Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stejarul Vlad Tepes Abominabil
343 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
31% Spel op eigen helft 69%
29 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.8 gemiddelde waardering 18.8
zeer goed Schieten slecht
goed Passen zwak
redelijk Verdedigen slecht


2e minuut.
Edwikowski kopt de bal weg. Gonska heeft problemen om de bal te vangen. Ceauşu is nu in balbezit. Gonska verovert de bal door een tackle van achteren. Gonska draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Cafera verovert de bal door een tackle van achteren. Cafera passt de bal met de wreef. Ceauşu is nu in balbezit. Gonska verovert de bal door een tackle van achteren. Gonska haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stejarul Vlad Tepes - Abominabil 1:0

11e minuut.
Cafera rent richting de bal. Cafera met een sublieme pass. Gonska rent richting de bal. Gonska draait met de bal, schiet en ... Boroi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stejarul Vlad Tepes - Abominabil 2:0

20e minuut.
Moţoc bereikt de bal nog maar net als eerste. Moţoc met een sublieme pass. Gonska rent richting de bal. Łopaciuk is nu in balbezit. Łopaciuk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Moţoc verovert de bal door een tackle van achteren. Moţoc geeft de bal voor. Gonska springt en kopt de bal. Boroi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Ceauşu heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stejarul Vlad Tepes - Abominabil 3:0

26e minuut.
Gîrbaciu is nu in balbezit. Gîrbaciu probeert naar een medespeler te passen. Gonska rent richting de bal. Gonska schiet op doel. Ceauşu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stejarul Vlad Tepes - Abominabil 4:0

28e minuut.
Negreanu is nu in balbezit. Koukoularis onderschept slim de pass. Koukoularis geeft een lange en hoge pass. Gonska is nu in balbezit. Gonska draait met de bal, schiet en ... Boroi bokst de bal weg.

32e minuut.
Łopaciuk passt de bal in één keer door. Moţoc rent richting de bal. Moţoc passt de bal in één keer door. Gonska is nu in balbezit. Gonska draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stejarul Vlad Tepes - Abominabil 5:0

38e minuut.
Boroi trapt de bal weg. Cafera kopt de bal weg. Sulea heeft problemen om de bal te vangen. Gonska bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonska haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stejarul Vlad Tepes - Abominabil 6:0

39e minuut.
Buzdugan passt de bal in één keer door. Muraru rent richting de bal. Gîrbaciu onderschept slim de pass. Łopaciuk is nu in balbezit. Łopaciuk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Łopaciuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Łopaciuk geeft een hoge lob. Ceauşu heeft problemen om de bal te vangen. Gonska is nu in balbezit. Gonska draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stejarul Vlad Tepes - Abominabil 7:0

44e minuut.
Edwikowski kopt de bal weg. Gîrbaciu met een sublieme pass. Gonska is nu in balbezit. Gonska schiet op doel. Boroi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stejarul Vlad Tepes - Abominabil 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stejarul Vlad Tepes 30%, Abominabil 70%.
Stejarul Vlad Tepes - Abominabil 8:0

46e minuut.
Łopaciuk verovert de bal door een tackle van achteren. Cafera met een sublieme pass. Gonska bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonska draait met de bal, schiet en ... Boroi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stejarul Vlad Tepes - Abominabil 9:0

47e minuut.
Gonska verovert de bal door een tackle van achteren. Cafera speelt de bal door. Łopaciuk heeft problemen om de bal te vangen. Łopaciuk haalt uit met een fantastische trap. Sulea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Gîrbaciu onderschept slim de pass. Gîrbaciu met een sublieme pass. Łopaciuk probeert naar een medespeler te passen. Gonska is nu in balbezit. Gonska haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stejarul Vlad Tepes - Abominabil 10:0

52e minuut.
Negreanu met de inworp. Buzdugan bereikt de bal nog maar net als eerste. Łopaciuk maakt een afschuwelijke overtreding. Buzdugan wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Buzdugan kan niet meer verder spelen. Baltă komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Koukoularis verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Koukoularis de bal. Koukoularis passt de bal in één keer door. Gonska is nu in balbezit. Gonska schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stejarul Vlad Tepes - Abominabil 11:0

61e minuut.
Cafera passt de bal in één keer door. Moţoc rent richting de bal. Moţoc met een sublieme pass. Gonska bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonska schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stejarul Vlad Tepes - Abominabil 12:0

66e minuut.
Baltă heeft problemen om de bal te vangen. Łopaciuk rent richting de bal. Gonska is nu in balbezit. Gîrbaciu rent richting de bal. Gîrbaciu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Gîrbaciu onderschept slim de pass. Gîrbaciu geeft de bal voor. Łopaciuk rent richting de bal. Łopaciuk draait met de bal, schiet en ... Boroi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Sulea is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Stejarul Vlad Tepes - Abominabil 13:0

77e minuut.
Moţoc met een sublieme pass. Łopaciuk rent richting de bal. Cafera is nu in balbezit. Łopaciuk rent richting de bal. Łopaciuk geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Edwikowski rent richting de bal. Edwikowski passt de bal in één keer door. Łopaciuk rent richting de bal. Łopaciuk haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Gonska de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Edwikowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cafera geeft de bal voor. Klungelig pakt Sulea de bal. Gîrbaciu is nu in balbezit. Gîrbaciu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Łopaciuk passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Burlacu de bal. Strungăreanu rent richting de bal. Cafera rent richting de bal. Cafera passt de bal in één keer door.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stejarul Vlad Tepes 32%, Abominabil 68%.
Stejarul Vlad Tepes - Abominabil 13:0