Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-02 17:34
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.63 [del]
  • Stadion: Victoria
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 28727
Lucky Team Stejarul Vlad Tepes
try2 Tactiek 343
56% Balbezit 44%
25% Spel op eigen helft 75%
27 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
4 Buitenspel 2
52.2 gemiddelde waardering 35
zeer goed Schieten matig
goed Passen matig
zeer goed Verdedigen redelijk


6e minuut.
Gîrbaciu geeft de bal voor. Inworp. Gherea met de inworp. Van Steeden is nu in balbezit. Van Steeden passt de bal zonder na te denken.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Peña probeert naar een medespeler te passen. Korotetskiy kopt de bal weg. Daar is Potasiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Encuţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Encuţescu geeft de bal voor. Paal!

14e minuut.
Korotetskiy is nu in balbezit. Korotetskiy probeert naar een medespeler te passen. Van Steeden is nu in balbezit. Van Steeden schiet op doel. Peña werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucky Team - Stejarul Vlad Tepes 1:0

16e minuut.
Basanta met een sublieme pass. Olszar speelt de bal door. Van Steeden rent richting de bal. Van Steeden haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucky Team - Stejarul Vlad Tepes 2:0

17e minuut.
Daar is Gherea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Basanta rent richting de bal. Basanta passt de bal met de wreef. Olszar is nu in balbezit. Olszar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucky Team - Stejarul Vlad Tepes 3:0

20e minuut.
Mignon kan de bal niet met de borst controleren. Encuţescu met een sublieme pass. Olszar rent richting de bal. Olszar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Van Steeden probeert naar een medespeler te passen. Basanta bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Steeden is nu in balbezit. Van Steeden draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lucky Team - Stejarul Vlad Tepes 4:0

26e minuut.
Gherea probeert naar een medespeler te passen. Basanta rent richting de bal. Basanta probeert naar een medespeler te passen. Daar is Van Steeden, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van Steeden schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Gîrbaciu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gherea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Van Steeden rent richting de bal. Van Steeden haalt uit met een fantastische trap. Peña probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucky Team - Stejarul Vlad Tepes 5:0

30e minuut.
Ciubuc speelt de bal door. Mitrache bereikt de bal nog maar net als eerste. Potasiński verovert de bal door een tackle van achteren. Potasiński probeert naar een medespeler te passen. Encuţescu geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Mignon passt de bal in één keer door. Gonska is nu in balbezit. Korotetskiy onderschept slim de pass. Potasiński rent richting de bal. Potasiński haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Olszar bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal!

35e minuut.
Van Steeden rent richting de bal. Van Steeden passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Padineanu de bal. Olszar rent richting de bal. Olszar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Olszar is nu in balbezit. Olszar passt de bal zonder na te denken. Basanta is nu in balbezit. Basanta haalt uit met een fantastische trap. Peña probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucky Team - Stejarul Vlad Tepes 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lucky Team 24%, Stejarul Vlad Tepes 76%.
Lucky Team - Stejarul Vlad Tepes 6:0

46e minuut.
Movilescu komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Movilescu speelt de bal door. Van Steeden rent richting de bal. Van Steeden passt de bal met de wreef. Olszar rent richting de bal. Olszar haalt uit met een fantastische trap. Peña bokst de bal weg. Daar is Basanta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Basanta schiet op doel. Peña probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Padineanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van Steeden is nu in balbezit. Van Steeden haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucky Team - Stejarul Vlad Tepes 7:0

47e minuut.
Lutuc probeert naar een medespeler te passen. Olszar bereikt de bal nog maar net als eerste. Olszar passt de bal met de wreef. Van Steeden is nu in balbezit. Van Steeden haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Nadaský geeft de bal voor. Van Steeden kopt de bal weg. Encuţescu probeert naar een medespeler te passen. Olszar is nu in balbezit. Olszar schiet op doel. Peña verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Movilescu kopt de bal weg. Daar is Basanta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Basanta speelt de bal door. Van Steeden bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Steeden draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucky Team - Stejarul Vlad Tepes 8:0

66e minuut.
Inworp. Doreste met een snelle inworp. Encuţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Encuţescu geeft een hoge lob. Van Steeden krijgt zijn hoofd ertegen. Peña probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Carme onderschept slim de pass. Carme geeft een lange en hoge pass. Basanta is nu in balbezit. Van Steeden bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Steeden haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Lucky Team - Stejarul Vlad Tepes 9:0

71e minuut.
Gonska bereikt de bal nog maar net als eerste. Encuţescu verovert de bal door een tackle van achteren. Encuţescu passt de bal zonder na te denken. Van Steeden is nu in balbezit. Van Steeden schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Strungăreanu met een sublieme pass. Gonska rent richting de bal. Doreste begaat een overtreding. Doreste krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Basanta probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Van Steeden de bal. Basanta rent richting de bal. Van Steeden is nu in balbezit. Van Steeden schiet op doel. Peña bokst de bal weg.

85e minuut.
Strungăreanu met een sublieme pass. Van Steeden rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Gîrbaciu ... Strafschop! De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Gîrbaciu naar de kleedkamers voor een vroege douche. Van Steeden raakt geblesseerd tijdens het duel. Basanta legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Peña verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucky Team - Stejarul Vlad Tepes 10:0

88e minuut.
Lutuc passt de bal in één keer door. Daar is Encuţescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Encuţescu probeert naar een medespeler te passen. Olszar rent richting de bal. Olszar geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lucky Team 25%, Stejarul Vlad Tepes 75%.
Lucky Team - Stejarul Vlad Tepes 10:0