Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stejarul Vlad Tepes Gorilaz SK
343 Tactiek new ttz
51% Balbezit 49%
64% Spel op eigen helft 36%
2 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
45.6 gemiddelde waardering 55.1
goed Schieten zeer goed
goed Passen zeer goed
solide Verdedigen matig


2e minuut.
Martinovici is nu in balbezit. Martinovici geeft een hoge lob. Rząsa rent richting de bal. Rząsa schiet op doel. Hardeveld probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Peterka geeft een hoge lob. Hardeveld is nu in balbezit. Rząsa verovert de bal door een tackle van achteren. Rząsa haalt uit met een fantastische trap. Michaels maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sistola maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Martinovici met een sublieme pass. Rząsa is nu in balbezit. Rząsa passt de bal zonder na te denken. Sistola rent richting de bal. Sistola haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Hejno geeft een hoge lob. Rząsa kopt de bal weg. Sistola is nu in balbezit. Sistola haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stejarul Vlad Tepes - Gorilaz SK 0:1

26e minuut.
Mutu probeert naar een medespeler te passen. Oprean speelt de bal door. Sistola is nu in balbezit. Sistola schiet op doel. Michaels werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Hardeveld kan de bal niet met de borst controleren. Sistola bereikt de bal nog maar net als eerste. Sistola passt de bal zonder na te denken. Rząsa is nu in balbezit. Rząsa haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Daar is Oprean, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oprean geeft de bal voor. Rząsa kopt de bal weg. Sistola is nu in balbezit. Sistola draait met de bal, schiet en ... Michaels probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Bradu geeft een lange en hoge pass. Michaels probeert naar een medespeler te passen. Bradu kopt de bal weg. Rząsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rząsa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Bradu probeert naar een medespeler te passen. Martinovici rent richting de bal. Martinovici passt de bal in één keer door. Rząsa is nu in balbezit. Rząsa schiet op doel. Michaels probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Rząsa is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hardeveld. Rząsa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bradu met een snel genomen vrije trap. Rząsa krijgt zijn hoofd ertegen. Michaels werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Mutu geeft een hoge lob. Rząsa rent richting de bal. Hardeveld tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hardeveld krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Genovissi probeert naar een medespeler te passen. Martinovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinovici passt de bal zonder na te denken. Rząsa rent richting de bal. Rząsa schiet op doel. Michaels probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Stejarul Vlad Tepes - Gorilaz SK 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stejarul Vlad Tepes 68%, Gorilaz SK 32%.
Stejarul Vlad Tepes - Gorilaz SK 0:2

47e minuut.
Pruś bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinovici onderschept slim de pass. Martinovici geeft een hoge lob. Rząsa krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Oprean geeft een hoge lob. Daar is Tleskač, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rząsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rząsa haalt uit met een fantastische trap. Michaels werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stejarul Vlad Tepes - Gorilaz SK 0:3

64e minuut.
Hejno rent richting de bal. Hejno geeft een hoge lob. Rząsa kopt de bal weg. Sistola bereikt de bal nog maar net als eerste. Sistola draait met de bal, schiet en ... Michaels verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rząsa is nu in balbezit. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Stejarul Vlad Tepes - Gorilaz SK 0:4

70e minuut.
Brescan rent richting de bal. Brescan probeert naar een medespeler te passen. Sistola rent richting de bal. Sistola schiet op doel. Paal!

73e minuut.
Tleskač rent richting de bal. Martinovici is nu in balbezit. Martinovici passt de bal zonder na te denken. Rząsa rent richting de bal. Rząsa schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Pruś passt de bal zonder na te denken. Gonska bereikt de bal nog maar net als eerste. Genovissi begaat een overtreding. Genovissi krijgt een gele kaart. Gonska is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pruś zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Edwikowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Hejno rent richting de bal. Hejno geeft een hoge lob. Klungelig pakt Tleskač de bal. Rząsa is nu in balbezit. Rząsa draait met de bal, schiet en ... Michaels bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Stejarul Vlad Tepes - Gorilaz SK 0:5

81e minuut.
Genovissi geeft een hoge lob. Gonska heeft problemen om de bal te vangen. Genovissi geeft de bal voor. Rząsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rząsa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stejarul Vlad Tepes - Gorilaz SK 0:6

89e minuut.
Bradu geeft de bal voor. Rząsa kopt de bal weg. Sistola bereikt de bal nog maar net als eerste. Sistola schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stejarul Vlad Tepes 60%, Gorilaz SK 40%.
Stejarul Vlad Tepes - Gorilaz SK 0:6