Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gorilaz SK Dinamo B.K.
new ttz Tactiek 535
44% Balbezit 56%
61% Spel op eigen helft 39%
8 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
52.4 gemiddelde waardering 63.8
solide Schieten zeer goed
zeer goed Passen zeer goed
goed Verdedigen uitmuntend


9e minuut.
Martinovici met een sublieme pass. Brescan heeft problemen om de bal te vangen. Vertonghen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vertonghen krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Daar is Sistola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sistola haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Wojno de bal onder controle te krijgen. Mureşan geeft een hoge lob. Juśko springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Juśko bereikt de bal nog maar net als eerste. Juśko passt de bal zonder na te denken. Martinovici is nu in balbezit. Martinovici geeft een hoge lob. Juśko krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Kuswanto bereikt de bal nog maar net als eerste. Nasazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nasazzi met een sublieme pass. Iváncsik rent richting de bal. Iváncsik schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Vertonghen speelt de bal door. Horčica rent richting de bal. Horčica passt de bal in één keer door. Iváncsik rent richting de bal. Iváncsik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Kuswanto met een sublieme pass. Nasazzi rent richting de bal. Met opzet legt Genovissi zijn tegenspeler op de grond. Genovissi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gorilaz SK 60%, Dinamo B.K. 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gorilaz SK - Dinamo B.K. 0:0

56e minuut.
Kuswanto passt de bal in één keer door. Genovissi rent richting de bal. Genovissi geeft een lange en hoge pass. Juśko rent richting de bal. Juśko draait met de bal, schiet en ... Mišković bokst de bal weg. Sistola bereikt de bal nog maar net als eerste. Sistola haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Martinovici is nu in balbezit. Martinovici geeft een lange en hoge pass. Juśko maakt een snoekduik en kopt de bal. Mišković bokst de bal weg.

60e minuut.
Protasiuk onderschept slim de pass. Protasiuk geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brescan met de inworp. Mureşan geeft een lange en hoge pass. Mišković bokst de bal weg.

61e minuut.
Vertonghen rent richting de bal. Vertonghen passt de bal zonder na te denken. Bradu geeft een hoge lob. Juśko is nu in balbezit. Juśko haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Mureşan geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hồng Đức met een snelle inworp. Unsworth rent richting de bal. Unsworth schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Daar is Mureşan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Horčica is nu in balbezit. Horčica passt de bal in één keer door. Unsworth is nu in balbezit. Unsworth haalt uit met een fantastische trap. Cardos bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gorilaz SK 62%, Dinamo B.K. 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gorilaz SK - Dinamo B.K. 0:0