Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Luleto Livercool
a şasea Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
21% Spel op eigen helft 79%
47 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.4 gemiddelde waardering 19.5
uitmuntend Schieten waardeloos
goed Passen zwak
goed Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Varlan probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sibiescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sibiescu met een sublieme pass. Muraglia rent richting de bal. Muraglia draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Tătăran speelt de bal door. Muraglia rent richting de bal. Muraglia passt de bal met de wreef. Tătăran is nu in balbezit. Tătăran haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Săpunaru trapt de bal weg. Nănescu kopt de bal weg. Klungelig pakt Gogoasă de bal. Kuzorra is nu in balbezit. Kuzorra haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Nănescu rent richting de bal. Nănescu probeert naar een medespeler te passen. Dracula bereikt de bal nog maar net als eerste. Nănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nănescu geeft een lange en hoge pass. Varlan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Bustei passt de bal zonder na te denken. Nănescu rent richting de bal. Nănescu passt de bal in één keer door. Kuzorra is nu in balbezit. Kuzorra schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Nănescu geeft de bal voor. Sârgu kopt de bal weg. Gogoasă heeft problemen om de bal te vangen. Tătăran is nu in balbezit. Tătăran schiet op doel. Varlan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Macek bereikt de bal nog maar net als eerste. Muraglia verovert de bal door een tackle van achteren. Muraglia speelt de bal door. Kuzorra bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzorra schiet op doel. Varlan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Sibiescu onderschept slim de pass. Kuzorra rent richting de bal. Kuzorra geeft een hoge lob. Klungelig pakt Muraglia de bal. Muraglia draait met de bal, schiet en ... Varlan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Gogoasă kopt de bal weg. Săpunaru controleert de bal met de borst. Muraglia geeft een hoge lob. Kuzorra bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzorra haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Luleto - Livercool 1:0

36e minuut.
Tătăran speelt de bal door. Muraglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Macek maakt een afschuwelijke overtreding. Macek krijgt een gele kaart. Muraglia raakt geblesseerd tijdens het duel. Tătăran met een snel genomen vrije trap. Kuzorra maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Gogoasă kopt de bal weg. Săpunaru heeft problemen om de bal te vangen. Kuzorra is nu in balbezit. Kuzorra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Luleto - Livercool 2:0

38e minuut.
Sibiescu rent richting de bal. Daar is Nănescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nănescu passt de bal in één keer door. Kuzorra is nu in balbezit. Kuzorra draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Klungelig pakt Macek de bal. Tătăran met een sublieme pass. Muraglia rent richting de bal. Muraglia haalt uit met een fantastische trap. Varlan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Luleto - Livercool 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Luleto 25%, Livercool 75%.
Luleto - Livercool 3:0

46e minuut.
Sârgu rent richting de bal. Sârgu geeft een hoge lob. Nănescu speelt de bal door. Muraglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Muraglia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Tătăran bereikt de bal nog maar net als eerste. Tătăran passt de bal zonder na te denken. Săpunaru rent richting de bal. Muraglia verovert de bal door een tackle van achteren. Muraglia haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Muraglia is nu in balbezit. Muraglia draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Kuzorra rent richting de bal. Kuzorra schiet op doel. Gogoasă probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sârgu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sârgu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Doeltrap. Varlan trapt de bal weg. Nănescu rent richting de bal. Nănescu geeft een hoge lob. Kuzorra maakt een snoekduik en kopt de bal. Varlan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Sârgu rent richting de bal. Sârgu speelt de bal door. Kuzorra bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzorra schiet op doel. Varlan probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Săpunaru geeft een lange en hoge pass. Bustei kopt de bal weg. Bitang bereikt de bal nog maar net als eerste. Nănescu onderschept slim de pass. Nănescu geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Luleto - Livercool 4:0

59e minuut.
Bustei verovert de bal door een tackle van achteren. Bustei geeft de bal voor. Săpunaru is nu in balbezit. Muraglia verovert de bal door een tackle van achteren. Muraglia draait met de bal, schiet en ... Varlan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Kuzorra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuzorra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Luleto - Livercool 5:0

62e minuut.
Muraglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzorra bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzorra passt de bal in één keer door. Muraglia is nu in balbezit. Muraglia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Luleto - Livercool 6:0

63e minuut.
Nănescu rent richting de bal. Nănescu passt de bal in één keer door. Kuzorra probeert naar een medespeler te passen. Muraglia rent richting de bal. Muraglia schiet op doel. Varlan bokst de bal weg. Gogoasă heeft problemen om de bal te vangen. Tătăran is nu in balbezit. Tătăran haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Nănescu met een snelle inworp. Gogoasă is nu in balbezit. Gogoasă passt de bal met de wreef. Kuzorra rent richting de bal. Kuzorra draait met de bal, schiet en ... Varlan bokst de bal weg.

67e minuut.
Sibiescu verovert de bal door een tackle van achteren. Bustei is nu in balbezit. Bustei passt de bal met de wreef. Muraglia rent richting de bal. Muraglia schiet op doel. De bal raakt de paal. Varlan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kuzorra rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Luleto - Livercool 7:0

69e minuut.
Săpunaru geeft de bal voor. Inworp. Sârgu met de inworp. Muraglia is nu in balbezit. Muraglia schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kuzorra rent richting de bal. Kuzorra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Luleto - Livercool 8:0

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sârgu met een snelle inworp. Tătăran geeft een hoge lob. Muraglia rent richting de bal. Muraglia haalt uit met een fantastische trap. Varlan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Gogoasă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Luleto - Livercool 9:0

75e minuut.
Tătăran bereikt de bal nog maar net als eerste. Tătăran passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kuzorra de bal. Kuzorra draait met de bal, schiet en ... Varlan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Luleto - Livercool 10:0

76e minuut.
Dafinescu passt de bal met de wreef. Gogoasă rent richting de bal. Kuzorra rent richting de bal. Kuzorra schiet op doel. Varlan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Luleto - Livercool 11:0

79e minuut.
Daar is Nănescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nănescu speelt de bal door. Kuzorra rent richting de bal. Kuzorra schiet op doel. Varlan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Luleto - Livercool 12:0

87e minuut.
Świerblewski onderschept slim de pass. Świerblewski probeert naar een medespeler te passen. Gogoasă rent richting de bal. Muraglia onderschept slim de pass. Muraglia haalt uit met een fantastische trap. Varlan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

89e minuut.
Dafinescu heeft problemen om de bal te vangen. Tătăran bereikt de bal nog maar net als eerste. Tătăran passt de bal zonder na te denken. Kuzorra bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzorra draait met de bal, schiet en ... Varlan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Nănescu zal de hoekschop nemen. Muraglia springt en kopt de bal. Varlan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Luleto - Livercool 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Luleto 17%, Livercool 83%.
Luleto - Livercool 13:0