Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Livercool Luleto
Normal Tactiek a şasea
41% Balbezit 59%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 44
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.9 gemiddelde waardering 49.9
unsatisfactory Schieten outstanding
poor Passen good
unsatisfactory Verdedigen good


5e minuut.
Kuzorra is nu in balbezit. Kuzorra passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Sârgu de bal. Sârgu geeft een lange en hoge pass. Muraglia springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Bustei geeft een hoge lob. Sibiescu speelt de bal door. Klungelig pakt Dracula de bal. Kuzorra is nu in balbezit. Kuzorra haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Gogoasă geeft een lange en hoge pass. Bartoněk speelt de bal door. Tătăran kopt de bal weg. Sârgu geeft een hoge lob. Kuzorra maakt een snoekduik en kopt de bal. Varlan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Muraglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Muraglia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Livercool - Luleto 0:1

13e minuut.
Dracula bereikt de bal nog maar net als eerste. Nănescu is nu in balbezit. Nănescu geeft een lange en hoge pass. Muraglia rent richting de bal. Muraglia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Livercool - Luleto 0:2

16e minuut.
Sibiescu geeft een lange en hoge pass. Bitang geeft een lange en hoge pass. Bustei kopt de bal weg. Daar is Muraglia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muraglia geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Nănescu rent richting de bal. Nănescu speelt de bal door. Tătăran speelt de bal door. Muraglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Muraglia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Livercool - Luleto 0:3

22e minuut.
Sibiescu met een sublieme pass. Muraglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Muraglia schiet op doel. Gogoasă probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Varlan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Livercool - Luleto 0:4

22e minuut.
Daar is Durmadan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Durmadan geeft een hoge lob. Tătăran probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Muraglia de bal. Muraglia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Macek heeft problemen om de bal te vangen. Tătăran bereikt de bal nog maar net als eerste. Tătăran passt de bal met de wreef. Muraglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Muraglia haalt uit met een fantastische trap. Varlan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kuzorra rent richting de bal. Kuzorra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Livercool - Luleto 0:5

27e minuut.
Sârgu met de inworp. Tătăran heeft problemen om de bal te vangen. Macek verovert de bal door een tackle van achteren. Macek probeert naar een medespeler te passen. Sibiescu speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Tătăran rent richting de bal. Muraglia rent richting de bal. Tătăran rent richting de bal. Tătăran haalt uit met een fantastische trap. Săpunaru probeert de bal aan de voet te houden. Varlan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bustei met een snelle inworp. Sârgu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sârgu geeft de bal voor. Kuzorra maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Kuzorra is nu in balbezit. Kuzorra geeft een lange en hoge pass. Gogoasă heeft problemen om de bal te vangen. Muraglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Muraglia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Livercool - Luleto 0:6

39e minuut.
Bustei probeert naar een medespeler te passen. Muraglia is nu in balbezit. Muraglia passt de bal zonder na te denken. Tătăran bereikt de bal nog maar net als eerste. Tătăran haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Varlan trapt de bal weg van het doel. Dracula heeft problemen om de bal te vangen. Tătăran speelt de bal door. Muraglia rent richting de bal. Muraglia schiet op doel. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kuzorra is nu in balbezit. Kuzorra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Livercool - Luleto 0:7

42e minuut.
Bustei met een sublieme pass. Tătăran is nu in balbezit. Tătăran passt de bal zonder na te denken. Muraglia rent richting de bal. Muraglia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Tătăran heeft problemen om de bal te vangen. Tătăran passt de bal in één keer door. Kuzorra is nu in balbezit. Kuzorra draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Livercool - Luleto 0:8

44e minuut.
Nănescu passt de bal met de wreef. Tătăran bereikt de bal nog maar net als eerste. Tătăran speelt de bal door. Klungelig pakt Sârgu de bal. Sârgu geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Livercool 78%, Luleto 22%.
Livercool - Luleto 0:8

49e minuut.
Dafinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sibiescu verovert de bal door een tackle van achteren. Sibiescu speelt de bal door. Kuzorra rent richting de bal. Kuzorra haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Macek heeft problemen om de bal te vangen. Bustei met een sublieme pass. Săpunaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Muraglia onderschept slim de pass. Muraglia haalt uit met een fantastische trap. Varlan bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Livercool - Luleto 0:9

54e minuut.
Apreotesei is nu in balbezit. Sibiescu verovert de bal door een tackle van achteren. Sibiescu speelt de bal door. Daar is Kuzorra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuzorra draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Muraglia rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Nănescu geeft een lange en hoge pass. Dracula probeert de bal aan de voet te houden. Muraglia is nu in balbezit. Muraglia schiet op doel. Varlan probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Kuzorra bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzorra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Livercool - Luleto 0:10

59e minuut.
Kuzorra passt de bal in één keer door. Nănescu geeft de bal voor. Daar is Gogoasă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Varlan probeert naar een medespeler te passen. Sârgu geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kuzorra bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzorra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Livercool - Luleto 0:11

61e minuut.
Macek probeert naar een medespeler te passen. Daar is Dafinescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dafinescu passt de bal zonder na te denken. Muraglia rent richting de bal. Muraglia haalt uit met een fantastische trap. Varlan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Livercool - Luleto 0:12

67e minuut.
Sârgu onderschept slim de pass. Sârgu geeft een lange en hoge pass. Muraglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Muraglia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Livercool - Luleto 0:13

67e minuut.
Macek met een sublieme pass. Klungelig pakt Dracula de bal. Macek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzorra is nu in balbezit. Kuzorra haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Bustei probeert naar een medespeler te passen. Muraglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Muraglia geeft een hoge lob. Kuzorra bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzorra haalt uit met een fantastische trap. Varlan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Kuzorra rent richting de bal. Tătăran geeft een lange en hoge pass. Muraglia rent richting de bal. Muraglia schiet op doel. Varlan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Livercool - Luleto 0:14

73e minuut.
Tătăran met een sublieme pass. Sârgu is nu in balbezit. Sârgu met een sublieme pass. Kuzorra rent richting de bal. Kuzorra haalt uit met een fantastische trap. Varlan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Muraglia passt de bal met de wreef. Kuzorra bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzorra passt de bal met de wreef. Tătăran is nu in balbezit. Tătăran haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Livercool - Luleto 0:15

77e minuut.
Bustei passt de bal zonder na te denken. Gogoasă bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzorra verovert de bal door een tackle van achteren. Kuzorra draait met de bal, schiet en ... Varlan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Livercool - Luleto 0:16

78e minuut.
Săpunaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Săpunaru probeert naar een medespeler te passen. Muraglia controleert de bal met de borst. Muraglia haalt uit met een fantastische trap. Varlan probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Muraglia is nu in balbezit. Muraglia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Livercool - Luleto 0:17

79e minuut.
Macek speelt de bal door. Daar is Dafinescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muraglia verovert de bal door een tackle van achteren. Muraglia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Muraglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Muraglia haalt uit met een fantastische trap. Săpunaru probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sârgu zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kuzorra bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Livercool - Luleto 0:18

85e minuut.
Sârgu is nu in balbezit. Sârgu probeert naar een medespeler te passen. Muraglia rent richting de bal. Muraglia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Livercool - Luleto 0:19

87e minuut.
Sibiescu probeert naar een medespeler te passen. Nănescu probeert naar een medespeler te passen. Sârgu met een sublieme pass. Kuzorra bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzorra schiet op doel. Varlan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kuzorra is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Livercool 91%, Luleto 9%.
Livercool - Luleto 0:19