Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Abominabil CF Adelinas
Normal Tactiek cea mai !!
40% Balbezit 60%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 37
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 46.1
zwak Schieten wonderbaarlijk
slecht Passen solide
waardeloos Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Daar is Morariu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buzdugan is nu in balbezit. Buzdugan passt de bal in één keer door. Bodu rent richting de bal. Bodu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

2e minuut.
Gherghina passt de bal in één keer door. Ceauşu rent richting de bal. Bodu onderschept slim de pass. Bodu haalt uit met een fantastische trap. Boroi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Abominabil - CF Adelinas 0:1

4e minuut.
Cepero speelt de bal door. Bodu heeft problemen om de bal te vangen. Bodu schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ceauşu de bal onder controle te krijgen. Boroi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Abominabil - CF Adelinas 0:2

5e minuut.
Gherghina met een sublieme pass. Bodu heeft problemen om de bal te vangen. Boroi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodu onderschept slim de pass. Bodu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Abominabil - CF Adelinas 0:3

8e minuut.
Bodu is nu in balbezit. Sulea is nu in balbezit. Bodu verovert de bal door een tackle van achteren. Bodu haalt uit met een fantastische trap. Boroi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Abominabil - CF Adelinas 0:4

9e minuut.
Cărănică raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zan komt het veld opgelopen.

11e minuut.
Neguţescu onderschept slim de pass. Gherghina bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherghina met een sublieme pass. Bodu rent richting de bal. Bodu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Abominabil - CF Adelinas 0:5

13e minuut.
Cepero is nu in balbezit. Cepero geeft een lange en hoge pass. Ceauşu heeft problemen om de bal te vangen. Gherghina rent richting de bal. Gherghina schiet op doel. Boroi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Abominabil - CF Adelinas 0:6

16e minuut.
Bảo bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Bảo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bảo speelt de bal door. Bodu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

18e minuut.
Gherghina rent richting de bal. Gherghina probeert naar een medespeler te passen. Bodu rent richting de bal. Bodu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Abominabil - CF Adelinas 0:7

20e minuut.
Mihuţ passt de bal zonder na te denken. Bảo speelt de bal door. Bodu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodu draait met de bal, schiet en ... Boroi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Abominabil - CF Adelinas 0:8

22e minuut.
Bodu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceauşu is nu in balbezit. Bodu verovert de bal door een tackle van achteren. Bodu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Abominabil - CF Adelinas 0:9

24e minuut.
Pleşan is nu in balbezit. Muraru verovert de bal door een tackle van achteren. Muraru passt de bal in één keer door. Bodu rent richting de bal. Bodu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Zan kopt de bal weg. Klungelig pakt Deaconu de bal. Gherghina is nu in balbezit. Bodu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Abominabil - CF Adelinas 0:10

33e minuut.
Teodorovici geeft de bal voor. Klungelig pakt Ceauşu de bal. Bodu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Abominabil - CF Adelinas 0:11

34e minuut.
Buzdugan rent richting de bal. Gherghina heeft problemen om de bal te vangen. Bodu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherghina is nu in balbezit. Gherghina haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Abominabil - CF Adelinas 0:12

38e minuut.
Boroi heeft problemen om de bal te vangen. Gherghina is nu in balbezit. Gherghina met een sublieme pass. Bodu rent richting de bal. Bodu haalt uit met een fantastische trap. Boroi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Buzdugan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cepero rent richting de bal. Cepero met een sublieme pass. Bảo heeft problemen om de bal te vangen. Bảo geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Bodu kopt de bal weg. Gherghina bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherghina passt de bal in één keer door. Bodu rent richting de bal. Bodu haalt uit met een fantastische trap. Boroi bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Abominabil 83%, CF Adelinas 17%.
Abominabil - CF Adelinas 0:12

46e minuut.
Ispas komt het veld opgelopen. Luchian komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Teodorovici met de inworp. Luchian geeft een lange en hoge pass. Deaconu rent richting de bal. Bodu onderschept slim de pass. Bodu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Daar is Neguţescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Neguţescu geeft een hoge lob. Bảo rent richting de bal. Bảo geeft een lange en hoge pass. Boroi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Bodu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Abominabil - CF Adelinas 0:13

55e minuut.
Stan rent richting de bal. Stan passt de bal met de wreef. Sulea heeft problemen om de bal te vangen. Bodu rent richting de bal. Bodu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Teodorovici onderschept slim de pass. Luchian is nu in balbezit. Luchian speelt de bal door. Gherghina bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherghina draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Abominabil - CF Adelinas 0:14

59e minuut.
Mihuţ speelt de bal door. Luchian bereikt de bal nog maar net als eerste. Luchian geeft een lange en hoge pass. Bodu krijgt zijn hoofd ertegen. Paal! Klungelig pakt Sulea de bal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Stan is nu in balbezit. Cepero onderschept slim de pass. Cepero speelt de bal door. Gherghina rent richting de bal. Gherghina haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Abominabil - CF Adelinas 0:15

68e minuut.
Mihuţ passt de bal met de wreef. Bodu is nu in balbezit. Gherghina rent richting de bal. Gherghina haalt uit met een fantastische trap. Ceauşu probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Zan onderschept slim de pass. Zan passt de bal zonder na te denken. Bodu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodu haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Sulea de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Deaconu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bảo onderschept slim de pass. Bảo passt de bal zonder na te denken. Gherghina is nu in balbezit. Gherghina schiet op doel. Boroi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Muraru is nu in balbezit. Luchian verovert de bal door een tackle van achteren. Luchian speelt de bal door. Bodu rent richting de bal. Bodu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Bodu is nu in balbezit. Boroi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodu onderschept slim de pass. Bodu draait met de bal, schiet en ... Boroi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Abominabil - CF Adelinas 0:16

83e minuut.
Luchian zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gherghina rent richting de bal. Gherghina geeft de bal voor. Bodu springt en kopt de bal. Boroi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Abominabil - CF Adelinas 0:17

85e minuut.
Gherghina is nu in balbezit. Gherghina passt de bal met de wreef. Bodu is nu in balbezit. Bodu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Abominabil - CF Adelinas 0:18

86e minuut.
Gherghina passt de bal met de wreef. Luchian bereikt de bal nog maar net als eerste. Luchian geeft een hoge lob. Bodu is nu in balbezit. Bodu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Abominabil - CF Adelinas 0:19

89e minuut.
Buzdugan passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Gherghina de bal. Gherghina passt de bal met de wreef. Bodu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Abominabil 82%, CF Adelinas 18%.
Abominabil - CF Adelinas 0:19