Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stejarul Vlad Tepes CF Adelinas
343 Tactiek cea mai !!
45% Balbezit 55%
67% Spel op eigen helft 33%
3 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.3 gemiddelde waardering 55.2
goed Schieten uitmuntend
solide Passen zeer goed
goed Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Zan geeft een lange en hoge pass. Gherghina bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherghina passt de bal zonder na te denken. Bodu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stejarul Vlad Tepes - CF Adelinas 0:1

7e minuut.
Daar is Cepero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cepero passt de bal met de wreef. Tobescu is nu in balbezit. Tobescu geeft een lange en hoge pass. Gherghina krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stejarul Vlad Tepes - CF Adelinas 0:2

9e minuut.
Tleskač geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Luchian met een snelle inworp. Bodu is nu in balbezit. Bodu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Luchian is nu in balbezit. Boguś begaat een overtreding. Luchian raakt geblesseerd tijdens het duel. Cărănică zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gherghina maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Tobescu onderschept slim de pass. Tobescu probeert naar een medespeler te passen. Gherghina bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherghina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stejarul Vlad Tepes - CF Adelinas 0:3

29e minuut.
Neguţescu verovert de bal door een tackle van achteren. Neguţescu speelt de bal door. Gherghina rent richting de bal. Gherghina draait met de bal, schiet en ... Michaels werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Na een snelle pass probeert Hardeveld de bal onder controle te krijgen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Sofian probeert naar een medespeler te passen. Tobescu rent richting de bal. Tobescu passt de bal zonder na te denken. Gherghina is nu in balbezit. Gherghina draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stejarul Vlad Tepes 70%, CF Adelinas 30%.
Stejarul Vlad Tepes - CF Adelinas 0:3

46e minuut.
Ciubuc komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Ciubuc geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kremblewski de bal. Łopaciuk is nu in balbezit. Gonska bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonska schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Edwikowski probeert naar een medespeler te passen. Zan geeft een hoge lob. Tobescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobescu haalt uit met een fantastische trap. Michaels werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Cepero passt de bal in één keer door. Tobescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobescu passt de bal met de wreef. Bodu is nu in balbezit. Bodu schiet op doel. Michaels bokst de bal weg.

65e minuut.
Gherghina rent richting de bal. Tleskač onderschept slim de pass. Bodu is nu in balbezit. Gherghina is nu in balbezit. Gherghina draait met de bal, schiet en ... Michaels bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

67e minuut.
Cepero probeert de bal met de borst te controleren. Cepero probeert naar een medespeler te passen. Tobescu met een sublieme pass. Gherghina bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherghina haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Cărănică bereikt de bal nog maar net als eerste. Cărănică passt de bal in één keer door. Cepero met een sublieme pass. Gherghina is nu in balbezit. Gherghina draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Bodu is nu in balbezit. Ciubuc rent richting de bal. Bodu verovert de bal door een tackle van achteren. Bodu schiet op doel. Michaels probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stejarul Vlad Tepes - CF Adelinas 0:4

84e minuut.
Cărănică bereikt de bal nog maar net als eerste. Cărănică speelt de bal door. Klungelig pakt Gherghina de bal. Gherghina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stejarul Vlad Tepes - CF Adelinas 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stejarul Vlad Tepes 64%, CF Adelinas 36%.
Stejarul Vlad Tepes - CF Adelinas 0:5