Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OxyTeam Stejarul Vlad Tepes
ops! Tactiek 343
54% Balbezit 46%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.5 gemiddelde waardering 45.2
redelijk Schieten goed
uitstekend Passen goed
redelijk Verdedigen goed


2e minuut.
Edwikowski passt de bal met de wreef. Daar is Łopaciuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haman rent richting de bal. Łopaciuk verovert de bal door een tackle van achteren. Łopaciuk draait met de bal, schiet en ... Jenesík bokst de bal weg.

19e minuut.
Łopaciuk is nu in balbezit. Łopaciuk passt de bal met de wreef. Gonska is nu in balbezit. Gonska geeft een hoge lob. Kremblewski springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
OxyTeam - Stejarul Vlad Tepes 0:1

20e minuut.
Melamed passt de bal met de wreef. Akyürek is nu in balbezit. Akyürek met een sublieme pass. Turbatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Turbatu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
OxyTeam - Stejarul Vlad Tepes 1:1

21e minuut.
Turbatu onderschept slim de pass. Inworp. Smiljanic zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Odolan bereikt de bal nog maar net als eerste. Odolan probeert naar een medespeler te passen. Michaels probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Edwikowski is nu in balbezit. Edwikowski geeft een hoge lob. Łopaciuk rent richting de bal. Łopaciuk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OxyTeam - Stejarul Vlad Tepes 1:2

32e minuut.
Akyürek heeft problemen om de bal te vangen. Akyürek speelt de bal door. Turbatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Odolan rent richting de bal. Odolan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Odolan is nu in balbezit. Koukoularis verovert de bal door een tackle van achteren. Koukoularis geeft de bal voor. Kremblewski rent richting de bal. Kremblewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OxyTeam 50%, Stejarul Vlad Tepes 50%.
OxyTeam - Stejarul Vlad Tepes 1:2

46e minuut.
Ciubuc komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Michaels trapt de bal weg van het doel. Gonska kopt de bal weg. Klungelig pakt Haman de bal. Łopaciuk is nu in balbezit. Łopaciuk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OxyTeam - Stejarul Vlad Tepes 1:3

55e minuut.
Edwikowski passt de bal met de wreef. Smiljanic bereikt de bal nog maar net als eerste. Boguś schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Boguś krijgt een gele kaart.

57e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Boguś zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gonska rent richting de bal. Gonska geeft de bal voor. Jenesík maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OxyTeam - Stejarul Vlad Tepes 1:4

69e minuut.
Koukoularis passt de bal in één keer door. Ciubuc met een sublieme pass. Gonska is nu in balbezit. Gonska draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Scarcelli onderschept slim de pass. Boguś bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarcelli is nu in balbezit. Gonska is nu in balbezit. Gonska haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
OxyTeam - Stejarul Vlad Tepes 1:5

79e minuut.
Kremblewski kopt de bal weg. Langenegger probeert de bal aan de voet te houden. Haman is nu in balbezit. Łopaciuk verovert de bal door een tackle van achteren. Łopaciuk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Koukoularis geeft een lange en hoge pass. Daar is Haman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łopaciuk verovert de bal door een tackle van achteren. Łopaciuk schiet op doel. Jenesík probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
OxyTeam - Stejarul Vlad Tepes 1:6

86e minuut.
Boguś kan de bal niet met de borst controleren. Melamed bereikt de bal nog maar net als eerste. Melamed passt de bal in één keer door. Odolan rent richting de bal. Odolan geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Turbatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Turbatu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OxyTeam 54%, Stejarul Vlad Tepes 46%.
OxyTeam - Stejarul Vlad Tepes 1:6