Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Abominabil Dinamo B.K.
Normal Tactiek 535
39% Balbezit 61%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 52
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 58.1
zwak Schieten formidabel
slecht Passen zeer goed
waardeloos Verdedigen solide


2e minuut.
Nasazzi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Iváncsik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iváncsik passt de bal zonder na te denken. Unsworth bereikt de bal nog maar net als eerste. Unsworth schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Kuswanto heeft problemen om de bal te vangen. Kuswanto geeft de bal voor. Iváncsik rent richting de bal. Iváncsik schiet op doel. Boroi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Abominabil - Dinamo B.K. 0:1

6e minuut.
Morariu speelt de bal door. Burlacu heeft problemen om de bal te vangen. Iváncsik onderschept slim de pass. Iváncsik schiet op doel. Boroi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Iváncsik is nu in balbezit. Iváncsik met een sublieme pass. Unsworth bereikt de bal nog maar net als eerste. Unsworth draait met de bal, schiet en ... Ceauşu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Abominabil - Dinamo B.K. 0:2

9e minuut.
Horčica met een sublieme pass. Hồng Đức rent richting de bal. Hồng Đức passt de bal in één keer door. Iváncsik bereikt de bal nog maar net als eerste. Iváncsik haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Horčica is nu in balbezit. Nasazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Horčica met een sublieme pass. Unsworth is nu in balbezit. Unsworth draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Horčica probeert naar een medespeler te passen. Unsworth kan de bal niet met de borst controleren. Unsworth geeft de bal voor. Iváncsik is nu in balbezit. Iváncsik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Dolha is nu in balbezit. Wojno geeft een lange en hoge pass. Unsworth rent richting de bal. Unsworth draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Abominabil - Dinamo B.K. 0:3

17e minuut.
Burlacu heeft problemen om de bal te vangen. Boroi rent richting de bal. Unsworth verovert de bal door een tackle van achteren. Unsworth schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Abominabil - Dinamo B.K. 0:4

18e minuut.
Klungelig pakt Burlacu de bal. Iváncsik verovert de bal door een tackle van achteren. Unsworth bereikt de bal nog maar net als eerste. Unsworth haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Abominabil - Dinamo B.K. 0:5

20e minuut.
Morariu is nu in balbezit. Nasazzi onderschept slim de pass. Nasazzi speelt de bal door. Unsworth is nu in balbezit. Unsworth haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Klungelig pakt Boroi de bal. Hồng Đức is nu in balbezit. Hồng Đức probeert naar een medespeler te passen. Iváncsik rent richting de bal. Iváncsik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Nasazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nasazzi speelt de bal door. Boroi bereikt de bal nog maar net als eerste. Iváncsik verovert de bal door een tackle van achteren. Iváncsik haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Unsworth rent richting de bal. Unsworth haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Kuswanto geeft een hoge lob. Daar is Ceauşu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Unsworth is nu in balbezit. Unsworth haalt uit met een fantastische trap. Boroi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Muraru geeft de bal voor. Vertonghen kopt de bal weg. Hồng Đức probeert naar een medespeler te passen. Unsworth is nu in balbezit. Unsworth draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Hồng Đức rent richting de bal. Hồng Đức passt de bal zonder na te denken. Ceauşu is nu in balbezit. Unsworth verovert de bal door een tackle van achteren. Unsworth draait met de bal, schiet en ... Boroi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hồng Đức zal de hoekschop nemen. Unsworth kopt de bal weg. Nasazzi kan de bal niet met de borst controleren. Nasazzi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Abominabil - Dinamo B.K. 0:6

31e minuut.
Inworp. Nasazzi met de inworp. Buzdugan rent richting de bal. Iváncsik verovert de bal door een tackle van achteren. Iváncsik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Abominabil - Dinamo B.K. 0:7

33e minuut.
Nasazzi probeert de bal met de borst te controleren. Nasazzi geeft een hoge lob. Daar is Muraru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Unsworth rent richting de bal. Unsworth schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Unsworth passt de bal in één keer door. Nasazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nasazzi passt de bal zonder na te denken. Iváncsik rent richting de bal. Iváncsik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Abominabil - Dinamo B.K. 0:8

38e minuut.
Iváncsik draait met de bal, schiet en ... Sulea met een sublieme pass. Deaconu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Iváncsik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iváncsik draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

40e minuut.
Nasazzi met een sublieme pass. Unsworth is nu in balbezit. Iváncsik bereikt de bal nog maar net als eerste. Iváncsik schiet op doel. Boroi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Abominabil - Dinamo B.K. 0:9

41e minuut.
Nasazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nasazzi probeert naar een medespeler te passen. Vertonghen speelt de bal door. Iváncsik bereikt de bal nog maar net als eerste. Iváncsik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Kuswanto kopt de bal weg. Inworp. Deaconu met de inworp. Nasazzi geeft een hoge lob. Unsworth rent richting de bal. De bal raakt de paal. Unsworth rent richting de bal. Unsworth schiet op doel. De bal raakt de paal. Deaconu kopt de bal weg. Inworp. Nasazzi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Iváncsik bereikt de bal nog maar net als eerste. Iváncsik schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Abominabil 88%, Dinamo B.K. 12%.
Abominabil - Dinamo B.K. 0:9

46e minuut.
Protasiuk probeert naar een medespeler te passen. Vertonghen is nu in balbezit. Vertonghen geeft een hoge lob. Iváncsik kan de bal niet met de borst controleren. Iváncsik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Abominabil - Dinamo B.K. 0:10

48e minuut.
Unsworth rent richting de bal. Unsworth passt de bal zonder na te denken. Iváncsik rent richting de bal. Iváncsik haalt uit met een fantastische trap. Boroi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Abominabil - Dinamo B.K. 0:11

49e minuut.
Iváncsik is nu in balbezit. Iváncsik schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ceauşu de bal onder controle te krijgen. Unsworth bereikt de bal nog maar net als eerste. Unsworth schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Abominabil - Dinamo B.K. 0:12

51e minuut.
Boroi speelt de bal door. Kuswanto kopt de bal weg. Nasazzi geeft een hoge lob. Unsworth rent richting de bal. Unsworth haalt uit met een fantastische trap. Boroi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Muraru heeft problemen om de bal te vangen. Unsworth bereikt de bal nog maar net als eerste. Unsworth geeft een hoge lob. Iváncsik bereikt de bal nog maar net als eerste. Iváncsik draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Abominabil - Dinamo B.K. 0:13

55e minuut.
Buzdugan passt de bal zonder na te denken. Kuswanto probeert naar een medespeler te passen. Unsworth rent richting de bal. Iváncsik bereikt de bal nog maar net als eerste. Iváncsik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Abominabil - Dinamo B.K. 0:14

56e minuut.
Kuswanto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Horčica speelt de bal door. Iváncsik heeft problemen om de bal te vangen. Iváncsik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Abominabil - Dinamo B.K. 0:15

58e minuut.
Hồng Đức passt de bal in één keer door. Kuswanto bereikt de bal nog maar net als eerste. Nasazzi met een sublieme pass. Iváncsik bereikt de bal nog maar net als eerste. Iváncsik schiet op doel. Boroi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Horčica is nu in balbezit. Horčica probeert naar een medespeler te passen. Daar is Nasazzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nasazzi geeft een lange en hoge pass. Iváncsik krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Abominabil - Dinamo B.K. 0:16

63e minuut.
Daar is Nasazzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nasazzi met een sublieme pass. Iváncsik is nu in balbezit. Iváncsik met een sublieme pass. Boroi onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Inworp. Vertonghen met de inworp. Hồng Đức probeert naar een medespeler te passen. Vertonghen is nu in balbezit. Vertonghen geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Vertonghen geeft een hoge lob. Unsworth rent richting de bal. Unsworth passt de bal in één keer door. Iváncsik rent richting de bal. Iváncsik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Abominabil - Dinamo B.K. 0:17

73e minuut.
Horčica kopt de bal weg. Kuswanto heeft problemen om de bal te vangen. Kuswanto geeft de bal voor. Unsworth bereikt de bal nog maar net als eerste. Unsworth draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Nasazzi is nu in balbezit. Nasazzi passt de bal zonder na te denken. Iváncsik rent richting de bal. Iváncsik draait met de bal, schiet en ... Boroi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Abominabil - Dinamo B.K. 0:18

79e minuut.
Nasazzi rent richting de bal. Nasazzi passt de bal zonder na te denken. Horčica speelt de bal door. Unsworth is nu in balbezit. Unsworth draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Abominabil - Dinamo B.K. 0:19

89e minuut.
Daar is Nasazzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nasazzi probeert naar een medespeler te passen. Iváncsik rent richting de bal. Iváncsik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Abominabil - Dinamo B.K. 0:20

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Abominabil 82%, Dinamo B.K. 18%.
Abominabil - Dinamo B.K. 0:20