Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-13 17:36
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.63 [del]
  • Stadion: DBK ArenA
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 28563
Dinamo B.K. Stejarul Vlad Tepes
535 Tactiek 343
56% Balbezit 44%
26% Spel op eigen helft 74%
37 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
65.5 gemiddelde waardering 46.2
uitstekend Schieten solide
zeer goed Passen solide
formidabel Verdedigen solide


5e minuut.
Hồng Đức is nu in balbezit. Hồng Đức passt de bal met de wreef. Unsworth rent richting de bal. Unsworth draait met de bal, schiet en ... Michaels probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo B.K. - Stejarul Vlad Tepes 1:0

7e minuut.
Hồng Đức kopt de bal weg. Unsworth bereikt de bal nog maar net als eerste. Unsworth passt de bal in één keer door. Iváncsik is nu in balbezit. Iváncsik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Nasazzi geeft een lange en hoge pass. Hardeveld kopt de bal weg. Klungelig pakt Cafera de bal. Iváncsik bereikt de bal nog maar net als eerste. Iváncsik draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo B.K. - Stejarul Vlad Tepes 2:0

8e minuut.
Edwikowski is nu in balbezit. Iváncsik is nu in balbezit. Edwikowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Edwikowski krijgt een gele kaart. Iváncsik is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kuswanto zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Unsworth bereikt de bal nog maar net als eerste. Unsworth haalt uit met een fantastische trap. Michaels verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Unsworth stond buitenspel. Cafera maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Edwikowski probeert naar een medespeler te passen. Łopaciuk rent richting de bal. Łopaciuk schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Nasazzi rent richting de bal. Nasazzi passt de bal met de wreef. Unsworth is nu in balbezit. Unsworth draait met de bal, schiet en ... Michaels maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo B.K. - Stejarul Vlad Tepes 3:0

15e minuut.
Łopaciuk passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Koukoularis de bal. Ciubuc rent richting de bal. Nasazzi verovert de bal door een tackle van achteren. Nasazzi geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Hardeveld kopt de bal weg. Hồng Đức kan de bal niet met de borst controleren. Hồng Đức passt de bal in één keer door. Unsworth is nu in balbezit. Unsworth draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Kuswanto kopt de bal weg. Nasazzi probeert naar een medespeler te passen. Unsworth bereikt de bal nog maar net als eerste. Hồng Đức rent richting de bal. Hồng Đức schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo B.K. - Stejarul Vlad Tepes 4:0

25e minuut.
Pruś rent richting de bal. Hồng Đức onderschept slim de pass. Hồng Đức passt de bal in één keer door. Unsworth rent richting de bal. Unsworth draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Iváncsik is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Hardeveld ... Strafschop! Iváncsik is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Unsworth legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Michaels werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo B.K. - Stejarul Vlad Tepes 5:0

29e minuut.
Koukoularis kopt de bal weg. Inworp. Nasazzi met de inworp. Iváncsik rent richting de bal. Iváncsik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Michaels met een harde bal richting middenveld. Hồng Đức kan de bal niet met de borst controleren. Hồng Đức passt de bal met de wreef. Daar is Unsworth, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Unsworth draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Unsworth rent richting de bal. Cafera is nu in balbezit. Unsworth verovert de bal door een tackle van achteren. Iváncsik bereikt de bal nog maar net als eerste. Iváncsik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Vertonghen speelt de bal door. Unsworth rent richting de bal. Unsworth speelt de bal door. Iváncsik is nu in balbezit. Iváncsik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Hồng Đức kopt de bal weg. Nasazzi is nu in balbezit. Nasazzi passt de bal in één keer door. Unsworth rent richting de bal. Unsworth schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Hồng Đức rent richting de bal. Hồng Đức met een sublieme pass. Unsworth is nu in balbezit. Unsworth draait met de bal, schiet en ... Michaels werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo B.K. - Stejarul Vlad Tepes 6:0

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kuswanto met een snelle inworp. Iváncsik rent richting de bal. Iváncsik schiet op doel. Michaels maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Unsworth onderschept slim de pass. Unsworth met een sublieme pass. Iváncsik rent richting de bal. Iváncsik draait met de bal, schiet en ... Michaels werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo B.K. 31%, Stejarul Vlad Tepes 69%.
Dinamo B.K. - Stejarul Vlad Tepes 6:0

48e minuut.
Vertonghen geeft een hoge lob. Tleskač rent richting de bal. Unsworth onderschept slim de pass. Unsworth draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

50e minuut.
Horčica speelt de bal door. Nasazzi is nu in balbezit. Nasazzi passt de bal zonder na te denken. Iváncsik heeft problemen om de bal te vangen. Iváncsik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Kuswanto rent richting de bal. Nasazzi rent richting de bal. Nasazzi probeert naar een medespeler te passen. Iváncsik is nu in balbezit. Iváncsik schiet op doel. Michaels bokst de bal weg.

59e minuut.
Tleskač rent richting de bal. Unsworth verovert de bal door een tackle van achteren. Unsworth speelt de bal door. Iváncsik bereikt de bal nog maar net als eerste. Iváncsik haalt uit met een fantastische trap. Michaels probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Klungelig pakt Pruś de bal. Hồng Đức bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Tleskač ... Strafschop! Tleskač krijgt een gele kaart. Hồng Đức is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Unsworth neemt de penalty, wat een uithaal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Horčica bereikt de bal nog maar net als eerste. Horčica geeft een lange en hoge pass. Iváncsik is nu in balbezit. Iváncsik haalt uit met een fantastische trap. Michaels werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Hồng Đức bereikt de bal nog maar net als eerste. Hồng Đức passt de bal in één keer door. Vertonghen probeert naar een medespeler te passen. Unsworth rent richting de bal. Unsworth draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Inworp. Gîrbaciu komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Kuswanto met een snelle inworp. Nasazzi is nu in balbezit. Nasazzi speelt de bal door. Iváncsik bereikt de bal nog maar net als eerste. Iváncsik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Hardeveld geeft de bal voor. Inworp. Vertonghen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Unsworth is nu in balbezit. Unsworth haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Nasazzi met een sublieme pass. Iváncsik heeft problemen om de bal te vangen. Hardeveld maakt een afschuwelijke overtreding. Hardeveld krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Horčica probeert naar een medespeler te passen. Hồng Đức bereikt de bal nog maar net als eerste. Hồng Đức passt de bal zonder na te denken. Unsworth is nu in balbezit. Unsworth haalt uit met een fantastische trap. Michaels probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Unsworth is nu in balbezit. Unsworth schiet op doel. Michaels probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Nasazzi passt de bal zonder na te denken. Tleskač bereikt de bal nog maar net als eerste. Hồng Đức verovert de bal door een tackle van achteren. Unsworth is nu in balbezit. Unsworth draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Doeltrap. Moţoc komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Horčica rent richting de bal. Horčica geeft een hoge lob. Daar is Iváncsik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iváncsik schiet op doel. Michaels werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Inworp. Vertonghen met de inworp. Unsworth bereikt de bal nog maar net als eerste. Unsworth geeft de bal voor. Iváncsik springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Vertonghen met een sublieme pass. Unsworth bereikt de bal nog maar net als eerste. Tleskač tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Unsworth is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Vertonghen neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Hardeveld rent richting de bal. Hồng Đức onderschept slim de pass. Hồng Đức passt de bal met de wreef. Iváncsik bereikt de bal nog maar net als eerste. Iváncsik draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Unsworth rent richting de bal. Hồng Đức bereikt de bal nog maar net als eerste. Hồng Đức geeft de bal voor. Iváncsik is nu in balbezit. Iváncsik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo B.K. 22%, Stejarul Vlad Tepes 78%.
Dinamo B.K. - Stejarul Vlad Tepes 6:0