Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-06 17:37
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.63 [del]
  • Stadion: DBK ArenA
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 21375
Dinamo B.K. Lucky Team
treicincidoi Tactiek try2
55% Balbezit 45%
39% Spel op eigen helft 61%
23 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
64.9 gemiddelde waardering 52.2
excellent Schieten good
excellent Passen good
outstanding Verdedigen excellent


3e minuut.
Protasiuk geeft de bal voor. Potasiński rent richting de bal. Unsworth onderschept slim de pass. Unsworth draait met de bal, schiet en ... Magralashvili werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo B.K. - Lucky Team 1:0

5e minuut.
Tejnóra verovert de bal door een tackle van achteren. Tejnóra geeft een lange en hoge pass. Nadaský kan de bal niet met de borst controleren. Unsworth is nu in balbezit. Unsworth draait met de bal, schiet en ... Magralashvili kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Horčica bereikt de bal nog maar net als eerste. Horčica passt de bal zonder na te denken. Unsworth bereikt de bal nog maar net als eerste. Unsworth draait met de bal, schiet en ... Magralashvili werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo B.K. - Lucky Team 2:0

16e minuut.
Basanta met een sublieme pass. Horčica speelt de bal door. Kuswanto met een sublieme pass. Unsworth is nu in balbezit. Nasazzi rent richting de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Horčica met een sublieme pass. Nasazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nasazzi geeft de bal voor. Unsworth rent richting de bal. Unsworth draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Daar is Unsworth, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hồng Đức met een sublieme pass. Nasazzi met een sublieme pass. Unsworth is nu in balbezit. Unsworth schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Doreste geeft een hoge lob. Inworp. Nasazzi met de inworp. Unsworth rent richting de bal. Unsworth haalt uit met een fantastische trap. Magralashvili probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Olszar draait met de bal, schiet en ... Kettunen verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Carme geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Van Steeden geeft een lange en hoge pass. Mišković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Basanta rent richting de bal. Basanta geeft een hoge lob. Protasiuk heeft problemen om de bal te vangen. Olszar bereikt de bal nog maar net als eerste. Olszar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Hồng Đức passt de bal in één keer door. Daar is Nasazzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Unsworth rent richting de bal. Unsworth draait met de bal, schiet en ... Magralashvili probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo B.K. - Lucky Team 3:0

42e minuut.
Wojno met een sublieme pass. Nasazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Carme. Carme krijgt een gele kaart. Nasazzi raakt geblesseerd tijdens het duel. Horčica met een snel genomen vrije trap. Unsworth springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Olszar is nu in balbezit. Encuţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Horčica. Encuţescu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Basanta komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo B.K. 37%, Lucky Team 63%.
Dinamo B.K. - Lucky Team 3:0

48e minuut.
Hồng Đức met een sublieme pass. Horčica bereikt de bal nog maar net als eerste. Horčica geeft een lange en hoge pass. Unsworth is nu in balbezit. Unsworth haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Magralashvili met een harde bal richting middenveld. Iloniak kopt de bal weg. Klungelig pakt Doreste de bal. Carme geeft een hoge lob. Olszar springt en kopt de bal. Mišković bokst de bal weg.

54e minuut.
Encuţescu speelt de bal door. Olszar heeft problemen om de bal te vangen. Tejnóra tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Olszar is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Basanta zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Doreste geeft een lange en hoge pass. Inworp. Nasazzi met een snelle inworp. Unsworth is nu in balbezit. Unsworth haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nasazzi met de inworp. Unsworth rent richting de bal. Unsworth schiet op doel. Basanta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Kuswanto passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Unsworth de bal. Potasiński begaat een overtreding. Unsworth is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hồng Đức komt bij de bal en schiet. Magralashvili bokst de bal weg.

82e minuut.
Hồng Đức is nu in balbezit. Carme legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hồng Đức raakt geblesseerd tijdens het duel. Hồng Đức legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo B.K. - Lucky Team 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo B.K. 40%, Lucky Team 60%.
Dinamo B.K. - Lucky Team 4:0