Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Abominabil Lucky Team
Normal Tactiek try2
41% Balbezit 59%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 42
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 41.5
zwak Schieten solide
slecht Passen redelijk
waardeloos Verdedigen goed


6e minuut.
Encuţescu speelt de bal door. Basanta bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubotariu is nu in balbezit. Ciubotariu draait met de bal, schiet en ... Ceauşu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Encuţescu neemt de hoekschop. Olszar maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Basanta is nu in balbezit. Basanta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Abominabil - Lucky Team 0:1

8e minuut.
Encuţescu verovert de bal door een tackle van achteren. Encuţescu geeft de bal voor. Olszar rent richting de bal. Olszar draait met de bal, schiet en ... Ichim probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Movilescu is nu in balbezit. Movilescu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ceauşu de bal. Basanta bereikt de bal nog maar net als eerste. Basanta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Belea met een sublieme pass. Basanta bereikt de bal nog maar net als eerste. Basanta probeert naar een medespeler te passen. Ciubotariu rent richting de bal. Ciubotariu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Abominabil - Lucky Team 0:2

15e minuut.
Nadaský passt de bal zonder na te denken. Basanta bereikt de bal nog maar net als eerste. Basanta met een sublieme pass. Ciubotariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubotariu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Deaconu kopt de bal weg. Basanta controleert de bal met de borst. Olszar rent richting de bal. Olszar draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Sulea de bal onder controle te krijgen. Ichim probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Belea passt de bal met de wreef. Olszar is nu in balbezit. Olszar passt de bal in één keer door. Ciubotariu rent richting de bal. Ciubotariu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Abominabil - Lucky Team 0:3

21e minuut.
Ciubotariu rent richting de bal. Basanta bereikt de bal nog maar net als eerste. Basanta passt de bal zonder na te denken. Olszar is nu in balbezit. Olszar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Abominabil - Lucky Team 0:4

22e minuut.
Carme passt de bal zonder na te denken. Olszar is nu in balbezit. Olszar passt de bal met de wreef. Ciubotariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubotariu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Abominabil - Lucky Team 0:5

28e minuut.
Encuţescu is nu in balbezit. Encuţescu probeert naar een medespeler te passen. Basanta speelt de bal door. Ciubotariu is nu in balbezit. Ciubotariu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Movilescu geeft een hoge lob. Olszar bereikt de bal nog maar net als eerste. Olszar speelt de bal door. Ciubotariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubotariu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Movilescu controleert de bal met de borst. Movilescu speelt de bal door. Daar is Olszar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olszar passt de bal in één keer door. Basanta geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Abominabil - Lucky Team 0:6

37e minuut.
Encuţescu met de inworp. Ciubotariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceauşu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ciubotariu raakt geblesseerd tijdens het duel. Olszar legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Olszar is nu in balbezit. Buzdugan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Olszar is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Buzdugan verovert de bal door een tackle van achteren. Basanta kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal vliegt tegen de lat. Ciubotariu is nu in balbezit. Ciubotariu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Olszar kopt de bal weg. Olszar is nu in balbezit. Sulea bereikt de bal nog maar net als eerste. Olszar verovert de bal door een tackle van achteren. Olszar schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Abominabil - Lucky Team 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Abominabil 75%, Lucky Team 25%.
Abominabil - Lucky Team 0:7

46e minuut.
Encuţescu passt de bal zonder na te denken. Basanta rent richting de bal. Basanta passt de bal met de wreef. Olszar rent richting de bal. Olszar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Encuţescu met de inworp. Ciubotariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Muraru legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ciubotariu raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Ciubotariu neemt zijn aanloop. Ichim verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Abominabil - Lucky Team 0:8

51e minuut.
Ciubotariu geeft een lange en hoge pass. Gherea is nu in balbezit. Movilescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Encuţescu is nu in balbezit. Encuţescu geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Olszar maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Abominabil - Lucky Team 0:9

52e minuut.
Olszar bereikt de bal nog maar net als eerste. Olszar passt de bal in één keer door. Encuţescu probeert naar een medespeler te passen. Ciubotariu is nu in balbezit. Ciubotariu haalt uit met een fantastische trap. Ichim bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Abominabil - Lucky Team 0:10

54e minuut.
Basanta verovert de bal door een tackle van achteren. Basanta passt de bal met de wreef. Ceauşu rent richting de bal. Ciubotariu onderschept slim de pass. Ciubotariu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Encuţescu rent richting de bal. Encuţescu speelt de bal door. Basanta rent richting de bal. Basanta schiet op doel. Ichim probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Abominabil - Lucky Team 0:11

58e minuut.
Buzdugan bereikt de bal nog maar net als eerste. Basanta onderschept slim de pass. Basanta speelt de bal door. Olszar is nu in balbezit. Olszar haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Encuţescu kopt de bal weg. Daar is Ceauşu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Basanta rent richting de bal. Ciubotariu rent richting de bal. Ciubotariu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Abominabil - Lucky Team 0:12

68e minuut.
Klungelig pakt Movilescu de bal. Movilescu speelt de bal door. Boroi onderschept slim de pass. Encuţescu kan de bal niet met de borst controleren. Encuţescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Basanta geeft een hoge lob. Ceauşu kopt de bal weg. Encuţescu probeert naar een medespeler te passen. Ciubotariu is nu in balbezit. Ciubotariu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Movilescu is nu in balbezit. Movilescu passt de bal zonder na te denken. Basanta rent richting de bal. Basanta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Abominabil - Lucky Team 0:13

73e minuut.
Gherea probeert naar een medespeler te passen. Muraru speelt de bal door. Ciubotariu rent richting de bal. Ciubotariu haalt uit met een fantastische trap. Ichim probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Abominabil - Lucky Team 0:14

76e minuut.
Gherea bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherea passt de bal met de wreef. Belea geeft een hoge lob. Olszar bereikt de bal nog maar net als eerste. Olszar schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ciubotariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubotariu schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Abominabil - Lucky Team 0:15

79e minuut.
Ceauşu heeft problemen om de bal te vangen. Ichim speelt de bal door. Movilescu probeert naar een medespeler te passen. Olszar is nu in balbezit. Olszar haalt uit met een fantastische trap. Ichim kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Muraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Muraru geeft een hoge lob. Carme geeft de bal voor. Boroi kopt de bal weg. Encuţescu geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Olszar bereikt de bal nog maar net als eerste. Olszar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Abominabil - Lucky Team 0:16

84e minuut.
Boroi verovert de bal door een tackle van achteren. Boroi met een sublieme pass. Olszar bereikt de bal nog maar net als eerste. Olszar haalt uit met een fantastische trap. Ichim probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ceauşu probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Abominabil - Lucky Team 0:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Abominabil 86%, Lucky Team 14%.
Abominabil - Lucky Team 0:17