Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bunicutza05 Dinamo B.K.
stent Tactiek ulysse
50% Balbezit 50%
36% Spel op eigen helft 64%
16 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
60.6 gemiddelde waardering 61.5
formidabel Schieten solide
uitstekend Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen uitmuntend


5e minuut.
Chiesa kopt de bal weg. Tzortzoglou rent richting de bal. Tzortzoglou geeft de bal voor. Vânătoru rent richting de bal. Vânătoru schiet op doel. Mišković bokst de bal weg.

9e minuut.
Horčica draait met de bal, schiet en ... Revnic probeert naar een medespeler te passen. Tzortzoglou kopt de bal weg. Vânătoru bereikt de bal nog maar net als eerste. Vânătoru haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mišković verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Horčica bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wright-Phillips. Horčica raakt geblesseerd tijdens het duel. Kuswanto zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Unsworth springt en kopt de bal. Revnic probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Revnic met een harde bal richting middenveld. Zavadszky kopt de bal weg. Estouro rent richting de bal. Estouro geeft de bal voor. Vânătoru krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Nasazzi onderschept slim de pass. Nasazzi met een sublieme pass. Klungelig pakt Kuswanto de bal. Wright-Phillips geeft een lange en hoge pass. Estouro springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Vânătoru bereikt de bal nog maar net als eerste. Vânătoru passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Estouro de bal. Estouro schiet op doel. Mišković werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Estouro bereikt de bal nog maar net als eerste. Iloniak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Estouro is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Estouro neemt de penalty, wat een uithaal! Mišković werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bunicutza05 - Dinamo B.K. 1:0

20e minuut.
Zavadszky probeert naar een medespeler te passen. Öğüt rent richting de bal. Öğüt geeft een hoge lob. Estouro is nu in balbezit. Estouro haalt uit met een fantastische trap. Mišković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Kuswanto bereikt de bal nog maar net als eerste. Zavadszky verovert de bal door een tackle van achteren. Zavadszky probeert naar een medespeler te passen. Estouro bereikt de bal nog maar net als eerste. Estouro schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bunicutza05 37%, Dinamo B.K. 63%.
bunicutza05 - Dinamo B.K. 1:0

58e minuut.
Protasiuk verovert de bal door een tackle van achteren. Protasiuk geeft de bal voor. Arany kopt de bal weg. Vânătoru is nu in balbezit. Vânătoru schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Öğüt bereikt de bal nog maar net als eerste. Öğüt geeft de bal voor. Klungelig pakt Wojno de bal. Vânătoru rent richting de bal. Vânătoru draait met de bal, schiet en ... Mišković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Öğüt geeft een hoge lob. Tejnóra heeft problemen om de bal te vangen. Estouro rent richting de bal. Estouro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
bunicutza05 - Dinamo B.K. 2:0

76e minuut.
Unsworth bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiesa begaat een overtreding. Unsworth raakt geblesseerd tijdens het duel. Kuswanto zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Unsworth springt en kopt de bal. Revnic kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bunicutza05 36%, Dinamo B.K. 64%.
bunicutza05 - Dinamo B.K. 2:0