Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-30 17:35
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.63 [del]
  • Stadion: Victoria
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 24718
Lucky Team OxyTeam
try2 Tactiek ops!
45% Balbezit 55%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
48.4 gemiddelde waardering 45.8
solide Schieten goed
redelijk Passen uitstekend
solide Verdedigen redelijk


6e minuut.
Van Steeden bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Steeden speelt de bal door. Olszar is nu in balbezit. Olszar haalt uit met een fantastische trap. Jenesík maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucky Team - OxyTeam 1:0

10e minuut.
Melamed speelt de bal door. Smiljanic rent richting de bal. Smiljanic passt de bal met de wreef. Odolan rent richting de bal. Odolan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Basanta geeft een lange en hoge pass. Qingyun kan de bal niet met de borst controleren. Van Steeden rent richting de bal. Van Steeden geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Olszar de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucky Team - OxyTeam 2:0

31e minuut.
Movilescu is nu in balbezit. Movilescu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Langenegger de bal. Van Steeden rent richting de bal. Van Steeden schiet op doel. Paal!

35e minuut.
Akyürek probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ciubotariu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Śliwiński probeert naar een medespeler te passen. Odolan is nu in balbezit. Odolan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Melamed rent richting de bal. Encuţescu verovert de bal door een tackle van achteren. Encuţescu geeft de bal voor. Van Steeden bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Steeden schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucky Team - OxyTeam 3:0

37e minuut.
Ciubotariu geeft de bal voor. Van Steeden rent richting de bal. Odolan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Odolan krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lucky Team 44%, OxyTeam 56%.
Lucky Team - OxyTeam 3:0

47e minuut.
Melamed met een sublieme pass. Garvie bereikt de bal nog maar net als eerste. Carme verovert de bal door een tackle van achteren. Odolan onderschept slim de pass. Odolan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Daar is Śliwiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciubotariu speelt de bal door. Encuţescu met een sublieme pass. Van Steeden bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Steeden schiet op doel. Jenesík bokst de bal weg. Daar is Haman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Cimbru geeft de bal voor. Melamed rent richting de bal. Melamed geeft de bal voor. Garvie bereikt de bal nog maar net als eerste. Garvie schiet op doel. Magralashvili probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucky Team - OxyTeam 3:1

55e minuut.
Movilescu is nu in balbezit. Olszar rent richting de bal. Olszar geeft een lange en hoge pass. Van Steeden is nu in balbezit. Van Steeden draait met de bal, schiet en ... Jenesík verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Olszar kopt de bal weg. Van Steeden heeft problemen om de bal te vangen. Van Steeden passt de bal zonder na te denken. Ciubotariu rent richting de bal. Ciubotariu draait met de bal, schiet en ... Jenesík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Gherea geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Akyürek met een snelle inworp. Odolan bereikt de bal nog maar net als eerste. Odolan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Cimbru geeft een lange en hoge pass. Inworp. Smiljanic zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Odolan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Odolan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucky Team - OxyTeam 3:2

84e minuut.
Smiljanic met de inworp. Odolan is nu in balbezit. Odolan passt de bal zonder na te denken. Śliwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Śliwiński geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Scarcelli speelt de bal door. Smiljanic is nu in balbezit. Smiljanic met een sublieme pass. Odolan is nu in balbezit. Odolan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Śliwiński raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Velcu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lucky Team 55%, OxyTeam 45%.
Lucky Team - OxyTeam 3:2