Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gorilaz SK bunicutza05
new ttz Tactiek 4-3+1-2
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 10
53.5 gemiddelde waardering 56.3
solid Schieten formidable
very good Passen excellent
solid Verdedigen excellent


11e minuut.
Zavadszky probeert naar een medespeler te passen. Tzortzoglou bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzortzoglou passt de bal met de wreef. Vânătoru bereikt de bal nog maar net als eerste. Vânătoru schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Bradu is nu in balbezit. Bradu speelt de bal door. Daar is Juśko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Juśko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorilaz SK - bunicutza05 1:0

15e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Zavadszky geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Vânătoru kopt de bal weg. Estouro rent richting de bal. Estouro draait met de bal, schiet en ... Cardos bokst de bal weg.

24e minuut.
Tzortzoglou is nu in balbezit. Tzortzoglou probeert naar een medespeler te passen. Vânătoru is nu in balbezit. Vânătoru haalt uit met een fantastische trap. Cardos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gorilaz SK - bunicutza05 1:1

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Öğüt met een snelle inworp. Tzortzoglou bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzortzoglou geeft de bal voor. Vânătoru springt en kopt de bal. Cardos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Tzortzoglou passt de bal zonder na te denken. Estouro bereikt de bal nog maar net als eerste. Estouro passt de bal met de wreef. Vânătoru bereikt de bal nog maar net als eerste. Vânătoru draait met de bal, schiet en ... Cardos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gorilaz SK 53%, bunicutza05 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gorilaz SK - bunicutza05 1:1

47e minuut.
Öğüt geeft een hoge lob. Estouro kopt de bal weg. Vânătoru rent richting de bal. Vânătoru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorilaz SK - bunicutza05 1:2

49e minuut.
Bradu is nu in balbezit. Bradu speelt de bal door. Martinovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinovici geeft een lange en hoge pass. Sistola maakt een snoekduik en kopt de bal. Paemel bokst de bal weg.

51e minuut.
Zavadszky is nu in balbezit. Inworp. Zavadszky met een snelle inworp. Tzortzoglou geeft de bal voor. Estouro maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Tzortzoglou rent richting de bal. Tzortzoglou met een sublieme pass. Estouro bereikt de bal nog maar net als eerste. Estouro draait met de bal, schiet en ... Cardos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorilaz SK - bunicutza05 1:3

54e minuut.
Hejno bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzortzoglou verovert de bal door een tackle van achteren. Tzortzoglou geeft een lange en hoge pass. Estouro rent richting de bal. Estouro haalt uit met een fantastische trap. Cardos bokst de bal weg.

59e minuut.
Klungelig pakt Hejno de bal. Estouro is nu in balbezit. Vânătoru bereikt de bal nog maar net als eerste. Vânătoru draait met de bal, schiet en ... Cardos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Zavadszky probeert naar een medespeler te passen. Tzortzoglou rent richting de bal. Tzortzoglou passt de bal met de wreef. Estouro is nu in balbezit. Estouro draait met de bal, schiet en ... Cardos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Arany probeert naar een medespeler te passen. Öğüt bereikt de bal nog maar net als eerste. Öğüt geeft een lange en hoge pass. Tzortzoglou is nu in balbezit. Tzortzoglou haalt uit met een fantastische trap. Cardos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Bobik geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Martinovici zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bradu geeft de bal voor. Sistola springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Wright-Phillips geeft de bal voor. Tzortzoglou bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzortzoglou probeert naar een medespeler te passen. Estouro rent richting de bal. Estouro haalt uit met een fantastische trap. Cardos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Genovissi bereikt de bal nog maar net als eerste. Genovissi geeft een hoge lob. Zavadszky rent richting de bal. Zavadszky geeft de bal voor. Estouro krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gorilaz SK 60%, bunicutza05 40%.
Gorilaz SK - bunicutza05 1:3