Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-20 17:40
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.63 [del]
  • Stadion: Victoria
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 50878
Lucky Team Gorilaz SK
try2 Tactiek new ttz
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
51.3 gemiddelde waardering 51.5
solide Schieten goed
goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen goed


2e minuut.
Brescan is nu in balbezit. Brescan geeft een hoge lob. Korotetskiy is nu in balbezit. Juśko verovert de bal door een tackle van achteren. Juśko haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Encuţescu passt de bal zonder na te denken. Movilescu is nu in balbezit. Movilescu geeft de bal voor. Olszar bereikt de bal nog maar net als eerste. Olszar schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Cardos speelt de bal door. Korotetskiy kopt de bal weg. Encuţescu speelt de bal door. Olszar is nu in balbezit. Olszar haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Daar is Van Steeden, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carme is nu in balbezit. Carme passt de bal zonder na te denken. Van Steeden is nu in balbezit. Van Steeden schiet op doel. Cardos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Movilescu maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Hejno de bal. Van Steeden bereikt de bal nog maar net als eerste. Encuţescu is nu in balbezit. Encuţescu geeft een hoge lob. Cardos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Genovissi geeft een lange en hoge pass. Korotetskiy controleert de bal met de borst. Martinovici verovert de bal door een tackle van achteren. Martinovici geeft een hoge lob. Juśko maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Oprean probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Potasiński met een sublieme pass. Cioban rent richting de bal. Olszar verovert de bal door een tackle van achteren. Olszar schiet op doel. Cardos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lucky Team 45%, Gorilaz SK 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lucky Team - Gorilaz SK 0:0

47e minuut.
Cioban met een sublieme pass. Carme rent richting de bal. Oprean maakt een afschuwelijke overtreding. Oprean krijgt een gele kaart. Carme wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Carme kan niet meer verder spelen. Gherea komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Peterka onderschept slim de pass. Van Steeden is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gherea neemt de hoekschop. Van Steeden kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Oprean probeert de bal aan de voet te houden. Gherea rent richting de bal. Gherea probeert naar een medespeler te passen. Movilescu is nu in balbezit. Movilescu schiet op doel. Cardos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Gherea met een snelle inworp. Hejno bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Steeden verovert de bal door een tackle van achteren. Van Steeden geeft een hoge lob. Olszar maakt een snoekduik en kopt de bal. Cardos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Martinovici kopt de bal weg. Sistola is nu in balbezit. Basanta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Basanta krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Peterka heeft problemen om de bal te vangen. Cioban rent richting de bal. Encuţescu onderschept slim de pass. Encuţescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucky Team - Gorilaz SK 1:0

81e minuut.
Movilescu is nu in balbezit. Movilescu passt de bal in één keer door. Basanta speelt de bal door. Encuţescu is nu in balbezit. Encuţescu haalt uit met een fantastische trap. Cardos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Gherea probeert naar een medespeler te passen. Van Steeden rent richting de bal. Van Steeden passt de bal met de wreef. Encuţescu geeft een lange en hoge pass. Daar is Olszar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lucky Team 45%, Gorilaz SK 55%.
Lucky Team - Gorilaz SK 1:0