Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
redfatcat Luleto
Normal Tactiek a şasea
38% Balbezit 62%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 45
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.4 gemiddelde waardering 47.9
slecht Schieten uitmuntend
zwak Passen goed
slecht Verdedigen solide


3e minuut.
Sibiescu kopt de bal weg. Daar is Băboiescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tătăran probeert naar een medespeler te passen. Muraglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Muraglia schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Gurău is nu in balbezit. Tătăran verovert de bal door een tackle van achteren. Tătăran met een sublieme pass. Kuzorra is nu in balbezit. Kuzorra draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Sibiescu kopt de bal weg. Klungelig pakt Tătăran de bal. Tătăran met een sublieme pass. Sârgu geeft een lange en hoge pass. Muraglia springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
redfatcat - Luleto 0:1

7e minuut.
Tătăran passt de bal met de wreef. Sârgu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sârgu met een sublieme pass. Muraglia is nu in balbezit. Muraglia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Trică geeft een hoge lob. Inworp. Nănescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tătăran is nu in balbezit. Tătăran geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Muraglia probeert de bal met de borst te controleren. Tătăran bereikt de bal nog maar net als eerste. Tătăran speelt de bal door. Kuzorra is nu in balbezit. Kuzorra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
redfatcat - Luleto 0:2

13e minuut.
Comaniciu passt de bal zonder na te denken. Bustei is nu in balbezit. Bustei passt de bal zonder na te denken. Kuzorra probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kuzorra draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
redfatcat - Luleto 0:3

14e minuut.
Arsenie passt de bal zonder na te denken. Trică speelt de bal door. Kuzorra rent richting de bal. Kuzorra haalt uit met een fantastische trap. State probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
redfatcat - Luleto 0:4

16e minuut.
Gurău bereikt de bal nog maar net als eerste. Tătăran onderschept slim de pass. Tătăran geeft een lange en hoge pass. Kuzorra is nu in balbezit. Kuzorra haalt uit met een fantastische trap. Dediu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Kuzorra onderschept slim de pass. Băboiescu rent richting de bal. Kuzorra verovert de bal door een tackle van achteren. Kuzorra draait met de bal, schiet en ... Dediu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
redfatcat - Luleto 0:5

20e minuut.
Gurău bereikt de bal nog maar net als eerste. Tătăran verovert de bal door een tackle van achteren. Tătăran passt de bal met de wreef. Muraglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Muraglia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Sârgu kopt de bal weg. Comaniciu heeft problemen om de bal te vangen. Tătăran bereikt de bal nog maar net als eerste. Tătăran haalt uit met een fantastische trap. Dediu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Muraglia is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
redfatcat - Luleto 0:6

29e minuut.
Klungelig pakt Sibiescu de bal. Sibiescu met een sublieme pass. Sârgu is nu in balbezit. Sârgu geeft een hoge lob. Kuzorra maakt een snoekduik en kopt de bal. Dediu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Gurău rent richting de bal. Gurău passt de bal in één keer door. Sibiescu speelt de bal door. Muraglia rent richting de bal. Muraglia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
redfatcat - Luleto 0:7

33e minuut.
Sibiescu rent richting de bal. Sibiescu probeert naar een medespeler te passen. State heeft problemen om de bal te vangen. Muraglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Muraglia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
State heeft problemen om de bal te vangen. Tătăran probeert naar een medespeler te passen. Kuzorra rent richting de bal. Kuzorra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
redfatcat - Luleto 0:8

39e minuut.
Sârgu passt de bal in één keer door. Daar is Muraglia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muraglia passt de bal in één keer door. Tătăran bereikt de bal nog maar net als eerste. Tătăran haalt uit met een fantastische trap. Dediu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Muraglia is nu in balbezit. Muraglia draait met de bal, schiet en ... Paal!

41e minuut.
Archip bereikt de bal nog maar net als eerste. Sârgu verovert de bal door een tackle van achteren. Sârgu geeft een lange en hoge pass. Kuzorra bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzorra draait met de bal, schiet en ... Dediu bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sârgu neemt de hoekschop. Muraglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Muraglia draait met de bal, schiet en ... Dediu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Arsenie rent richting de bal. Arsenie passt de bal in één keer door. Sibiescu probeert naar een medespeler te passen. Kuzorra rent richting de bal. Kuzorra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
redfatcat - Luleto 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: redfatcat 83%, Luleto 17%.
redfatcat - Luleto 0:9

52e minuut.
Sârgu met een sublieme pass. Tătăran bereikt de bal nog maar net als eerste. Muraglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Muraglia draait met de bal, schiet en ... Dediu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
redfatcat - Luleto 0:10

53e minuut.
Bustei probeert naar een medespeler te passen. Sârgu geeft een hoge lob. Kuzorra is nu in balbezit. Muraglia is nu in balbezit. Muraglia haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Nănescu met een sublieme pass. Klungelig pakt Tătăran de bal. Tătăran met een sublieme pass. Muraglia is nu in balbezit. Muraglia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Tătăran probeert naar een medespeler te passen. Kuzorra is nu in balbezit. Kuzorra passt de bal zonder na te denken. Sibiescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sibiescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Dediu trapt de bal weg van het doel. Nănescu kopt de bal weg. Kuzorra rent richting de bal. Kuzorra draait met de bal, schiet en ... Dediu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
redfatcat - Luleto 0:11

58e minuut.
Tătăran speelt de bal door. Comaniciu rent richting de bal. Muraglia onderschept slim de pass. Muraglia haalt uit met een fantastische trap. Dediu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Bustei passt de bal in één keer door. Tătăran heeft problemen om de bal te vangen. Tătăran passt de bal in één keer door. Kuzorra is nu in balbezit. Kuzorra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
redfatcat - Luleto 0:12

62e minuut.
Sârgu speelt de bal door. Nănescu rent richting de bal. Nănescu passt de bal met de wreef. Kuzorra is nu in balbezit. Kuzorra schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Nănescu passt de bal in één keer door. Kuzorra is nu in balbezit. Kuzorra passt de bal in één keer door. Tătăran rent richting de bal. Tătăran schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
redfatcat - Luleto 0:13

71e minuut.
Kuzorra bereikt de bal nog maar net als eerste. Tătăran bereikt de bal nog maar net als eerste. Tătăran passt de bal in één keer door. Muraglia is nu in balbezit. Muraglia draait met de bal, schiet en ... Dediu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
redfatcat - Luleto 0:14

71e minuut.
Arsenie probeert naar een medespeler te passen. Panaite is nu in balbezit. Kuzorra onderschept slim de pass. Kuzorra haalt uit met een fantastische trap. Dediu bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Muraglia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muraglia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
redfatcat - Luleto 0:15

76e minuut.
Sârgu rent richting de bal. Sârgu geeft een hoge lob. Klungelig pakt State de bal. Kuzorra rent richting de bal. Kuzorra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
redfatcat - Luleto 0:16

76e minuut.
Arsenie met een sublieme pass. Comaniciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Muraglia rent richting de bal. Muraglia schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
redfatcat - Luleto 0:17

79e minuut.
Doeltrap. Dediu trapt de bal weg. Sârgu geeft de bal voor. Kuzorra bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzorra speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Nănescu kopt de bal weg. Tătăran is nu in balbezit. Tătăran met een sublieme pass. Kuzorra is nu in balbezit. Kuzorra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
redfatcat - Luleto 0:18

82e minuut.
Muraglia is nu in balbezit. Tătăran rent richting de bal. Tătăran passt de bal in één keer door. Daar is Kuzorra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuzorra schiet op doel. Dediu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
State geeft de bal voor. Inworp. Nănescu met een snelle inworp. Tătăran geeft een lange en hoge pass. Kuzorra springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Muraglia heeft problemen om de bal te vangen. Muraglia passt de bal in één keer door. Kuzorra is nu in balbezit. Kuzorra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
redfatcat - Luleto 0:19

88e minuut.
Klungelig pakt Băboiescu de bal. Nănescu rent richting de bal. Nănescu passt de bal in één keer door. Kuzorra bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzorra draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Dediu met een harde bal richting middenveld. Sibiescu kopt de bal weg. Tătăran met een sublieme pass. Kuzorra is nu in balbezit. Kuzorra geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: redfatcat 73%, Luleto 27%.
redfatcat - Luleto 0:19