Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-13 17:36
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.63 [del]
  • Stadion: Victoria
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 18268
Lucky Team Abominabil
try2 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
29% Spel op eigen helft 71%
27 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
33.4 gemiddelde waardering 19.1
goed Schieten slecht
matig Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Olszar bereikt de bal nog maar net als eerste. Olszar passt de bal met de wreef. Ciubotariu is nu in balbezit. Ciubotariu draait met de bal, schiet en ... Ceauşu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Bârlădeanu passt de bal zonder na te denken. Daar is Encuţescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Encuţescu passt de bal zonder na te denken. Sucă bereikt de bal nog maar net als eerste. Sucă haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Morariu kopt de bal weg. Encuţescu is nu in balbezit. Encuţescu speelt de bal door. Olszar is nu in balbezit. Olszar draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Ceauşu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ciubotariu neemt de hoekschop. Sucă is nu in balbezit. Sucă draait met de bal, schiet en ... Boroi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucky Team - Abominabil 1:0

21e minuut.
Belea passt de bal zonder na te denken. Bârlădeanu rent richting de bal. Bârlădeanu passt de bal met de wreef. Sucă bereikt de bal nog maar net als eerste. Sucă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lucky Team - Abominabil 2:0

29e minuut.
Daar is Deaconu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olszar is nu in balbezit. Olszar schiet op doel. Sulea probeert de bal aan de voet te houden. Boroi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucky Team - Abominabil 3:0

33e minuut.
Encuţescu kopt de bal weg. Klungelig pakt Ceauşu de bal. Olszar bereikt de bal nog maar net als eerste. Olszar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucky Team - Abominabil 4:0

34e minuut.
Dolha kan de bal niet met de borst controleren. Ciubotariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubotariu geeft een lange en hoge pass. Olszar is nu in balbezit. Olszar schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sucă bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sucă neemt de hoekschop. Daar is Buzdugan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olszar is nu in balbezit. Olszar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Ciubotariu passt de bal met de wreef. Olszar bereikt de bal nog maar net als eerste. Olszar haalt uit met een fantastische trap. Sulea probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucky Team - Abominabil 5:0

41e minuut.
Toader onderschept slim de pass. Toader passt de bal met de wreef. Olszar bereikt de bal nog maar net als eerste. Olszar draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Encuţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Encuţescu passt de bal in één keer door. Olszar rent richting de bal. Olszar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucky Team - Abominabil 6:0

43e minuut.
Burlacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Encuţescu verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Olszar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olszar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucky Team - Abominabil 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lucky Team 25%, Abominabil 75%.
Lucky Team - Abominabil 7:0

54e minuut.
Belea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bârlădeanu rent richting de bal. Bârlădeanu geeft een hoge lob. Deaconu probeert de bal aan de voet te houden. Olszar geeft een hoge lob. Boroi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Daar is Morariu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Movilescu rent richting de bal. Burlacu begaat een overtreding. Burlacu krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Encuţescu is nu in balbezit. Encuţescu probeert naar een medespeler te passen. Olszar bereikt de bal nog maar net als eerste. Olszar schiet op doel. Boroi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucky Team - Abominabil 8:0

70e minuut.
Manolescu trapt de bal weg van het doel. Encuţescu is nu in balbezit. Encuţescu probeert naar een medespeler te passen. Olszar rent richting de bal. Olszar geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Deaconu is nu in balbezit. Encuţescu onderschept slim de pass. Encuţescu probeert naar een medespeler te passen. Olszar rent richting de bal. Olszar schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Bârlădeanu is nu in balbezit. Bârlădeanu geeft een lange en hoge pass. Ceauşu kopt de bal weg. Klungelig pakt Ciubotariu de bal. Ciubotariu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lucky Team 32%, Abominabil 68%.
Lucky Team - Abominabil 8:0