Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OxyTeam CF Adelinas
ops! Tactiek cea mai !!
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
8 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
45.7 gemiddelde waardering 54.5
redelijk Schieten formidabel
uitstekend Passen zeer goed
redelijk Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Cărănică rent richting de bal. Cărănică geeft een hoge lob. Haman heeft problemen om de bal te vangen. Gherghina is nu in balbezit. Gherghina draait met de bal, schiet en ... Jenesík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Cintezoi met een sublieme pass. Smiljanic rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tobescu. Tobescu krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Zan geeft een hoge lob. Inworp. Smiljanic met de inworp. Odolan is nu in balbezit. Odolan geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Teodorovici met de inworp. Cărănică met een sublieme pass. Gherghina rent richting de bal. Gherghina haalt uit met een fantastische trap. Jenesík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Cepero rent richting de bal. Odolan begaat een overtreding. Cepero raakt geblesseerd tijdens het duel. Cepero zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gherghina krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Langenegger heeft problemen om de bal te vangen. Bodu is nu in balbezit. Langenegger is nu in balbezit. Gherghina verovert de bal door een tackle van achteren. Gherghina draait met de bal, schiet en ... Jenesík verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Haman bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobescu verovert de bal door een tackle van achteren. Tobescu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Luchian geeft een hoge lob. Tobescu probeert de bal aan de voet te houden. Scarcelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobescu verovert de bal door een tackle van achteren. Tobescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Gherghina rent richting de bal. Gherghina passt de bal zonder na te denken. Scarcelli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bodu is nu in balbezit. Bodu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OxyTeam - CF Adelinas 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OxyTeam 46%, CF Adelinas 54%.
OxyTeam - CF Adelinas 0:1

52e minuut.
Tobescu speelt de bal door. Bodu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodu probeert naar een medespeler te passen. Gherghina bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherghina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OxyTeam - CF Adelinas 0:2

52e minuut.
Turbatu speelt de bal door. Odolan rent richting de bal. Bodu verovert de bal door een tackle van achteren. Gherghina bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherghina schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Akyürek is nu in balbezit. Akyürek passt de bal met de wreef. Śliwiński met een sublieme pass. Turbatu is nu in balbezit. Turbatu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Cepero passt de bal zonder na te denken. Bodu probeert de bal aan de voet te houden. Haman bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherghina onderschept slim de pass. Gherghina schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Zan geeft een hoge lob. Bodu probeert de bal met de borst te controleren. Melamed probeert naar een medespeler te passen. Daar is Odolan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Odolan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OxyTeam 36%, CF Adelinas 64%.
OxyTeam - CF Adelinas 0:2