Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CF Adelinas Dinamo B.K.
cea mai !! Tactiek 535
46% Balbezit 54%
70% Spel op eigen helft 30%
1 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
55.6 gemiddelde waardering 64.3
zeer goed Schieten uitstekend
zeer goed Passen zeer goed
formidabel Verdedigen formidabel


1e minuut.
Unsworth is nu in balbezit. Unsworth passt de bal in één keer door. Cintezoi rent richting de bal. Iváncsik verovert de bal door een tackle van achteren. Iváncsik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Tejnóra geeft een hoge lob. Zan bereikt de bal nog maar net als eerste. Iváncsik onderschept slim de pass. Iváncsik draait met de bal, schiet en ... Manuli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Adelinas - Dinamo B.K. 0:1

12e minuut.
Doeltrap. Mišković trapt de bal weg. Klungelig pakt Zan de bal. Nasazzi rent richting de bal. Nasazzi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Pleşu kopt de bal weg. Kuswanto heeft problemen om de bal te vangen. Kuswanto passt de bal zonder na te denken. Unsworth bereikt de bal nog maar net als eerste. Unsworth passt de bal met de wreef. Manuli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Horčica heeft problemen om de bal te vangen. Horčica speelt de bal door. Iváncsik speelt de bal door. Unsworth rent richting de bal. Unsworth haalt uit met een fantastische trap. Manuli bokst de bal weg.

26e minuut.
Klungelig pakt Zan de bal. Nasazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nasazzi met een sublieme pass. Unsworth rent richting de bal. Unsworth draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CF Adelinas - Dinamo B.K. 0:2

30e minuut.
Cepero is nu in balbezit. Hồng Đức verovert de bal door een tackle van achteren. Hồng Đức passt de bal in één keer door. Unsworth bereikt de bal nog maar net als eerste. Unsworth schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Cepero rent richting de bal. Hồng Đức onderschept slim de pass. Hồng Đức probeert naar een medespeler te passen. Iváncsik heeft problemen om de bal te vangen. Iváncsik schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Unsworth is nu in balbezit. Teodorovici onderschept slim de pass. Hồng Đức maakt een afschuwelijke overtreding. Hồng Đức krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Cintezoi geeft een hoge lob. Inworp. Hồng Đức met een snelle inworp. Unsworth bereikt de bal nog maar net als eerste. Unsworth schiet op doel. De bal raakt de paal. Manuli bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

45e minuut.
Hồng Đức neemt de hoekschop. Unsworth kopt de bal weg. Horčica rent richting de bal. Unsworth is nu in balbezit. Unsworth schiet op doel. Manuli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Adelinas - Dinamo B.K. 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Adelinas 71%, Dinamo B.K. 29%.
CF Adelinas - Dinamo B.K. 0:3

52e minuut.
Kettunen met een snelle inworp. Hồng Đức bereikt de bal nog maar net als eerste. Hồng Đức geeft een hoge lob. Unsworth bereikt de bal nog maar net als eerste. Unsworth schiet op doel. Manuli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Teodorovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Hồng Đức verovert de bal door een tackle van achteren. Cepero legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cepero krijgt een gele kaart. Hồng Đức raakt geblesseerd tijdens het duel. Iváncsik zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Adelinas - Dinamo B.K. 0:4

65e minuut.
Kettunen is nu in balbezit. Kettunen passt de bal met de wreef. Horčica speelt de bal door. Unsworth bereikt de bal nog maar net als eerste. Unsworth haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Zan geeft een hoge lob. Klungelig pakt Luchian de bal. Kuswanto tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kuswanto krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Cintezoi rent richting de bal. Nasazzi verovert de bal door een tackle van achteren. Iváncsik bereikt de bal nog maar net als eerste. Iváncsik schiet op doel. Manuli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Adelinas - Dinamo B.K. 0:5

87e minuut.
Nasazzi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pleşu is nu in balbezit. Iváncsik maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Iváncsik moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Iváncsik schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

88e minuut.
Tejnóra geeft een hoge lob. Cintezoi kopt de bal weg. Teodorovici controleert de bal met de borst. Unsworth onderschept slim de pass. Unsworth haalt uit met een fantastische trap. Manuli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Teodorovici heeft problemen om de bal te vangen. Unsworth bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Cepero ... Strafschop! Unsworth raakt geblesseerd tijdens het duel. Unsworth zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Adelinas - Dinamo B.K. 0:6

90e minuut.
Luchian rent richting de bal. Luchian geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Hồng Đức de bal onder controle te krijgen. Bodu is nu in balbezit. Bodu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Adelinas 69%, Dinamo B.K. 31%.
CF Adelinas - Dinamo B.K. 0:6