Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Abominabil OxyTeam
Normal Tactiek ops!
40% Balbezit 60%
84% Spel op eigen helft 16%
2 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 46
slecht Schieten matig
slecht Passen zeer goed
waardeloos Verdedigen matig


4e minuut.
Morariu is nu in balbezit. Burlacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Morariu rent richting de bal. Burlacu is nu in balbezit. Burlacu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Buzdugan passt de bal in één keer door. Inworp. Smiljanic met de inworp. Odolan rent richting de bal. Odolan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Abominabil - OxyTeam 0:1

7e minuut.
Odolan passt de bal zonder na te denken. Melamed probeert naar een medespeler te passen. Turbatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Turbatu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Abominabil - OxyTeam 0:2

13e minuut.
Burlacu heeft problemen om de bal te vangen. Śliwiński verovert de bal door een tackle van achteren. Śliwiński passt de bal zonder na te denken. Akyürek bereikt de bal nog maar net als eerste. Akyürek geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Turbatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Boroi is nu in balbezit. Odolan onderschept slim de pass. Turbatu is nu in balbezit. Turbatu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Smiljanic rent richting de bal. Smiljanic probeert naar een medespeler te passen. Melamed probeert naar een medespeler te passen. Turbatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Turbatu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Akyürek met een snelle inworp. Śliwiński is nu in balbezit. Śliwiński speelt de bal door. Turbatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Turbatu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Śliwiński met een sublieme pass. Akyürek is nu in balbezit. Buzdugan rent richting de bal. Akyürek verovert de bal door een tackle van achteren. Akyürek geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Śliwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Śliwiński passt de bal met de wreef. Turbatu rent richting de bal. Turbatu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Abominabil - OxyTeam 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Abominabil 82%, OxyTeam 18%.
Abominabil - OxyTeam 0:3

48e minuut.
Smiljanic rent richting de bal. Smiljanic probeert naar een medespeler te passen. Turbatu rent richting de bal. Turbatu draait met de bal, schiet en ... Ceauşu probeert de bal aan de voet te houden. Ichim kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

49e minuut.
Akyürek met de inworp. Śliwiński probeert naar een medespeler te passen. Melamed is nu in balbezit. Melamed passt de bal met de wreef. Turbatu bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Śliwiński verovert de bal door een tackle van achteren. Śliwiński met een sublieme pass. Turbatu is nu in balbezit. Turbatu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Abominabil - OxyTeam 0:4

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Smiljanic met een snelle inworp. Turbatu probeert naar een medespeler te passen. Odolan bereikt de bal nog maar net als eerste. Odolan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Qingyun geeft een hoge lob. Klungelig pakt Turbatu de bal. Ceauşu is nu in balbezit. Odolan bereikt de bal nog maar net als eerste. Odolan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Akyürek met de inworp. Śliwiński met een sublieme pass. Turbatu rent richting de bal. Turbatu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Inworp. Akyürek met de inworp. Śliwiński rent richting de bal. Śliwiński met een sublieme pass. Turbatu is nu in balbezit. Paal! Ceauşu controleert de bal met de borst. Turbatu rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Abominabil - OxyTeam 0:5

74e minuut.
Deaconu probeert naar een medespeler te passen. Śliwiński is nu in balbezit. Śliwiński probeert naar een medespeler te passen. Akyürek rent richting de bal. Akyürek geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Buzdugan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Melamed met een sublieme pass. Ceauşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Turbatu verovert de bal door een tackle van achteren. Turbatu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Odolan is nu in balbezit. Turbatu is nu in balbezit. Odolan is nu in balbezit. Turbatu rent richting de bal. Turbatu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Haman rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Morariu. Haman is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Melamed zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Ceauşu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Turbatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Turbatu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Abominabil - OxyTeam 0:6

88e minuut.
Akyürek geeft een hoge lob. Odolan rent richting de bal. Ceauşu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Odolan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Odolan zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Abominabil - OxyTeam 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Abominabil 87%, OxyTeam 13%.
Abominabil - OxyTeam 0:7