Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Abominabil Stejarul Vlad Tepes
Normal Tactiek 343
39% Balbezit 61%
78% Spel op eigen helft 22%
2 Doelpogingen 33
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 41.6
slecht Schieten solide
slecht Passen goed
waardeloos Verdedigen redelijk


1e minuut.
Cafera rent richting de bal. Cafera geeft de bal voor. Gonska probeert de bal aan de voet te houden. Łopaciuk rent richting de bal. Łopaciuk schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gonska is nu in balbezit. Gonska haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Abominabil - Stejarul Vlad Tepes 0:1

13e minuut.
Buzdugan speelt de bal door. Ceauşu is nu in balbezit. Łopaciuk verovert de bal door een tackle van achteren. Łopaciuk haalt uit met een fantastische trap. Boroi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Abominabil - Stejarul Vlad Tepes 0:2

22e minuut.
Boroi speelt de bal door. Boguś kopt de bal weg. Łopaciuk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gonska is nu in balbezit. Gonska draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Kremblewski speelt de bal door. Łopaciuk is nu in balbezit. Gonska rent richting de bal. Daar is Gonska, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gonska draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Boroi met een sublieme pass. Gîrbaciu geeft een lange en hoge pass. Gonska bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonska schiet op doel. Boroi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Edwikowski rent richting de bal. Edwikowski passt de bal in één keer door. Łopaciuk rent richting de bal. Gonska rent richting de bal. Gonska draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Daar is Deaconu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boguś bereikt de bal nog maar net als eerste. Boguś geeft de bal voor. Łopaciuk is nu in balbezit. Łopaciuk haalt uit met een fantastische trap. Boroi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Gonska onderschept slim de pass. Łopaciuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonska is nu in balbezit. Gonska draait met de bal, schiet en ... Boroi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Abominabil - Stejarul Vlad Tepes 0:3

38e minuut.
Muraru geeft een lange en hoge pass. Inworp. Cafera zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Edwikowski rent richting de bal. Edwikowski geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Buzdugan geeft een hoge lob. Dolha bereikt de bal nog maar net als eerste. Cafera tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cafera krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Abominabil 81%, Stejarul Vlad Tepes 19%.
Abominabil - Stejarul Vlad Tepes 0:3

46e minuut.
Ciubuc komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Ciubuc met een sublieme pass. Kremblewski speelt de bal door. Cafera speelt de bal door. Łopaciuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Łopaciuk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Muraru is nu in balbezit. Edwikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Edwikowski geeft een lange en hoge pass. Deaconu controleert de bal met de borst. Kremblewski geeft een hoge lob. Boroi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Koukoularis onderschept slim de pass. Koukoularis passt de bal zonder na te denken. Edwikowski probeert naar een medespeler te passen. Gonska is nu in balbezit. Gonska haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Boroi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Daar is Sulea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łopaciuk rent richting de bal. Łopaciuk draait met de bal, schiet en ... Boroi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Deaconu rent richting de bal. Kremblewski verovert de bal door een tackle van achteren. Kremblewski geeft een hoge lob. Boroi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Łopaciuk de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Abominabil - Stejarul Vlad Tepes 0:4

62e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Boroi niet meer kan verder spelen. Ichim komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Sulea verovert de bal door een tackle van achteren. Sulea passt de bal met de wreef. Buzdugan probeert de bal met de borst te controleren. Łopaciuk is nu in balbezit. Łopaciuk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Gonska met een sublieme pass. Hardeveld geeft een hoge lob. Daar is Sulea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łopaciuk is nu in balbezit. Łopaciuk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Padineanu komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Klungelig pakt Muraru de bal. Cafera is nu in balbezit. Cafera geeft de bal voor. Łopaciuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Łopaciuk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Muraru is nu in balbezit. Kremblewski is nu in balbezit. Kremblewski passt de bal zonder na te denken. Łopaciuk is nu in balbezit. Łopaciuk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Deaconu is nu in balbezit. Ciubuc verovert de bal door een tackle van achteren. Ciubuc geeft de bal voor. Łopaciuk is nu in balbezit. Łopaciuk haalt uit met een fantastische trap. Ichim bokst de bal weg.

81e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lutuc komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Edwikowski speelt de bal door. Gonska rent richting de bal. Gonska passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Lutuc de bal. Lutuc schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Deaconu heeft problemen om de bal te vangen. Ciubuc geeft de bal voor. Sulea rent richting de bal. Gonska verovert de bal door een tackle van achteren. Gonska geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Gonska rent richting de bal. Gonska geeft een lange en hoge pass. Kremblewski heeft problemen om de bal te vangen. Lutuc rent richting de bal. Lutuc draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Abominabil - Stejarul Vlad Tepes 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Abominabil 75%, Stejarul Vlad Tepes 25%.
Abominabil - Stejarul Vlad Tepes 0:5