Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gorilaz SK CF Adelinas
new ttz Tactiek cea mai !!
48% Balbezit 52%
39% Spel op eigen helft 61%
22 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
53.3 gemiddelde waardering 57
zeer goed Schieten uitstekend
zeer goed Passen zeer goed
redelijk Verdedigen formidabel


1e minuut.
Brescan rent richting de bal. Brescan geeft een hoge lob. Martinovici kopt de bal weg. Sistola bereikt de bal nog maar net als eerste. Sistola haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Peterka onderschept slim de pass. Peterka geeft een hoge lob. Sistola rent richting de bal. Sistola haalt uit met een fantastische trap. Manuli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorilaz SK - CF Adelinas 1:0

11e minuut.
Gherghina is nu in balbezit. Gherghina passt de bal zonder na te denken. Tobescu is nu in balbezit. Tobescu geeft een hoge lob. Bodu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Martinovici speelt de bal door. Daar is Juśko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Juśko passt de bal in één keer door. Sistola rent richting de bal. Sistola schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Inworp. Genovissi met de inworp. Martinovici is nu in balbezit. Martinovici geeft een hoge lob. Juśko springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Klungelig pakt Bodu de bal. Mureşan rent richting de bal. Bradu speelt de bal door. Juśko is nu in balbezit. Juśko draait met de bal, schiet en ... Manuli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Sistola kopt de bal weg. Juśko rent richting de bal. Sofian schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Sofian moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Sofian schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

34e minuut.
Neguţescu kopt de bal weg. Genovissi is nu in balbezit. Genovissi geeft de bal voor. Juśko bereikt de bal nog maar net als eerste. Juśko haalt uit met een fantastische trap. Manuli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Cărănică passt de bal zonder na te denken. Daar is Cepero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cepero passt de bal in één keer door. Tobescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobescu geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Tobescu heeft problemen om de bal te vangen. Tobescu speelt de bal door. Peterka rent richting de bal. Bodu verovert de bal door een tackle van achteren. Bodu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gorilaz SK 43%, CF Adelinas 57%.
Gorilaz SK - CF Adelinas 1:0

47e minuut.
Klungelig pakt Oprean de bal. Oprean geeft een lange en hoge pass. Sistola kopt de bal weg. Juśko bereikt de bal nog maar net als eerste. Juśko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorilaz SK - CF Adelinas 2:0

55e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Martinovici zal de hoekschop nemen. Zan kopt de bal weg. Oprean geeft de bal voor. Manuli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Martinovici probeert naar een medespeler te passen. Juśko is nu in balbezit. Juśko passt de bal zonder na te denken. Sistola rent richting de bal. Sistola haalt uit met een fantastische trap. Manuli bokst de bal weg.

60e minuut.
Neguţescu kopt de bal weg. Sistola kan de bal niet met de borst controleren. Sistola passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Juśko de bal. Juśko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Brescan met een snelle inworp. Oprean is nu in balbezit. Oprean geeft de bal voor. Sistola bereikt de bal nog maar net als eerste. Sistola schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorilaz SK - CF Adelinas 3:0

64e minuut.
Bradu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradu met een sublieme pass. Juśko rent richting de bal. Sistola bereikt de bal nog maar net als eerste. Sistola haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Bradu geeft de bal voor. Juśko bereikt de bal nog maar net als eerste. Juśko probeert naar een medespeler te passen. Sistola is nu in balbezit. Sistola draait met de bal, schiet en ... Manuli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Sistola bereikt de bal nog maar net als eerste. Sistola probeert naar een medespeler te passen. Juśko bereikt de bal nog maar net als eerste. Juśko haalt uit met een fantastische trap. Manuli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorilaz SK - CF Adelinas 4:0

86e minuut.
Sistola heeft problemen om de bal te vangen. Zan is nu in balbezit. Zan geeft een hoge lob. Sistola bereikt de bal nog maar net als eerste. Sistola haalt uit met een fantastische trap. Manuli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Neguţescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Juśko is nu in balbezit. Juśko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorilaz SK - CF Adelinas 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gorilaz SK 36%, CF Adelinas 64%.
Gorilaz SK - CF Adelinas 5:0