Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
redfatcat winner`s
Normal Tactiek g8
42% Balbezit 58%
90% Spel op eigen helft 10%
0 Doelpogingen 46
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.8 gemiddelde waardering 57.4
slecht Schieten goed
zwak Passen formidabel
slecht Verdedigen matig


1e minuut.
Adıvar rent richting de bal. Adıvar geeft een hoge lob. Puhl rent richting de bal. Puhl haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
redfatcat - winner`s 0:1

4e minuut.
Antonescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Comaniciu is nu in balbezit. Antonescu onderschept slim de pass. Antonescu geeft de bal voor. Dediu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
redfatcat - winner`s 0:2

5e minuut.
Viscol bereikt de bal nog maar net als eerste. Viscol speelt de bal door. Puhl bereikt de bal nog maar net als eerste. Puhl schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
redfatcat - winner`s 0:3

9e minuut.
Viscol kopt de bal weg. Adıvar bereikt de bal nog maar net als eerste. Adıvar geeft een hoge lob. Puhl rent richting de bal. Puhl haalt uit met een fantastische trap. Dediu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Căldăraru rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Căldăraru zal de hoekschop nemen. Puhl krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Viscol is nu in balbezit. Viscol geeft een hoge lob. Căldăraru probeert naar een medespeler te passen. Adıvar is nu in balbezit. Adıvar haalt uit met een fantastische trap. Dediu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
redfatcat - winner`s 0:4

17e minuut.
Dediu trapt de bal weg van het doel. Vargalui probeert de bal met de borst te controleren. Viscol met een sublieme pass. Puhl bereikt de bal nog maar net als eerste. Puhl schiet op doel. Dediu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Adıvar is nu in balbezit. Adıvar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
redfatcat - winner`s 0:5

26e minuut.
Viscol speelt de bal door. Antonescu rent richting de bal. Antonescu met een sublieme pass. Căldăraru is nu in balbezit. Căldăraru geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Arsenie passt de bal zonder na te denken. Čerkez heeft problemen om de bal te vangen. Čerkez geeft de bal voor. Puhl rent richting de bal. Puhl draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Viscol geeft een hoge lob. Trică kopt de bal weg. Adıvar geeft de bal voor. Puhl bereikt de bal nog maar net als eerste. Puhl draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Trică geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Căldăraru met een snelle inworp. Antonescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonescu geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Klungelig pakt Puhl de bal. Gurău is nu in balbezit. Puhl verovert de bal door een tackle van achteren. Puhl schiet op doel. Dediu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
redfatcat - winner`s 0:6

37e minuut.
Trică rent richting de bal. Trică geeft een lange en hoge pass. Adıvar probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Puhl de bal. Puhl haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Comaniciu rent richting de bal. Comaniciu geeft een hoge lob. Inworp. Viscol met de inworp. Adıvar geeft een hoge lob. Dediu bokst de bal weg. Klungelig pakt Trică de bal. Puhl is nu in balbezit. Puhl haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
redfatcat - winner`s 0:7

43e minuut.
Bucuros kopt de bal weg. Viscol probeert naar een medespeler te passen. Daar is Adıvar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adıvar geeft de bal voor. Puhl krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: redfatcat 90%, winner`s 10%.
redfatcat - winner`s 0:7

46e minuut.
Puhl kopt de bal weg. Căldăraru rent richting de bal. Căldăraru geeft de bal voor. Puhl bereikt de bal nog maar net als eerste. Puhl haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Căldăraru geeft de bal voor. Adıvar rent richting de bal. Adıvar probeert naar een medespeler te passen. Puhl rent richting de bal. Puhl schiet op doel. Dediu bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
redfatcat - winner`s 0:8

53e minuut.
Băboiescu met de inworp. Adıvar is nu in balbezit. Adıvar probeert naar een medespeler te passen. Căldăraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Căldăraru schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Dediu trapt de bal weg van het doel. Čerkez kopt de bal weg. Viscol speelt de bal door. Adıvar kan de bal niet met de borst controleren. Adıvar geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Gurău raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Opriş komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Viscol rent richting de bal. Viscol passt de bal met de wreef. Adıvar bereikt de bal nog maar net als eerste. Adıvar schiet op doel. Na een snelle pass probeert State de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Puhl rent richting de bal. Căldăraru rent richting de bal. Căldăraru passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Puhl de bal. Puhl schiet op doel. Dediu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
redfatcat - winner`s 0:9

60e minuut.
Arsenie passt de bal in één keer door. Daar is Comaniciu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Comaniciu probeert naar een medespeler te passen. Puhl is nu in balbezit. Puhl haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
State geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Arsenie de bal. Bucuros is nu in balbezit. Viscol geeft een lange en hoge pass. Puhl maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
redfatcat - winner`s 0:10

66e minuut.
Viscol heeft problemen om de bal te vangen. Čerkez met een sublieme pass. Căldăraru rent richting de bal. Căldăraru schiet op doel. Puhl probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Hârleşteanu met een sublieme pass. Antonescu rent richting de bal. Antonescu passt de bal zonder na te denken. Puhl is nu in balbezit. Puhl schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
redfatcat - winner`s 0:11

71e minuut.
Čerkez bereikt de bal nog maar net als eerste. Čerkez geeft een hoge lob. Puhl bereikt de bal nog maar net als eerste. Puhl haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
redfatcat - winner`s 0:12

73e minuut.
Bucuros probeert naar een medespeler te passen. Adıvar is nu in balbezit. Adıvar passt de bal zonder na te denken. Puhl bereikt de bal nog maar net als eerste. Puhl schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Puhl is nu in balbezit. Puhl schiet op doel. Dediu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dediu trapt de bal weg van het doel. Antonescu kopt de bal weg. Puhl heeft problemen om de bal te vangen. Puhl schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
redfatcat - winner`s 0:13

77e minuut.
Čerkez passt de bal in één keer door. Adıvar rent richting de bal. Adıvar met een sublieme pass. Puhl heeft problemen om de bal te vangen. Puhl draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dediu trapt de bal weg van het doel. Adıvar is nu in balbezit. Adıvar passt de bal met de wreef. Bucuros geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Puhl bereikt de bal nog maar net als eerste. Puhl haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
redfatcat - winner`s 0:14

82e minuut.
Klungelig pakt Căldăraru de bal. Căldăraru geeft een hoge lob. Adıvar is nu in balbezit. Puhl rent richting de bal. Puhl draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

86e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Trică trapt de bal weg van het doel. Antonescu kopt de bal weg. Puhl bereikt de bal nog maar net als eerste. Puhl geeft een hoge lob. Dediu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Dediu met een sublieme pass. Inworp. Viscol met een snelle inworp. Adıvar geeft een hoge lob. Căldăraru maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: redfatcat 90%, winner`s 10%.
redfatcat - winner`s 0:14