Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
soarici Moldova Draguseni
adrian Tactiek 0707
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
15 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 0
50.6 gemiddelde waardering 45.1
solide Schieten matig
redelijk Passen goed
solide Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Peñaranda kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Filemon de bal onder controle te krijgen. Wnuk begaat een overtreding. Wnuk krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Pérez Ossa probeert naar een medespeler te passen. Scarlat rent richting de bal. Scarlat probeert naar een medespeler te passen. Christe is nu in balbezit. Christe haalt uit met een fantastische trap. Matonoha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Polet geeft de bal voor. Daar is Peñaranda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wnuk verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Wnuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wnuk draait met de bal, schiet en ... Matonoha bokst de bal weg.

19e minuut.
Majka rent richting de bal. Majka met een sublieme pass. Christe rent richting de bal. Christe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
soarici - Moldova Draguseni 1:0

39e minuut.
Balduzzi is nu in balbezit. Oprean verovert de bal door een tackle van achteren. Oprean met een sublieme pass. Christe bereikt de bal nog maar net als eerste. Christe draait met de bal, schiet en ... Matonoha bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: soarici 61%, Moldova Draguseni 39%.
soarici - Moldova Draguseni 1:0

49e minuut.
Balduzzi heeft problemen om de bal te vangen. Christe is nu in balbezit. Balduzzi verovert de bal door een tackle van achteren. Oprean onderschept slim de pass. Oprean probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Polet controleert de bal met de borst. Obando is nu in balbezit. Obando met een sublieme pass. Włodarski rent richting de bal. Włodarski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Balduzzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprean onderschept slim de pass. Oprean passt de bal met de wreef. Baltazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Baltazar haalt uit met een fantastische trap. Matonoha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Christe bereikt de bal nog maar net als eerste. Christe haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ginestá met een harde bal richting middenveld. Christe kopt de bal weg. Oprean bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprean schiet op doel. Matonoha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Inworp. Timov met een snelle inworp. Daar is Balduzzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oprean verovert de bal door een tackle van achteren. Oprean schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Oprean is nu in balbezit. Oprean haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Majka probeert naar een medespeler te passen. Oprean bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprean met een sublieme pass. Christe rent richting de bal. Christe draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Inworp. Cetner zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wnuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Filemon onderschept slim de pass. Filemon geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: soarici 56%, Moldova Draguseni 44%.
soarici - Moldova Draguseni 1:0