Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gorilaz SK Lucky Team
new ttz Tactiek try2
55% Balbezit 45%
44% Spel op eigen helft 56%
15 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
53.5 gemiddelde waardering 48.5
zeer goed Schieten goed
zeer goed Passen goed
goed Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Brescan met een sublieme pass. Bradu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradu speelt de bal door. Martinovici rent richting de bal. Martinovici geeft een hoge lob. Magralashvili probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Korotetskiy met een snelle inworp. Gherea is nu in balbezit. Gherea geeft een lange en hoge pass. Olszar heeft problemen om de bal te vangen. Olszar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Martinovici kopt de bal weg. Basanta bereikt de bal nog maar net als eerste. Sistola onderschept slim de pass. Sistola schiet op doel. Magralashvili probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Van Steeden is nu in balbezit. Hejno verovert de bal door een tackle van achteren. Hejno geeft de bal voor. Sistola krijgt zijn hoofd ertegen. Magralashvili werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorilaz SK - Lucky Team 1:0

31e minuut.
Brescan is nu in balbezit. Brescan probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Oprean de bal. Oprean geeft een lange en hoge pass. Rząsa bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Carme trapt de bal weg van het doel. Bradu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradu passt de bal in één keer door. Rząsa is nu in balbezit. Rząsa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gorilaz SK 43%, Lucky Team 57%.
Gorilaz SK - Lucky Team 1:0

51e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Magralashvili niet meer kan verder spelen. Manolescu komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Brescan probeert de bal met de borst te controleren. Brescan geeft een hoge lob. Sistola is nu in balbezit. Sistola schiet op doel. Manolescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorilaz SK - Lucky Team 2:0

64e minuut.
Hejno geeft een hoge lob. Martinovici kopt de bal weg. Rząsa rent richting de bal. Rząsa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorilaz SK - Lucky Team 3:0

70e minuut.
Klungelig pakt Potasiński de bal. Martinovici rent richting de bal. Martinovici geeft een hoge lob. Sistola rent richting de bal. Sistola haalt uit met een fantastische trap. Manolescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rząsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rząsa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorilaz SK - Lucky Team 4:0

85e minuut.
Genovissi rent richting de bal. Genovissi geeft de bal voor. Korotetskiy rent richting de bal. Sistola verovert de bal door een tackle van achteren. Sistola haalt uit met een fantastische trap. Manolescu bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

89e minuut.
Nadaský bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadaský passt de bal met de wreef. Sistola bereikt de bal nog maar net als eerste. Sistola schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorilaz SK - Lucky Team 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gorilaz SK 44%, Lucky Team 56%.
Gorilaz SK - Lucky Team 5:0