Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CF Adelinas OxyTeam
cea mai !! Tactiek ops!
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
13 Doelpogingen 16
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.7 gemiddelde waardering 45
formidabel Schieten redelijk
zeer goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen redelijk


2e minuut.
Tobescu geeft de bal voor. Jenesík speelt de bal door. Śliwiński is nu in balbezit. Śliwiński probeert naar een medespeler te passen. Garvie bereikt de bal nog maar net als eerste. Manuli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Qingyun rent richting de bal. Bodu onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Langenegger. Langenegger krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Bodu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherghina bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodu schiet op doel. Jenesík probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Adelinas - OxyTeam 1:0

7e minuut.
Teodorovici geeft de bal voor. Inworp. Akyürek met een snelle inworp. Odolan geeft de bal voor. Garvie springt en kopt de bal. Manuli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Akyürek speelt de bal door. Garvie bereikt de bal nog maar net als eerste. Zan onderschept slim de pass. Odolan verovert de bal door een tackle van achteren. Odolan draait met de bal, schiet en ... Paal!

25e minuut.
Odolan verovert de bal door een tackle van achteren. Cepero onderschept slim de pass. Cepero probeert naar een medespeler te passen. Śliwiński geeft een hoge lob. Garvie maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Daar is Teodorovici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Odolan is nu in balbezit. Odolan draait met de bal, schiet en ... Garvie rent richting de bal. Garvie schiet op doel. Manuli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Pleşu probeert de bal aan de voet te houden. Melamed rent richting de bal. Melamed geeft de bal voor. Garvie is nu in balbezit. Garvie schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CF Adelinas - OxyTeam 1:1

34e minuut.
Inworp. Cepero met de inworp. Tobescu is nu in balbezit. Tobescu geeft een hoge lob. Bodu springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Klungelig pakt Langenegger de bal. Gherghina rent richting de bal. Bodu is nu in balbezit. Bodu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Adelinas - OxyTeam 2:1

39e minuut.
Garvie is nu in balbezit. Garvie passt de bal in één keer door. Qingyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodu verovert de bal door een tackle van achteren. Bodu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Adelinas 54%, OxyTeam 46%.
CF Adelinas - OxyTeam 2:1

46e minuut.
Pleşan komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Manuli trapt de bal weg. Gherghina heeft problemen om de bal te vangen. Pleşu is nu in balbezit. Pleşu probeert naar een medespeler te passen. Pleşan geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Manuli probeert naar een medespeler te passen. Śliwiński rent richting de bal. Bodu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bodu krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Smiljanic rent richting de bal. Smiljanic geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Odolan de bal. Garvie rent richting de bal. Garvie draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Tobescu verovert de bal door een tackle van achteren. Tobescu passt de bal zonder na te denken. Pleşan is nu in balbezit. Pleşan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CF Adelinas - OxyTeam 3:1

82e minuut.
Neguţescu onderschept slim de pass. Neguţescu passt de bal in één keer door. Tobescu rent richting de bal. Tobescu geeft een lange en hoge pass. Bodu krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Langenegger bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodu onderschept slim de pass. Bodu passt de bal in één keer door. Gherghina rent richting de bal. Gherghina draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Adelinas 46%, OxyTeam 54%.
CF Adelinas - OxyTeam 3:1