Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-30 17:35
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.63 [del]
  • Stadion: DBK ArenA
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 29974
Dinamo B.K. CF Adelinas
535 Tactiek cea mai !!
56% Balbezit 44%
31% Spel op eigen helft 69%
10 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 7
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 2
4 Buitenspel 0
64.1 gemiddelde waardering 53.8
very good Schieten very good
very good Passen very good
outstanding Verdedigen excellent


6e minuut.
Kettunen verovert de bal door een tackle van achteren. Kettunen probeert naar een medespeler te passen. Horčica speelt de bal door. Unsworth bereikt de bal nog maar net als eerste. Unsworth schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Kettunen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Unsworth rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Neguţescu. Neguţescu krijgt een gele kaart. Unsworth is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hồng Đức zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Iváncsik krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Kuswanto speelt de bal door. Hồng Đức speelt de bal door. Unsworth bereikt de bal nog maar net als eerste. Unsworth schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo B.K. - CF Adelinas 1:0

18e minuut.
Cărănică speelt de bal door. Teodorovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorovici speelt de bal door. Kuswanto probeert naar een medespeler te passen. Horčica speelt de bal door. Manuli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Horčica bereikt de bal nog maar net als eerste. Horčica geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Cepero de bal. Unsworth is nu in balbezit. Unsworth haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Zan passt de bal in één keer door. Tobescu rent richting de bal. Tobescu passt de bal met de wreef. Luchian bereikt de bal nog maar net als eerste. Luchian geeft de bal voor. Mišković verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bodu is nu in balbezit. Bodu draait met de bal, schiet en ... Mišković werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dinamo B.K. - CF Adelinas 1:1

36e minuut.
Kettunen bereikt de bal nog maar net als eerste. Horčica rent richting de bal. Horčica met een sublieme pass. Unsworth rent richting de bal. Unsworth schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo B.K. - CF Adelinas 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo B.K. 33%, CF Adelinas 67%.
Dinamo B.K. - CF Adelinas 2:1

47e minuut.
Horčica speelt de bal door. Kettunen heeft problemen om de bal te vangen. Kettunen speelt de bal door. Hồng Đức rent richting de bal. Hồng Đức geeft de bal voor. Manuli bokst de bal weg.

48e minuut.
Inworp. Kuswanto met een snelle inworp. Cărănică bereikt de bal nog maar net als eerste. Iváncsik verovert de bal door een tackle van achteren. Iváncsik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Kuswanto speelt de bal door. Iváncsik bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorovici schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Teodorovici krijgt een gele kaart. Iváncsik is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Horčica komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Nasazzi met een sublieme pass. Horčica rent richting de bal. Horčica passt de bal met de wreef. Iváncsik rent richting de bal. Iváncsik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Iváncsik passt de bal zonder na te denken. Unsworth is nu in balbezit. Neguţescu begaat een overtreding. Neguţescu krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

75e minuut.
Daar is Kettunen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luchian rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kettunen. Kettunen krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Wojno speelt de bal door. Unsworth rent richting de bal. Sofian maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Sofian moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Sofian schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo B.K. 29%, CF Adelinas 71%.
Dinamo B.K. - CF Adelinas 2:1