Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-05 17:37
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.63 [del]
  • Stadion: Victoria
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 60000
Lucky Team Dinamo B.K.
try Tactiek 535
37% Balbezit 63%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 27
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
42.3 gemiddelde waardering 59.8
goed Schieten uitstekend
redelijk Passen zeer goed
goed Verdedigen uitstekend


7e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Magralashvili trapt de bal weg van het doel. Kettunen kopt de bal weg. Nasazzi geeft een lange en hoge pass. Unsworth maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Hồng Đức passt de bal met de wreef. Iváncsik rent richting de bal. Unsworth bereikt de bal nog maar net als eerste. Unsworth haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Kuswanto rent richting de bal. Kuswanto geeft een lange en hoge pass. Unsworth rent richting de bal. Unsworth haalt uit met een fantastische trap. Magralashvili probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucky Team - Dinamo B.K. 0:1

18e minuut.
Movilescu geeft een hoge lob. Kuswanto kopt de bal weg. Toader rent richting de bal. Iváncsik verovert de bal door een tackle van achteren. Iváncsik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Wojno speelt de bal door. Hồng Đức is nu in balbezit. Hồng Đức heeft problemen om de bal te vangen. Hồng Đức geeft een lange en hoge pass. Iváncsik maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Kettunen onderschept slim de pass. Hồng Đức rent richting de bal. Hồng Đức met een sublieme pass. Klungelig pakt Unsworth de bal. Unsworth schiet op doel. Magralashvili probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Nadaský onderschept slim de pass. Nasazzi is nu in balbezit. Nasazzi probeert naar een medespeler te passen. Iváncsik bereikt de bal nog maar net als eerste. Iváncsik draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kettunen met een snelle inworp. Movilescu rent richting de bal. Unsworth onderschept slim de pass. Unsworth schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Korotetskiy geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kettunen met een snelle inworp. Unsworth bereikt de bal nog maar net als eerste. Unsworth draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Guşiţă rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nasazzi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Iváncsik is nu in balbezit. Iváncsik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Daar is Nadaský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nasazzi verovert de bal door een tackle van achteren. Nasazzi probeert naar een medespeler te passen. Iváncsik bereikt de bal nog maar net als eerste. Iváncsik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Toader bereikt de bal nog maar net als eerste. Toader geeft de bal voor. Kettunen kopt de bal weg. Unsworth is nu in balbezit. Unsworth schiet op doel. Magralashvili probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Hồng Đức geeft een hoge lob. Cimbru probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nasazzi is nu in balbezit. Nasazzi geeft een hoge lob. Iváncsik maakt een snoekduik en kopt de bal. Magralashvili bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lucky Team 86%, Dinamo B.K. 14%.
Lucky Team - Dinamo B.K. 0:1

56e minuut.
Hồng Đức speelt de bal door. Daar is Nasazzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iváncsik rent richting de bal. Iváncsik haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Nadaský de bal onder controle te krijgen. Paal!
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Gherea controleert de bal met de borst. Nasazzi is nu in balbezit. Nasazzi passt de bal zonder na te denken. Iváncsik rent richting de bal. Iváncsik schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucky Team - Dinamo B.K. 0:2

60e minuut.
Inworp. Ionică komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Cimbru rent richting de bal. Unsworth bereikt de bal nog maar net als eerste. Unsworth probeert naar een medespeler te passen. Iváncsik bereikt de bal nog maar net als eerste. Iváncsik schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Horčica passt de bal in één keer door. Kettunen met een sublieme pass. Hồng Đức probeert naar een medespeler te passen. Horčica bereikt de bal nog maar net als eerste. Horčica geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Cimbru verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Hồng Đức met de inworp. Unsworth rent richting de bal. Unsworth haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Doeltrap. Cimbru met een harde bal richting middenveld. Nasazzi geeft de bal voor. Unsworth is nu in balbezit. Unsworth haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucky Team - Dinamo B.K. 0:3

88e minuut.
Hồng Đức bereikt de bal nog maar net als eerste. Unsworth rent richting de bal. Unsworth passt de bal zonder na te denken. Nasazzi rent richting de bal. Nasazzi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Cimbru raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Belea komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lucky Team 83%, Dinamo B.K. 17%.
Lucky Team - Dinamo B.K. 0:3