Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stejarul Vlad Tepes Lucky Team
343 Tactiek try2
58% Balbezit 42%
37% Spel op eigen helft 63%
10 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
47.2 gemiddelde waardering 34.2
solide Schieten goed
goed Passen matig
redelijk Verdedigen zwak


4e minuut.
Ciubuc probeert naar een medespeler te passen. Kremblewski rent richting de bal. Kremblewski speelt de bal door. Łopaciuk heeft problemen om de bal te vangen. Łopaciuk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Pruś passt de bal zonder na te denken. Gonska bereikt de bal nog maar net als eerste. Irimescu rent richting de bal. Gonska onderschept slim de pass. Gonska schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Pruś rent richting de bal. Pruś geeft de bal voor. Kremblewski rent richting de bal. Kremblewski speelt de bal door. Toader heeft problemen om de bal te vangen. Manolescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Ciubuc rent richting de bal. Ciubuc passt de bal in één keer door. Kremblewski speelt de bal door. Gonska rent richting de bal. Gonska haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Cafera kopt de bal weg. Gonska bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonska passt de bal in één keer door. Łopaciuk is nu in balbezit. Łopaciuk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Ciubotariu kopt de bal weg. Encuţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Encuţescu probeert naar een medespeler te passen. Olszar bereikt de bal nog maar net als eerste. Olszar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Toader controleert de bal met de borst. Irimescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonska onderschept slim de pass. Gonska passt de bal zonder na te denken. Łopaciuk bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Stejarul Vlad Tepes - Lucky Team 1:0

41e minuut.
Hardeveld met een sublieme pass. Encuţescu rent richting de bal. Encuţescu met een sublieme pass. Olszar bereikt de bal nog maar net als eerste. Olszar draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Bârlădeanu speelt de bal door. Encuţescu is nu in balbezit. Encuţescu passt de bal met de wreef. Guşiţă is nu in balbezit. Guşiţă schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Koukoularis de bal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Belea kopt de bal weg. Koukoularis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bârlădeanu rent richting de bal. Bârlădeanu geeft een lange en hoge pass. Guşiţă maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Encuţescu met een sublieme pass. Olszar rent richting de bal. Hardeveld speelt de bal door. Guşiţă is nu in balbezit. Guşiţă haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stejarul Vlad Tepes 37%, Lucky Team 63%.
Stejarul Vlad Tepes - Lucky Team 1:0

47e minuut.
Ciubuc rent richting de bal. Ciubuc geeft de bal voor. Ciubotariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cafera onderschept slim de pass. Cafera geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Kremblewski probeert naar een medespeler te passen. Ciubuc is nu in balbezit. Ciubuc passt de bal in één keer door. Kremblewski is nu in balbezit. Kremblewski geeft een hoge lob. Manolescu bokst de bal weg. Edwikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Edwikowski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Manolescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Gonska speelt de bal door. Ciubuc rent richting de bal. Ciubuc passt de bal met de wreef. Gonska bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonska draait met de bal, schiet en ... Manolescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Kremblewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kremblewski passt de bal in één keer door. Gonska rent richting de bal. Gonska draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stejarul Vlad Tepes - Lucky Team 2:0

77e minuut.
Cafera geeft de bal voor. Gonska is nu in balbezit. Belea begaat een overtreding. Belea krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Hardeveld onderschept slim de pass. Hardeveld passt de bal zonder na te denken. Gonska rent richting de bal. Pruś rent richting de bal. Pruś speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Łopaciuk is nu in balbezit. Łopaciuk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stejarul Vlad Tepes - Lucky Team 3:0

90e minuut.
Olszar probeert naar een medespeler te passen. Guşiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Hardeveld ... Strafschop! Hardeveld krijgt een gele kaart. Guşiţă is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Encuţescu legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Stejarul Vlad Tepes - Lucky Team 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stejarul Vlad Tepes 37%, Lucky Team 63%.
Stejarul Vlad Tepes - Lucky Team 3:1