Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-20 17:39
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.63 [del]
  • Stadion: DBK ArenA
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 30000
Dinamo B.K. bunicutza05
treicincidoi Tactiek 4-3+1-2
57% Balbezit 43%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 10
62.8 gemiddelde waardering 60.3
zeer goed Schieten formidabel
zeer goed Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Kettunen rent richting de bal. Kettunen geeft een hoge lob. Unsworth is nu in balbezit. Unsworth schiet op doel. Revnic probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo B.K. - bunicutza05 1:0

11e minuut.
Arany speelt de bal door. Tzortzoglou is nu in balbezit. Tzortzoglou geeft een hoge lob. Estouro krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dinamo B.K. - bunicutza05 1:1

16e minuut.
Buitenspel voor Vânătoru. Goede buitenspelval van de verdediging. Protasiuk maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Unsworth kopt de bal weg. Zavadszky geeft de bal voor. Estouro krijgt zijn hoofd ertegen. Mišković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Kettunen is nu in balbezit. Öğüt verovert de bal door een tackle van achteren. Öğüt geeft een lange en hoge pass. Vânătoru krijgt zijn hoofd ertegen. Mišković maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Wright-Phillips verovert de bal door een tackle van achteren. Hồng Đức verovert de bal door een tackle van achteren. Hồng Đức passt de bal zonder na te denken. Unsworth is nu in balbezit. Unsworth draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Wright-Phillips geeft een hoge lob. Tzortzoglou bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzortzoglou passt de bal met de wreef. Vânătoru rent richting de bal. Vânătoru schiet op doel. Mišković bokst de bal weg.

32e minuut.
Nasazzi onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Öğüt geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Vânătoru springt en kopt de bal. Mišković probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo B.K. - bunicutza05 1:2

33e minuut.
Öğüt onderschept slim de pass. Öğüt met een sublieme pass. Zavadszky probeert naar een medespeler te passen. Vânătoru is nu in balbezit. Vânătoru schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Unsworth probeert naar een medespeler te passen. Kettunen bereikt de bal nog maar net als eerste. Wright-Phillips onderschept slim de pass. Öğüt rent richting de bal. Öğüt geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Estouro bereikt de bal nog maar net als eerste. Estouro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo B.K. - bunicutza05 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo B.K. 51%, bunicutza05 49%.
Dinamo B.K. - bunicutza05 1:3

66e minuut.
Nasazzi maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Bobik kopt de bal weg. Daar is Zavadszky, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zavadszky geeft een hoge lob. Vânătoru krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Wright-Phillips geeft een hoge lob. Estouro is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Tejnóra ... Strafschop! Estouro is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vânătoru legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Mišković verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vânătoru bereikt de bal nog maar net als eerste. Vânătoru haalt uit met een fantastische trap. Mišković maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo B.K. - bunicutza05 1:4

74e minuut.
Hồng Đức bereikt de bal nog maar net als eerste. Horčica bereikt de bal nog maar net als eerste. Horčica passt de bal in één keer door. Unsworth is nu in balbezit. Unsworth haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Wojno neemt vlug de vrije trap. Bobik kopt de bal weg. Öğüt bereikt de bal nog maar net als eerste. Öğüt geeft de bal voor. Vânătoru springt en kopt de bal. Mišković probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Inworp. Horčica zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kettunen is nu in balbezit. Öğüt verovert de bal door een tackle van achteren. Öğüt geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Öğüt heeft problemen om de bal te vangen. Kettunen rent richting de bal. Öğüt onderschept slim de pass. Öğüt geeft de bal voor. Vânătoru maakt een snoekduik en kopt de bal. Mišković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo B.K. 61%, bunicutza05 39%.
Dinamo B.K. - bunicutza05 1:4