan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Livercool 86%, winner`s 14%.
Livercool - winner`s 0:11