Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OxyTeam Lucky Team
ops! Tactiek try2
53% Balbezit 47%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
47.9 gemiddelde waardering 53.2
good Schieten solid
excellent Passen good
adequate Verdedigen very good


13e minuut.
Melamed passt de bal met de wreef. Smiljanic is nu in balbezit. Smiljanic speelt de bal door. Garvie is nu in balbezit. Garvie schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Potasiński is nu in balbezit. Odolan onderschept slim de pass. Odolan passt de bal met de wreef. Garvie rent richting de bal. Garvie haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Qingyun rent richting de bal. Qingyun geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gherea met de inworp. Van Steeden geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Śliwiński is nu in balbezit. Gherea onderschept slim de pass. Gherea met een sublieme pass. Basanta is nu in balbezit. Basanta geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Van Steeden passt de bal zonder na te denken. Basanta heeft problemen om de bal te vangen. Basanta passt de bal in één keer door. Olszar rent richting de bal. Olszar haalt uit met een fantastische trap. Jenesík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
OxyTeam - Lucky Team 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OxyTeam 43%, Lucky Team 57%.
OxyTeam - Lucky Team 0:1

50e minuut.
Gherea geeft een hoge lob. Inworp. Akyürek met de inworp. Odolan is nu in balbezit. Odolan geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Gherea is nu in balbezit. Gherea passt de bal zonder na te denken. Van Steeden is nu in balbezit. Van Steeden geeft de bal voor. Olszar is nu in balbezit. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Akyürek bereikt de bal nog maar net als eerste. Korotetskiy verovert de bal door een tackle van achteren. Korotetskiy speelt de bal door. Basanta rent richting de bal. Basanta haalt uit met een fantastische trap. Jenesík verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Van Steeden bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Steeden schiet op doel. Jenesík verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Śliwiński passt de bal in één keer door. Melamed is nu in balbezit. Melamed passt de bal met de wreef. Garvie rent richting de bal. Garvie schiet op doel. Magralashvili kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Basanta is nu in balbezit. Basanta passt de bal in één keer door. Olszar speelt de bal door. Van Steeden bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Steeden draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Smiljanic is nu in balbezit. Smiljanic passt de bal zonder na te denken. Nadaský rent richting de bal. Garvie onderschept slim de pass. Garvie schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Carme geeft de bal voor. Śliwiński speelt de bal door. Garvie is nu in balbezit. Odolan bereikt de bal nog maar net als eerste. Odolan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Encuţescu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Haman de bal. Olszar is nu in balbezit. Olszar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Qingyun kopt de bal weg. Basanta is nu in balbezit. Basanta passt de bal zonder na te denken. Van Steeden bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Steeden draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OxyTeam 59%, Lucky Team 41%.
OxyTeam - Lucky Team 0:1