Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CF Adelinas Abominabil
cea mai !! Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
20% Spel op eigen helft 80%
43 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.4 gemiddelde waardering 18.8
uitmuntend Schieten slecht
zeer goed Passen slecht
solide Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Cepero passt de bal in één keer door. Tobescu probeert naar een medespeler te passen. Bodu speelt de bal door. Gherghina is nu in balbezit. Gherghina schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Tobescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobescu geeft een hoge lob. Daar is Buzdugan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bodu rent richting de bal. Bodu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tobescu neemt de hoekschop. Gherghina rent richting de bal. Gherghina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Adelinas - Abominabil 1:0

5e minuut.
Buzdugan is nu in balbezit. Bodu verovert de bal door een tackle van achteren. Bodu speelt de bal door. Gherghina is nu in balbezit. Gherghina schiet op doel. Ichim probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Adelinas - Abominabil 2:0

8e minuut.
Boroi probeert naar een medespeler te passen. Teodorovici rent richting de bal. Cărănică met een sublieme pass. Gherghina is nu in balbezit. Gherghina schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Pleşu rent richting de bal. Pleşu geeft een lange en hoge pass. Gherghina kopt de bal weg. Bodu is nu in balbezit. Bodu draait met de bal, schiet en ... Ichim kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Ceauşu trapt de bal weg. Inworp. Teodorovici met een snelle inworp. Luchian rent richting de bal. Luchian geeft een hoge lob. Ichim kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Adelinas - Abominabil 3:0

14e minuut.
Cărănică rent richting de bal. Cărănică geeft de bal voor. Deaconu is nu in balbezit. Gherghina onderschept slim de pass. Gherghina haalt uit met een fantastische trap. Ichim kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Adelinas - Abominabil 4:0

20e minuut.
Boroi bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorovici verovert de bal door een tackle van achteren. Teodorovici speelt de bal door. Bodu heeft problemen om de bal te vangen. Bodu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Adelinas - Abominabil 5:0

24e minuut.
Luchian rent richting de bal. Luchian passt de bal met de wreef. Bodu rent richting de bal. Bodu geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Adelinas - Abominabil 6:0

27e minuut.
Luchian rent richting de bal. Luchian geeft de bal voor. Bodu kopt de bal weg. Gherghina bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherghina draait met de bal, schiet en ... Paal!

28e minuut.
Doeltrap. Ceauşu met een harde bal richting middenveld. Tobescu kopt de bal weg. Bodu is nu in balbezit. Bodu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Adelinas - Abominabil 7:0

38e minuut.
Tobescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobescu passt de bal met de wreef. Ceauşu is nu in balbezit. Gherghina verovert de bal door een tackle van achteren. Gherghina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Adelinas - Abominabil 8:0

41e minuut.
Boroi is nu in balbezit. Cărănică onderschept slim de pass. Cărănică probeert naar een medespeler te passen. Gherghina rent richting de bal. Gherghina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Adelinas - Abominabil 9:0

44e minuut.
Buzdugan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodu verovert de bal door een tackle van achteren. Bodu met een sublieme pass. Gherghina rent richting de bal. Gherghina draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Adelinas 23%, Abominabil 77%.
CF Adelinas - Abominabil 9:0

46e minuut.
Mihuţ komt het veld opgelopen. Pleşan komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Luchian kopt de bal weg. Ceauşu heeft problemen om de bal te vangen. Bodu is nu in balbezit. Bodu haalt uit met een fantastische trap. Pleşan probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Cintezoi is nu in balbezit. Buzdugan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cintezoi verovert de bal door een tackle van achteren. Cintezoi passt de bal zonder na te denken. Tobescu geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Adelinas - Abominabil 10:0

50e minuut.
Pleşu met een snelle inworp. Tobescu geeft de bal voor. Pleşan rent richting de bal. Pleşan schiet op doel. Ichim werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Adelinas - Abominabil 11:0

51e minuut.
Pleşan is nu in balbezit. Bodu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodu passt de bal in één keer door. Pleşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pleşan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tobescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobescu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pleşan de bal. Bodu rent richting de bal. Bodu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Inworp. Zicu komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Mihuţ met een sublieme pass. Luchian bereikt de bal nog maar net als eerste. Luchian met een sublieme pass. Pleşan rent richting de bal. Pleşan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Adelinas - Abominabil 12:0

59e minuut.
Sulea trapt de bal weg van het doel. Cintezoi kopt de bal weg. Klungelig pakt Ceauşu de bal. Pleşan rent richting de bal. Pleşan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Adelinas - Abominabil 13:0

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Teodorovici met de inworp. Mihuţ geeft een lange en hoge pass. Pleşan is nu in balbezit. Pleşan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Doeltrap. Ichim met een harde bal richting middenveld. Luchian rent richting de bal. Muraru is nu in balbezit. Luchian onderschept slim de pass. De bal raakt de paal. Luchian bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Luchian draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
CF Adelinas - Abominabil 14:0

65e minuut.
Bodu passt de bal zonder na te denken. Tobescu heeft problemen om de bal te vangen. Tobescu geeft een hoge lob. Pleşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pleşan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Adelinas - Abominabil 15:0

68e minuut.
Bodu rent richting de bal. Bodu probeert naar een medespeler te passen. Pleşan is nu in balbezit. Pleşan draait met de bal, schiet en ... Ichim probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Adelinas - Abominabil 16:0

70e minuut.
Pleşu met een sublieme pass. Klungelig pakt Cepero de bal. Cepero speelt de bal door. Bodu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CF Adelinas - Abominabil 17:0

72e minuut.
Bodu rent richting de bal. Boroi is nu in balbezit. Bodu onderschept slim de pass. Bodu haalt uit met een fantastische trap. Pleşan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Adelinas - Abominabil 18:0

73e minuut.
Pleşan is nu in balbezit. Muraru probeert naar een medespeler te passen. Buzdugan rent richting de bal. Bodu onderschept slim de pass. Bodu schiet op doel. Ichim probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Luchian met een snelle inworp. Bodu rent richting de bal. Bodu geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Ceauşu de bal onder controle te krijgen. Pleşan maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Adelinas - Abominabil 19:0

77e minuut.
Pleşu probeert naar een medespeler te passen. Bodu is nu in balbezit. Bodu probeert naar een medespeler te passen. Pleşan is nu in balbezit. Pleşan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Adelinas - Abominabil 20:0

78e minuut.
Pleşan rent richting de bal. Bodu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodu schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ceauşu de bal onder controle te krijgen. Ichim werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Adelinas - Abominabil 21:0

80e minuut.
Buzdugan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cepero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cepero speelt de bal door. Bodu rent richting de bal. Bodu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Luchian bereikt de bal nog maar net als eerste. Luchian geeft de bal voor. Sulea probeert naar een medespeler te passen. Cepero is nu in balbezit. Cepero geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Mihuţ probeert naar een medespeler te passen. Bodu is nu in balbezit. Pleşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodu is nu in balbezit. Bodu schiet op doel. Ichim verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tobescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobescu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pleşan de bal.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Pleşu met de inworp. Tobescu rent richting de bal. Tobescu geeft een hoge lob. Pleşan krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
CF Adelinas - Abominabil 22:0

88e minuut.
Cintezoi probeert naar een medespeler te passen. Bodu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodu speelt de bal door. Pleşan rent richting de bal. Pleşan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tobescu met een snelle inworp. Buzdugan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodu is nu in balbezit. Bodu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Adelinas - Abominabil 23:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Adelinas 17%, Abominabil 83%.
CF Adelinas - Abominabil 23:0