Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-12 17:36
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.63 [del]
  • Stadion: DBK ArenA
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 24375
Dinamo B.K. Gorilaz SK
535 Tactiek new ttz
55% Balbezit 45%
46% Spel op eigen helft 54%
15 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
63.5 gemiddelde waardering 51.3
uitstekend Schieten solide
zeer goed Passen zeer goed
formidabel Verdedigen redelijk


1e minuut.
Unsworth bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Peterka. Unsworth is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kettunen zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Unsworth krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Rząsa is nu in balbezit. Protasiuk legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rząsa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sistola kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo B.K. - Gorilaz SK 0:1

14e minuut.
Unsworth probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kuswanto speelt de bal door. Iváncsik rent richting de bal. Iváncsik draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Genovissi de bal onder controle te krijgen. Cardos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Genovissi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nasazzi verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Nasazzi de bal. Nasazzi geeft een lange en hoge pass. Unsworth krijgt zijn hoofd ertegen. Cardos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Iváncsik bereikt de bal nog maar net als eerste. Iváncsik draait met de bal, schiet en ... Cardos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dinamo B.K. - Gorilaz SK 1:1

20e minuut.
Peterka kopt de bal weg. Kuswanto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sistola bereikt de bal nog maar net als eerste. Rząsa rent richting de bal. Rząsa schiet op doel. Paal! Mišković verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Nasazzi is nu in balbezit. Nasazzi geeft een lange en hoge pass. Iváncsik rent richting de bal. Iváncsik haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Oprean onderschept slim de pass. Oprean speelt de bal door. Martinovici speelt de bal door. Rząsa is nu in balbezit. Rząsa schiet op doel. Mišković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Hồng Đức passt de bal zonder na te denken. Nasazzi probeert naar een medespeler te passen. Unsworth rent richting de bal. Unsworth geeft de bal voor. Iváncsik springt en kopt de bal. Cardos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo B.K. 44%, Gorilaz SK 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dinamo B.K. - Gorilaz SK 1:1

64e minuut.
Hồng Đức is nu in balbezit. Hồng Đức passt de bal met de wreef. Iváncsik bereikt de bal nog maar net als eerste. Iváncsik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo B.K. - Gorilaz SK 2:1

69e minuut.
Rząsa kopt de bal weg. Klungelig pakt Wojno de bal. Sistola bereikt de bal nog maar net als eerste. Sistola draait met de bal, schiet en ... Mišković maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

72e minuut.
Horčica heeft problemen om de bal te vangen. Horčica geeft de bal voor. Unsworth is nu in balbezit. Unsworth haalt uit met een fantastische trap. Cardos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo B.K. - Gorilaz SK 3:1

79e minuut.
Horčica rent richting de bal. Horčica passt de bal in één keer door. Mutu is nu in balbezit. Iváncsik onderschept slim de pass. Iváncsik draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Oprean bereikt de bal nog maar net als eerste. Brescan geeft een lange en hoge pass. Tejnóra heeft problemen om de bal te vangen. Rząsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rząsa haalt uit met een fantastische trap. Mišković verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Kettunen onderschept slim de pass. Kettunen passt de bal zonder na te denken. Hồng Đức speelt de bal door. Unsworth rent richting de bal. Unsworth schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Rząsa met een sublieme pass. Brescan bereikt de bal nog maar net als eerste. Brescan geeft een hoge lob. Rząsa rent richting de bal. Rząsa haalt uit met een fantastische trap. Mišković probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rząsa geeft de bal voor. Mišković probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rząsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rząsa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo B.K. 47%, Gorilaz SK 53%.
Dinamo B.K. - Gorilaz SK 3:1