Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OxyTeam bunicutza05
ops! Tactiek stent
49% Balbezit 51%
70% Spel op eigen helft 30%
0 Doelpogingen 29
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
44.3 gemiddelde waardering 61
redelijk Schieten formidabel
zeer goed Passen uitstekend
redelijk Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Scarcelli passt de bal zonder na te denken. Inworp. Mihali met een snelle inworp. Tzortzoglou geeft een hoge lob. Vânătoru springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Öğüt rent richting de bal. Öğüt geeft de bal voor. Estouro kopt de bal weg. Vânătoru rent richting de bal. Vânătoru schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Zavadszky speelt de bal door. Vânătoru is nu in balbezit. Vânătoru passt de bal met de wreef. Estouro is nu in balbezit. Estouro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OxyTeam - bunicutza05 0:1

11e minuut.
Turbatu probeert naar een medespeler te passen. Odolan bereikt de bal nog maar net als eerste. Estouro onderschept slim de pass. Estouro draait met de bal, schiet en ... Jenesík verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vânătoru is nu in balbezit. Vânătoru schiet op doel. Jenesík maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Odolan kopt de bal weg. Öğüt rent richting de bal. Öğüt passt de bal zonder na te denken. Estouro bereikt de bal nog maar net als eerste. Estouro draait met de bal, schiet en ... Jenesík bokst de bal weg.

14e minuut.
Öğüt geeft een hoge lob. Langenegger controleert de bal met de borst. Estouro bereikt de bal nog maar net als eerste. Estouro draait met de bal, schiet en ... Jenesík werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OxyTeam - bunicutza05 0:2

16e minuut.
Śliwiński probeert naar een medespeler te passen. Wright-Phillips is nu in balbezit. Wright-Phillips geeft de bal voor. Estouro rent richting de bal. Estouro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Bobik heeft problemen om de bal te vangen. Bobik met een sublieme pass. Öğüt kan de bal niet met de borst controleren. Öğüt geeft een lange en hoge pass. Vânătoru maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Arany geeft de bal voor. Langenegger probeert de bal met de borst te controleren. Estouro bereikt de bal nog maar net als eerste. Estouro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OxyTeam - bunicutza05 0:3

30e minuut.
Estouro rent richting de bal. Estouro probeert naar een medespeler te passen. Vânătoru bereikt de bal nog maar net als eerste. Vânătoru draait met de bal, schiet en ... Jenesík werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Öğüt verovert de bal door een tackle van achteren. Öğüt geeft een hoge lob. Estouro kopt de bal weg. Daar is Vânătoru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vânătoru draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Daar is Akyürek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zavadszky verovert de bal door een tackle van achteren. Zavadszky passt de bal met de wreef. Vânătoru bereikt de bal nog maar net als eerste. Vânătoru draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Arany met een sublieme pass. Daar is Tzortzoglou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tzortzoglou speelt de bal door. Estouro rent richting de bal. Estouro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Mihali rent richting de bal. Mihali geeft een hoge lob. Tzortzoglou is nu in balbezit. Tzortzoglou geeft de bal voor. Estouro springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Tzortzoglou bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzortzoglou passt de bal zonder na te denken. Estouro is nu in balbezit. Estouro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OxyTeam - bunicutza05 0:4

44e minuut.
Doeltrap. Jenesík met een harde bal richting middenveld. Zavadszky kopt de bal weg. Estouro rent richting de bal. Estouro draait met de bal, schiet en ... Jenesík verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OxyTeam 79%, bunicutza05 21%.
OxyTeam - bunicutza05 0:4

47e minuut.
Öğüt speelt de bal door. Tzortzoglou met een sublieme pass. Vânătoru is nu in balbezit. Vânătoru haalt uit met een fantastische trap. Jenesík probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Odolan rent richting de bal. Arany verovert de bal door een tackle van achteren. Arany passt de bal in één keer door. Estouro is nu in balbezit. Estouro haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Tzortzoglou bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzortzoglou passt de bal in één keer door. Estouro is nu in balbezit. Estouro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OxyTeam - bunicutza05 0:5

63e minuut.
Tzortzoglou is nu in balbezit. Tzortzoglou geeft een hoge lob. Estouro bereikt de bal nog maar net als eerste. Vânătoru is nu in balbezit. Vânătoru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OxyTeam - bunicutza05 0:6

68e minuut.
Chiesa is nu in balbezit. Turbatu onderschept slim de pass. Turbatu passt de bal zonder na te denken. Smiljanic bereikt de bal nog maar net als eerste. Smiljanic geeft een hoge lob. Revnic probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Daar is Haman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vânătoru probeert naar een medespeler te passen. Haman onderschept slim de pass. Estouro bereikt de bal nog maar net als eerste. Estouro schiet op doel. Jenesík probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Qingyun passt de bal in één keer door. Öğüt is nu in balbezit. Zavadszky met een sublieme pass. Estouro is nu in balbezit. Estouro haalt uit met een fantastische trap. Jenesík verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zavadszky zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Öğüt rent richting de bal. Öğüt geeft de bal voor. Estouro maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Chiesa verovert de bal door een tackle van achteren. Chiesa passt de bal met de wreef. Öğüt is nu in balbezit. Öğüt geeft de bal voor. Estouro springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OxyTeam 61%, bunicutza05 39%.
OxyTeam - bunicutza05 0:6