Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OxyTeam Abominabil
ops! Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
21% Spel op eigen helft 79%
35 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.4 gemiddelde waardering 18.6
redelijk Schieten slecht
zeer goed Passen slecht
redelijk Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Daar is Deaconu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Akyürek is nu in balbezit. Akyürek geeft de bal voor. Garvie rent richting de bal. Garvie haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

6e minuut.
Buzdugan met de inworp. Boroi rent richting de bal. Boroi met een sublieme pass. Burlacu is nu in balbezit. Burlacu schiet op doel. Jenesík probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Śliwiński speelt de bal door. Akyürek is nu in balbezit. Akyürek met een sublieme pass. Garvie is nu in balbezit. Garvie schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Odolan passt de bal met de wreef. Śliwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Śliwiński passt de bal zonder na te denken. Garvie rent richting de bal. Garvie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OxyTeam - Abominabil 1:0

16e minuut.
Odolan is nu in balbezit. Odolan met een sublieme pass. Garvie bereikt de bal nog maar net als eerste. Garvie schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OxyTeam - Abominabil 2:0

18e minuut.
Odolan rent richting de bal. Odolan speelt de bal door. Śliwiński rent richting de bal. Śliwiński geeft een lange en hoge pass. Boroi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OxyTeam - Abominabil 3:0

19e minuut.
Haman geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dolha met de inworp. Burlacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Burlacu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Odolan speelt de bal door. Śliwiński rent richting de bal. Śliwiński probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Garvie de bal. Garvie schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Melamed passt de bal in één keer door. Odolan bereikt de bal nog maar net als eerste. Odolan passt de bal zonder na te denken. Garvie bereikt de bal nog maar net als eerste. Garvie haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Boroi trapt de bal weg van het doel. Melamed kopt de bal weg. Garvie bereikt de bal nog maar net als eerste. Garvie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OxyTeam - Abominabil 4:0

31e minuut.
Śliwiński passt de bal zonder na te denken. Velcu is nu in balbezit. Velcu passt de bal met de wreef. Garvie rent richting de bal. Garvie haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

37e minuut.
Buzdugan passt de bal in één keer door. Melamed speelt de bal door. Garvie bereikt de bal nog maar net als eerste. Odolan is nu in balbezit. Odolan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Velcu heeft problemen om de bal te vangen. Muraru speelt de bal door. Odolan speelt de bal door. Garvie bereikt de bal nog maar net als eerste. Garvie schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Buzdugan passt de bal in één keer door. Melamed met een sublieme pass. Akyürek met een sublieme pass. Klungelig pakt Garvie de bal. Garvie haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Ceauşu trapt de bal weg. Odolan kopt de bal weg. Daar is Boroi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garvie is nu in balbezit. Garvie schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Boroi rent richting de bal. Odolan onderschept slim de pass. Odolan speelt de bal door. Garvie is nu in balbezit. Garvie schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OxyTeam - Abominabil 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OxyTeam 24%, Abominabil 76%.
OxyTeam - Abominabil 5:0

47e minuut.
Śliwiński speelt de bal door. Melamed met een sublieme pass. Śliwiński geeft een hoge lob. Garvie is nu in balbezit. Garvie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OxyTeam - Abominabil 6:0

60e minuut.
Qingyun passt de bal in één keer door. Daar is Garvie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sulea bereikt de bal nog maar net als eerste. Odolan rent richting de bal. Odolan schiet op doel. De bal raakt de paal.

61e minuut.
Deaconu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Akyürek met de inworp. Odolan rent richting de bal. Odolan geeft de bal voor. Paal! Garvie is nu in balbezit. Garvie schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OxyTeam - Abominabil 7:0

63e minuut.
Boroi met een harde bal richting middenveld. Śliwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Śliwiński passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Garvie de bal. Garvie draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Qingyun met een sublieme pass. Klungelig pakt Morariu de bal. Śliwiński geeft de bal voor. Garvie bereikt de bal nog maar net als eerste. Garvie draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

71e minuut.
Muraru verovert de bal door een tackle van achteren. Muraru geeft een lange en hoge pass. Śliwiński probeert naar een medespeler te passen. Akyürek is nu in balbezit. Akyürek geeft de bal voor. Boroi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Akyürek passt de bal met de wreef. Śliwiński rent richting de bal. Śliwiński met een sublieme pass. Odolan rent richting de bal. Odolan schiet op doel. Paal!

74e minuut.
Inworp. Velcu met de inworp. Odolan bereikt de bal nog maar net als eerste. Odolan geeft de bal voor. Garvie krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Melamed bereikt de bal nog maar net als eerste. Melamed speelt de bal door. Garvie is nu in balbezit. Garvie schiet op doel. Boroi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OxyTeam - Abominabil 8:0

87e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Jenesík met een harde bal richting middenveld. Melamed kopt de bal weg. Garvie bereikt de bal nog maar net als eerste. Garvie schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OxyTeam - Abominabil 9:0

89e minuut.
Velcu kopt de bal weg. Klungelig pakt Odolan de bal. Odolan met een sublieme pass. Garvie bereikt de bal nog maar net als eerste. Garvie schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Ceauşu trapt de bal weg van het doel. Odolan probeert de bal met de borst te controleren. Odolan passt de bal zonder na te denken. Garvie rent richting de bal. Garvie haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OxyTeam 19%, Abominabil 81%.
OxyTeam - Abominabil 9:0