Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CF Adelinas Gorilaz SK
cea mai !! Tactiek new ttz
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
55.8 gemiddelde waardering 54.9
uitstekend Schieten solide
zeer goed Passen zeer goed
formidabel Verdedigen goed


6e minuut.
Peterka geeft een lange en hoge pass. Rząsa kopt de bal weg. Sistola rent richting de bal. Sistola schiet op doel. Manuli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Adelinas - Gorilaz SK 0:1

16e minuut.
Cepero passt de bal in één keer door. Tobescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobescu speelt de bal door. Gherghina bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherghina schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Martinovici is nu in balbezit. Zan is nu in balbezit. Zan geeft een lange en hoge pass. Martinovici geeft de bal voor. Sistola maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Tobescu rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tobescu met een snelle inworp. Bodu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hejno is nu in balbezit. Hejno geeft een lange en hoge pass. Rząsa kopt de bal weg. Sistola rent richting de bal. Sistola draait met de bal, schiet en ... Manuli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Brescan bereikt de bal nog maar net als eerste. Brescan geeft de bal voor. Sistola rent richting de bal. Zan onderschept slim de pass. Rząsa onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Bradu kopt de bal weg. Sistola rent richting de bal. Rząsa is nu in balbezit. Rząsa haalt uit met een fantastische trap. Manuli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Adelinas 57%, Gorilaz SK 43%.
CF Adelinas - Gorilaz SK 0:1

60e minuut.
Oprean bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprean passt de bal zonder na te denken. Sistola bereikt de bal nog maar net als eerste. Sistola schiet op doel. Manuli maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Rząsa passt de bal in één keer door. Sistola rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zan. Sistola is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Oprean wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Klungelig pakt Cintezoi de bal. Martinovici is nu in balbezit. Martinovici speelt de bal door. Rząsa is nu in balbezit. Rząsa schiet op doel. Manuli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Bodu met een sublieme pass. Daar is Luchian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oprean speelt de bal door. Tobescu rent richting de bal. Tobescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Cintezoi passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Genovissi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Martinovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinovici geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Zan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sistola onderschept slim de pass. Sistola passt de bal in één keer door. Rząsa rent richting de bal. Rząsa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Adelinas 52%, Gorilaz SK 48%.
CF Adelinas - Gorilaz SK 0:1